kavaliotis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Εμενα παντως κολλανε και στα 2Ghz! Μαλλον πρεπει να περιμενουμε κανεναν πιο "ελαφρυ" player...
markelos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Έχετε δοκιμάσει να κάνετε "overclock" την κάρτα γραφικών με το GMABooster; Διάβασα ένα άρθρο στο total hacker ότι πολλές φορές ουσιαστικά είναι underclocked στα 166Mhz, και με αυτό το προγραμματάκι μπορεί να πάει στα 400Μhz. Μπορεί να δείτε διαφορά στις ταινίες.
kavaliotis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Το εχω κανει, δεν ειδα καμμια διαφορα στις ταινιες, αλλωστε ειναι θεμα cpu και οχι καρτας γραφικων.
lagoudakis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 τελικα δεν με αφηνει ο διαβολος να ησυχασωειχα παει στο eshop για να παρω κατι και εκεινη την ωρα ειχαν φερει msi 100 και μου την εδωσε ξανα γιατι στο συγκεκριμενο μηχανημα μου αρεσει πολυ το πληκτρολογιο και η οθονη(ματ) και γενικα η εμφανιση του,ρωταω τον πωλητη που με ξερει λογω αγορων και της ταλαιπωριας που ειχα τραβηξει με το αλλο msi που ειχα παρει λογω οτι επεσα στην παρτιδα που δεν ειχε βt τι παιζει με τα νεα,ηταν αλλη παρτιδα αυτη,λευκα με 3cell μπαταρια και με τσαντακι,του λεω να παρω ενα αλλα αν δεν εχει bt το επιστρεφω,οκ μου λεει,το ανοιξα στο μαγαζι(εκατσα σε μια γωνια)και αφου τελειωσαν οι ρυθμισεις ανοιγω το bt και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ηταν ολα οκτο εχω τωρα και φορτιζει και θελω να πιστευω οτι θα ειναι ολα οκ αυτη την φορα και δεν θα σκασει αλλο θεμα γιατι τα εχω παρει με φοβο γενικα(ειναι στην μεση και η υπεροχη αλμαν )θα παρω και μια 6cell με 40 ευρα απο το ebay και πιστευω ολα να ειναι οκ,να ρωτησω τους κατοχους ποια ειναι η τελευταια εκδοση bios;εχω απο οτι βλεπω εκδοση 106 με ημερομηνια 16-7-08,προφανως δεν εχω το τελευταιο,σωστα;
olga1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 το πηρα και εγω ξανα!!!αφου διαβασα το ποστ του lagoudakis,θελω να σας ρωτησω ειναι πολθ δυσκολο να κανω αναβαθμιση του bios;διαβασα λιγο στο site τις msi αλλα μου φανηκε βουνο γιατι ειμαι ασχετη και το φοβαμε,υπαρχει κανενα μαγαζι που μπορει να το κανει;
zolas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Εχω το 1,0Β και όλα καλά.Θα σου πρότεινα το τελευταίο 1,0D.Καλοφάγωτο !!!
lagoudakis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 καλησπερα και παλι το δευτερο αρχειο περναμε σωστα; http://eu.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=bios&maincat_no=135&prod_no=1474 γενικα ειναι δυσκολη η διαδικασια;μπορει να παει κατι στραβα;
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 καλησπερα και παλι το δευτερο αρχειο περναμε σωστα; http://eu.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=bios&maincat_no=135&prod_no=1474 γενικα ειναι δυσκολη η διαδικασια;μπορει να παει κατι στραβα; ....χμμμμ μου φαίνεται ότι πρέπει να είσαι απόφοιτος του M.I.T. για να κάνεις αναβάθμιση BIOS σε μερικά μηχανάκια.... Γιατί δε τα φτιάχνουν να κάνουν αναβάθμιση από Windows, εύκολα και γρήγορα; Γιατί τόσο παίδεμα; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:36 ---------- τελικα δεν με αφηνει ο διαβολος να ησυχασωειχα παει στο eshop για να παρω κατι και εκεινη την ωρα ειχαν φερει msi 100 και μου την εδωσε ξανα γιατι στο συγκεκριμενο μηχανημα μου αρεσει πολυ το πληκτρολογιο και η οθονη(ματ) και γενικα η εμφανιση του,ρωταω τον πωλητη που με ξερει λογω αγορων και της ταλαιπωριας Πως λέει το τραγουδάκι "Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια..." Θα λέμε από δω και πέρα: "Τα e-shopia, τα ιντερνενέτια και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια..." :lol:
zolas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 καλησπερα και παλι το δευτερο αρχειο περναμε σωστα; http://eu.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=bios&maincat_no=135&prod_no=1474 γενικα ειναι δυσκολη η διαδικασια;μπορει να παει κατι στραβα; Ναι,το δεύτερο αρχείο.Τι μπορεί να πάει στραβά?Πολλά.Βασικοί κανόνες:Πάντα αναβάθμιση με το τροφοδοτικό συνδεμένο.Πάντα επίσημο bios.Ο καλύτερος οδηγός για μένα: http://forums.msiwind.net/internal-hardware/how-update-the-bios-t759.html Καλή επιτυχία.
RadioactiveToy Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Have Fun !!! (πάντως εγώ έχω μείνει με το 1.09 και είμαι μια χαρά) (στο msiwind.net κάπου λέει αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος δεν κάνουμε bios update). Τελικά Lagoudakis έχεις φάει χοντρό κόλλημα με το wind. Και εγω το έχω καταχαρεί το καλοκαίρι το έλιωσα στο νησί. Τωρα σκεφτομαι να βάλω Leopard dual boot me XP αλλά το αναβάλλω λόγω έλλειψης ηρεμίας χαχα. (Προς το παρόν παίζω με Linux σε ένα άλλο Desk ) Anyway Με γεια παιδιά και απο την ALman μακρυά
lagoudakis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 ....χμμμμ μου φαίνεται ότι πρέπει να είσαι απόφοιτος του M.I.T. για να κάνεις αναβάθμιση BIOS σε μερικά μηχανάκια.... Γιατί δε τα φτιάχνουν να κάνουν αναβάθμιση από Windows, εύκολα και γρήγορα; Γιατί τόσο παίδεμα; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:36 ---------- Πως λέει το τραγουδάκι "Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια..." Θα λέμε από δω και πέρα: "Τα e-shopia, τα ιντερνενέτια και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια..." :lol: ασε με γιατι θα παλαβωσω:cool:κανε μου ενα exe να το τρεξω μα τελειωνω!!!!στα γεραματα μαθαινω τεχνολογια Have Fun !!!(πάντως εγώ έχω μείνει με το 1.09 και είμαι μια χαρά) (στο msiwind.net κάπου λέει αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος δεν κάνουμε bios update). Τελικά Lagoudakis έχεις φάει χοντρό κόλλημα με το wind. Και εγω το έχω καταχαρεί το καλοκαίρι το έλιωσα στο νησί. Τωρα σκεφτομαι να βάλω Leopard dual boot me XP αλλά το αναβάλλω λόγω έλλειψης ηρεμίας χαχα. (Προς το παρόν παίζω με Linux σε ένα άλλο Desk ) Anyway Με γεια παιδιά και απο την ALman μακρυά εμενα εχει την 1.06 ομωςδηλαδη δεν μπορω να κανω o/c και μου την δινει,απλα σε αυτο το μηχανημα γουσταρω την οθονη και το πληκτρολογιο καθως και οτι δουλευει πιο κρυο γενικα απο το lenovo s10 που εχω
zolas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Ψυχραμία.Αν ακολουθήσεις το λινκ που σου έδωσα θα πάνε όλα καλά.Γενικά θα φτιάξεις ένα boot usb stick,όπου μέσα θα βάλεις το αρχείο του bios.Θα το βάλεις σε μια θύρα,θα μπουτάρεις,θα δώσεις εντολή update μέσα από dos και είσαι έτοιμος.Και αν κολλήσεις εδώ είμαστε και πάλι.
lagoudakis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 βαζω και τα 3 αρχεια μεσα η μονο το flash ;ευχαριστω για την ηθικη υποστηριξη
zolas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι.Αφού όμως το κάνεις πρώτα bootable.Aφού λοιπόν μπουτάρεις,και μπεις στο στικάκι σου (πχ Ι:\ ) πληκτρολογείς flash.dat.Αυτό σου βγάζει κάτι σαν μπάρα και μόλις τελειώσει ξανά μπουτ.Λογικά θα είσαι εντάξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.