sineos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Καλησπέρα σε όλους Χθες αγόρασα από το e-shop του Ελληνικού το http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.904127 Με την διάφορα να μην εχει Bluetooth ( το γραφεί στη συσκευασία) ενώ εχει 6 κελιών ιόντων Λιθίου στη τιμη των 285.00 € ,αυτό που παρατήρησα είναι ότι στη ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ μου εχει το Bluetooth κανονικά εγκατεστημένο απλά δεν λειτουργεί .
lagoudakis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 τι γραφει στην συσκευασια;οτι δεν εχει bt;ειναι το ιδιο προβλημα που ειχα και εγω με 2 συσκευες,προφανως κατι παιζει με την παρτιδα,και αμα του κανεις φορματ δεν θα το γραφει ουτε στην διαχειριση συσκευων!!!!!
lagoudakis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 σοβαρα;;;;αν ειναι δυνατον!!!!!!αφου το συγκεκριμενο μοντελο βγαινει με bt και εχει και το σηματακι στο λαπτοπ κατω δεξια πρωτο,και σου δινουν και οδηγους στο cd
markelos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Στα 285 που το έχει τώρα το eshop πάντως, μικρό το κακό που δεν έχει μπλε δόντι. Προσωπικά δεν το χρησιμοποιώ στο πισι και στην τελική μπορείς να πάρεις μπλε δόντι σε στικάκι με 10 ευρώ. Αν είχα τα λεφτά θα το έπαιρνα και "ελλατωματικό"
lagoudakis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 και βεβαια κανενα προβλημα αρκει να το αναφερουν στο site και να ξερει ο αλλος τι να παει να αγορασει,εγω που το δουλευω το bt πχ γιατι να την πατησω και να τρωω ταλαιπωρια;και φυσικα ουτε το σερβις του eshop το γνωριζε για αυτο μου εβγαλαν και τα 2 μηχανηματα ελατωματικα,διαβαζαν τα τεχνικα χαρακτηριστικα μπροστα μου στο site τις msi και εβλεπαν bt και αυτοι!!!
RadioactiveToy Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Μυστηρια πραγματα με την MSI ρε παιδια, τι να πω... και μιλαμε για μηδαμινό κόστος το να βάλουν bluetooth. Ειχα ξαναπει οτι αυτο το netbook καλυτερα να αγοραζεται απο καταστημα με DOA καλυψη γιατι ειναι λιγο Kinder-εκπληξη !!! Κατι αλλο που εχω προσεξει στο δικο U100 μου και σε ενα αλλο. Οπως το έχουμε μπροστά μας κατι παιζει με την πανω δεξια βιδα της κάσας. Οταν ειναι κλειστό δειχνει τζογο και υποπτευομαι οτι πρεπει να εχει ραγισμα εσωτερικα εκει που παει και βιδωνει. Μου τη δίνει λιγο και δεν ξερω τι να κανω. Η να το ανοιξω η να το παω ALMan. Αλλα αν ειναι λαθος σχεδιασμος και το κατω καπακι να μου αλλαξουν θα ξαναγινει γιατι δεν το εχω ζορισει. Εχει κανενας απο εσας παρατηρει αυτο που αναφέρω?
markelos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 και βεβαια κανενα προβλημα αρκει να το αναφερουν στο site και να ξερει ο αλλος τι να παει να αγορασει,εγω που το δουλευω το bt πχ γιατι να την πατησω και να τρωω ταλαιπωρια;και φυσικα ουτε το σερβις του eshop το γνωριζε για αυτο μου εβγαλαν και τα 2 μηχανηματα ελατωματικα,διαβαζαν τα τεχνικα χαρακτηριστικα μπροστα μου στο site τις msi και εβλεπαν bt και αυτοι!!! Αυτό εννοείται Αν και τώρα που το σκέφτομαι το bt θα είναι χρήσιμο για κανένα ασύρματο ποντίκι...
RadioactiveToy Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Αυτό εννοείται Αν και τώρα που το σκέφτομαι το bt θα είναι χρήσιμο για κανένα ασύρματο ποντίκι... φυσικα, εγω εχω το 5000 της microsoft... super
lagoudakis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Αυτό εννοείται Αν και τώρα που το σκέφτομαι το bt θα είναι χρήσιμο για κανένα ασύρματο ποντίκι... α γεια σου!!αυτο ειναι το προβλημα μου γιατι εχω αγορασει ενα ποντικι bt που ειναι ακριβο συν οτι κανω συνχρονισμο με ενα ppc που εχω ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:08 ---------- Μυστηρια πραγματα με την MSI ρε παιδια, τι να πω... και μιλαμε για μηδαμινό κόστος το να βάλουν bluetooth. Ειχα ξαναπει οτι αυτο το netbook καλυτερα να αγοραζεται απο καταστημα με DOA καλυψη γιατι ειναι λιγο Kinder-εκπληξη !!!Κατι αλλο που εχω προσεξει στο δικο U100 μου και σε ενα αλλο. Οπως το έχουμε μπροστά μας κατι παιζει με την πανω δεξια βιδα της κάσας. Οταν ειναι κλειστό δειχνει τζογο και υποπτευομαι οτι πρεπει να εχει ραγισμα εσωτερικα εκει που παει και βιδωνει. Μου τη δίνει λιγο και δεν ξερω τι να κανω. Η να το ανοιξω η να το παω ALMan. Αλλα αν ειναι λαθος σχεδιασμος και το κατω καπακι να μου αλλαξουν θα ξαναγινει γιατι δεν το εχω ζορισει. Εχει κανενας απο εσας παρατηρει αυτο που αναφέρω? δεν το ειχα προσεξει αυτο που λες οσο το ειχα,ποτε δεν καταλαβα τον λογο που βγαζουν ενα μηχανημα με διαφορετικα χαρακτηριστικα,πχ 1g-2g μνημη,3cell-6cell μπαταρια,αλλα με bt αλλα χωρις!!!βγαλε ρε msi ενα μοντελο και τελος
olga1 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 συμφωνω με τον λαγουδακη,και εγω ιδια περιπτωση ειμαι,το πηγα στο eshop και ευτυχως μου εκοψαν πιστωτικο,πηγα πηρα ενα lenovo s10 και ησυχασα
markelos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Υπάρχει ακόμα στο saturn η προσφορά του lenovo? Γνωρίζει κανείς?
olga1 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 προχτες που πηρα το δικο μου υπηρχε,παντως για καλο και κακο παρε ενα τηλεφωνο αν εισαι μακρυα μην τρεχεις τζαμπα
the_valliant Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Κλονίστηκε η μέχρι πρότινος σούπερ-στέρεη πίστη μου στην MSI. Ήμουν κι εγώ έτοιμος να το 'βάλω στο καλάθι' μέχρι που διάβασα όσα γράφετε εδώ. Μετά έπεσα πάνω στο εξής http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906702 και πιστεύω ότι αξίζει και με το παραπάνω τα +14€ που κοστίζει. Γνώμες;
sdoe21 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Και εγώ αυτό θα πάρω φίλε μου μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες! Την δουλίτσα του την κάνει μια χαρά!! Και ακόμα πιο ελκυστικό το κάνει αυτό -> http://www.e-shop.gr/page.phtml?id=11
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.