RadioactiveToy Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Αν θες να ανοιγεις ενα ενα προγραμμα την φορα. Δηλαδη ή ΜΣΝ ή firefox τοτε ναι παει σφαιρα. Αλλιως... Με 1 GB RAM εισαι στο ελαχιστο που ζητανε. Μπορεις να βαλεις αλλο 1 GB RAM. κανει μονο 12 ευρω και να εισαι πιο καλα Μην βαλεις παραπανω γιατι δεν θα βλεπει το DIM καθολου Βαλε και το τελευταιο firmware για να ενεργοποιεις το turbo mode και να παιζεις στα 1.95 και θα εισαι μια χαρα Μιλάς για το Wind? Εγώ θέλω να εγκαταστήσω MAC OSX (dual boot με XP). Είναι εκπληκτικό λειτουργικό!
kostasfalcon Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Με τα ΧΡ κάνει 1 ώρα να ξεκινήσει,έχω 1GB ram.Θα τα βάλω ούτως ή άλλως τα Win7 καθώς ένα χειρότερο laptop(Acer 1.8GHZ centrino 2GB ddr) από το U100 του πέρασα τα Win7 και πάει σφαίρα!!! Πολυ πιθανον το centrino acer που επισης διαθετεις να ειναι γρηγοροτερο του u100
jordanplat Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Ξαφνικά μερικά γράμματα στο πληκτρολόγιο του msi wind τρελάθηκαν.Το κ βγάζει το 2,το λ το3, το π βγάζει - .Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Έχει συμβεί σε κανένα. Χάλασε το πληκτρολόγιο? Αλλάζει ή πάει για πέταμα. Με εξωτερικό πληκτρολόγιο δουλεύει κανονικά.Μόλις το Ιούνιο έληξε η εγγύηση .Άντε να μπλέξεις με το servise του eshop.
hasodikis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Ξαφνικά μερικά γράμματα στο πληκτρολόγιο του msi wind τρελάθηκαν.Το κ βγάζει το 2,το λ το3, το π βγάζει - .Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Έχει συμβεί σε κανένα. Χάλασε το πληκτρολόγιο? Αλλάζει ή πάει για πέταμα. Με εξωτερικό πληκτρολόγιο δουλεύει κανονικά.Μόλις το Ιούνιο έληξε η εγγύηση .Άντε να μπλέξεις με το servise του eshop. Πάτα Fn+Num lock Hasodikis
jordanplat Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Πάτα Fn+Num lock Hasodikis Φίλε μου έφτιαξε.Σε ευχαριστώ πολύ . Που να τα ξέρεις όλα!!!!! Να σαι καλά!
aGka8l Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 πως μπορουμε να μη πευτει η ταχυτητα και παντα να δουλευει στα 1.6ghz?
21century Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Εγω που το εχω κλοκαρει παρει μεχρι 1,86 και παει σφαιρα αλλα εω ακομα την 3αρα μπαταρια και μπουταρει λιγοτερο απο 1 δευτερα καθως του εχω βαλει μον 2-3 προγραμματα...
aGka8l Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 ναι ρε μαγκες ωραια οταν δεν ειναι στο ρευμα ομως?
geran Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 να ρωτησω κατι...κατα λαθος πατησα καποιο συνδιασμο πληκτρων και οταν ειμαι στον firefox με τα βελακια , αντι να κανει κανονικο scroll δηλαδη να κατεβαινει σιγα-σιγα η σελιδα ,αμεσως με πηγαινει στο τελος της σελιδας ...ξερει κανεις πως το απενεργοποιω αυτο?
gherudos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Ποιό είναι το τελευταίο firmware;Εμένα με OC με 1GB μνήμη πιάνει τα 2GHZ ακριβώς και απόλυτα σταθερό. Φοβάμαι να το ανοίξω για 1 λόγο,θα χάσω την εγγύηση,τηλεφώνησα στην Αλμάν και μου το επιβεβαίωσαν.
kavaliotis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δεν χανεις καμμια εγγυηση, ανοιξε το και χωσε 1GB ακομα. Βεβαια στα ΧΡ η αληθεια ειναι οτι δεν πολυχρησιμοποιειται το εξτρα GB οποτε μονο αν πας σε λυση Win 7 βαλτην. Εμενα παντως η χρηση της RAM δεν εχει ξεπερασει ποτε το 1GB απλα την ειχα βαλει να υπαρχει...
antreasM77 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 φιλε καβαλιωτη,τι εννοεις οτι δεν χανει την εγγυηση?γιατι κι εγω ετσι ξερω,οτι η αλμαν αν δει σκισμενο το αυτοκολητο σε πακετωνει...μονο στην ελλαδα γινονται αυτα βεβαια να ξερετε ετσι,αμερικη καναδας και καποιες ευρωπαικες αντιπροσωποι δεν ενδιαφερονται και σε καλυπτουν κανονικα...
RadioactiveToy Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 ...με ζεσταμα με το μπιστολάκι δεν μπορείς να το βγάλεις πιο εύκολα και να το ξανακολλήσεις?
kavaliotis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Στειλε email στην MSI στο εξωτερικο και θα σου στειλουν αυτοκολλητο να το ξανακολλησεις, ετσι εκανε καποιος νομιζω απο εδω στο φορουμ.
theoritikos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Το u100 μπορεί να παίξει σωστά τα mkv αρχεία? Σε εμένα κάποια τα παίζει σωστά, ενώ κάποια κολλάνε, ειδικά αν είναι encoded με x.264. Ακόμα και overclock να κάνω πάλι συνεχίζουν να κολλάνε. Υπάρχει λύση στο πρόβλημα ή τα ξεχνάμε τα mkv στο wind? Επίσης, κάποια αρχεία παίζουν σωστά αν το netbook είναι με την μπαταρία, αλλά στο ρεύμα κολλάνε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.