GiorGhino Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Παιδιά έχω ένα My Book 750 GB με θύρες USB 2.0 Firewire 400 και e-SATA. Αν το συνδέσω με e-sata όμως δεν τον βλέπει! Τι να κάνω? Το έκανα και restart όπως έλεγαν οι οδηγίες, μπήκα και στο BIOS η θύρα e-sata ενεργοποιημένη κανονικά! Ακόμα και στη διαχείρηση του My Computer μπήκα αλλά τίποτα παρα το C\:! Ούτε καν ότι συνδέθηκε συσκευη δεν δείχνει (για να εμφανίσει μετά "Υπήρξε πρόβλημα με την εγκ.... το νεο σας υλικό ίσως να μην λειτουργεί σωστά")
antonl Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δοκίμασες να τον έχεις συνδεδεμένο πριν ανοίξεις τον υπολογιστή;
Tzimmys Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Από το bios έχεις ενεργοποιήσεις τον κατάλληλο controller? Έχεις περάσει τους απαραίτητους drivers? Edit Τον έχεις ενεργοποιήσεις τον controller, οπότε κοίτα για τους drivers
GiorGhino Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Ναι ήταν συνδεδεμένος όταν έκανα το restart. ο e-sata controller είναι ενεργοποιημένος απο το bios Οι drivers είναι εγκατεστημένοι αλλα εγκαταστήθηκαν απο τα windows μέσω του wizard τους για ευρεση νεου υλικου. Δεν θυμάμαι αν τον είχα συνδεδεμενο με το e-sata τότε, πειράζει? Και τώρα μόλις τον σύνδεσα έκλεισα τον Η/Υ και τον ξανα ανοιξα. Να τους εγκαταστήσω απο την αρχή, ενώ τον έχω συνδεδεμένο? Πάντως οι ιδιοι η drivers έχουν ενα utility για ρυθμίσεις raid όμως όταν το ανοίγω δε βρίσκει device.
GiorGhino Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 E... Να κοιταξτε αυτην την εικόνα. Έχω τίποτα λάθος? Έχει 2 άλλα εκτός απο IDE
Tzimmys Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 E... Να κοιταξτε αυτην την εικόνα. Έχω τίποτα λάθος? Έχει 2 άλλα εκτός απο IDE Όχι, σωστά το έχεις. Ξέρω, SCHI και RAID. Στο IDE καλά το έχεις. Δυστυχώς φίλε δε ξέρω να σε βοηθήσω, θεωρητικά όλα είναι εντάξει. Θα σου πω τη μπακαλολύση που έκανα εγώ. Είχα προβλήματα με τον jMicron controller της P5K Deluxe και τon WD Esata edition και αγόρασα αυτό και από τότε όλα εντάξει.
GiorGhino Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 XAXAXAXAXAXAXA! Πραγματικά Μπακαλολύση! Και να φανταστείς ότι πρόσεξα να έχει e-sata ακριβώς για αυτο! looooooooooooool!
Tzimmys Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Τι να κάνεις, αφού δεν.... Και σου λέω δουλεύει άψογα. Το συνδέεις σε μια θύρα sata της μητρικής σου και έχεις έξοδο esata που δουλεύει τέλεια. Ούτε controllers, ούτε drivers, τίποτα.
Cyberbob Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Όπως και να το κάνουμε πάντως είναι κι αυτό λύση
GiorGhino Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Εκεί θα καταλήξω και εγώ μου φαίνεται αλλά όχι απο το e-shop που τους γύρισα το ελλατωματικό Samsung U600 (230?) την επόμενη μέρα απο την αγορά και τό χουν τώρα 3 βδομάδες. Να παν στο διάολο οι χαμηλές τιμές! Για μένα κάποια πράγματα δεν μετριούνται σε χρήμα!
nickpulse Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Εμένα πάντως δεν μου βλέπει τον ίδιο δίσκο έχουμε ούτε σε firewire , τι πρεέπει να κάνω? E-Sata δεν τον έχω δοκιμάσει γτ δεν έχω καλώδιο.Μόνο ως usb τον βλέπει προς το παρόν
notios7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Εμένα πάντως δεν μου βλέπει τον ίδιο δίσκο έχουμε ούτε σε firewire , τι πρεέπει να κάνω? E-Sata δεν τον έχω δοκιμάσει γτ δεν έχω καλώδιο.Μόνο ως usb τον βλέπει προς το παρόν ενεργοποιησε το firewire απο το bios
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.