Προς το περιεχόμενο

msi wind - ήρθε!!

mandreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θέλω τη γνώση και εμπειρία σας.

Πριν από 3 μήνες πήρα το msi wind u100 και παρατήρησα από την πρώτη μέρα ότι αν το κουνήσεις απότομα η το κρατάς από το κάτω μέρος η οθόνη πέφτει προς τα πίσω σαν να είναι πολύ χαλαρή σε σχέση με άλλα netbook που δεν γίνεται αυτο. Ωστόσο και τώρα 3 μήνες μετά δεν βλέπω διαφορά προς το χειρότερο. Μήπως έτσι είναι αυτή η σειρά όποιος έχει το ίδιο ας μου πει.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παιδιά θέλω τη γνώση και εμπειρία σας.

Πριν από 3 μήνες πήρα το msi wind u100 και παρατήρησα από την πρώτη μέρα ότι αν το κουνήσεις απότομα η το κρατάς από το κάτω μέρος η οθόνη πέφτει προς τα πίσω σαν να είναι πολύ χαλαρή σε σχέση με άλλα netbook που δεν γίνεται αυτο. Ωστόσο και τώρα 3 μήνες μετά δεν βλέπω διαφορά προς το χειρότερο. Μήπως έτσι είναι αυτή η σειρά όποιος έχει το ίδιο ας μου πει.

Τι εννοείς; Όχι, η οθόνη δεν είναι πολύ χαλαρή. Δηλαδή πρέπει να τη στερεώνεις εσύ με κάτι;

Δημοσ.

Αν το έχω σταθερό κάπου δεν πέφτει!!!

Αλλά αν το κουνήσω απότομα μου χαμηλώνει προς τα πίσω .

Τι εννοείς; Όχι, η οθόνη δεν είναι πολύ χαλαρή. Δηλαδή πρέπει να τη στερεώνεις εσύ με κάτι;
Δημοσ.
το πρωτο πραγμα που θα κανεις ειναι να τσεκαρεις το bt,απλα κανε μια ενημερωση και εδω,παντως ειναι πολυ ωραιο μηχανημα(αρκει να δουλευει το bt)
τελικα εβγαλες ακρη;σου δουλεψε το bt;δηλαδη παιδια ολοι οσοι εχετε msi u100 σας δουλευει κανονικα το bt;μονο εγω και ο lagoudakis εχουμε το προβλημα;:fear:
Δημοσ.

Εγώ αυτό που έχω να πω σε αυτούς σκέφτονται να το πάρουν είναι :

ΜΑΚΡΙΑ 11 στα 10 κομμάτια είναι ελαττωματικά!

και το service είναι άθλιο.

Δημοσ.
Εγώ αυτό που έχω να πω σε αυτούς σκέφτονται να το πάρουν είναι :

ΜΑΚΡΙΑ 11 στα 10 κομμάτια είναι ελαττωματικά!

και το service είναι άθλιο.

11 στα 10; Τι λες; Δηλαδή εγώ είμαι μέσα στους -1; Το λέω επειδή δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.
τελικα εβγαλες ακρη;σου δουλεψε το bt;δηλαδη παιδια ολοι οσοι εχετε msi u100 σας δουλευει κανονικα το bt;μονο εγω και ο lagoudakis εχουμε το προβλημα;:fear:
και βεβαια εβγαλα!!!πηγα και το δευτερο msi που εχει το ιδιο προβλημα με το πρωτο σχετικα με το bt στο eshop,το πηγα στο χαλανδρι γιατι ντρεπομουνα να παω ξανα ζωγραφου,το αφηνω να το δει ο τεχνικος και σε 3 ωρες σκαει μηνυμα στο κινητο οτι ειναι ετοιμο να παω να το παραλαβω!!!:shock:παω ολος χαρα και με περιεργεια να δω τι εκανε και πως το εφτιαξε και μολις φτανω μου λενε οτι δεν μπορεσε να βγαλει ακρη οτι και να εκανε(μεχρι και φορματ)και μου ειχαν ετοιμο ενα καινουργιο να μου δωσουν,μολις το ειδα "παγωσα"οχι ξανα λεω!!!και τους ρωταω αν μπορω να μην παρω τιποτα και να μου κοψουν πιστωτικο για αλλες αγορες και ευτυχως το δεχτηκαν,ευτυχως τελος καλο ολα καλα οποτε παραμενω με το lenovo s10 που ειναι μια χαρα:-):-) κριμα παντως γιατι μου αρεσε και ειδικα η ματ οθονη του
Δημοσ.

σοβαρα;παω και εγω αυριο πρωι-πρωι στο eshop,αυριο θα ειμαι στην 6 μερα οποτε στο τσακ προλαβαινω,και εγω ειμουνα μεταξυ του msi και του lenovo αλλα εκατσα στην περιπτωση:cry:

Δημοσ.
11 στα 10; Τι λες; Δηλαδή εγώ είμαι μέσα στους -1; Το λέω επειδή δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Ναι, είναι σαν να έπεσες στην θάλασσα και να μην βράχηκες.

Δημοσ.

Ολοι οσοι εχετε καποιο προβλημα ,εχετε και δικιο να μην θελετε να το δειτε ουτε 'ζωγραφιστο' .

Εγω παλι που πηρα οχι ενα , αλλα δυο u100 με την εξαρα και 2g ram (απο το plus4u) ,δεν εχω κανενα προβλημα !

Το μονο που με χαλαει και λεω να το δωσω, ειναι το αχρηστο TouchPad που του εχουν βαλει.

Tωρα παντως για εσας που θελετε το Lenovo το εχει προσφορα στη SATURN Καλλιθεας 289 €

Δημοσ.
σοβαρα;παω και εγω αυριο πρωι-πρωι στο eshop,αυριο θα ειμαι στην 6 μερα οποτε στο τσακ προλαβαινω,και εγω ειμουνα μεταξυ του msi και του lenovo αλλα εκατσα στην περιπτωση:cry:
πηγαινε πρωι και μεχρι το μεσημερι θα εχεις βγαλεις ακρη

Ολοι οσοι εχετε καποιο προβλημα ,εχετε και δικιο να μην θελετε να το δειτε ουτε 'ζωγραφιστο' .

Εγω παλι που πηρα οχι ενα , αλλα δυο u100 με την εξαρα και 2g ram (απο το plus4u) ,δεν εχω κανενα προβλημα !

Το μονο που με χαλαει και λεω να το δωσω, ειναι το αχρηστο TouchPad που του εχουν βαλει.

Tωρα παντως για εσας που θελετε το Lenovo το εχει προσφορα στη SATURN Καλλιθεας 289 €

απλα πρεπει να ειναι θεμα παρτιδας νομιζω,πριν λιγο καιρο καποιοι ειχαν προβλημα με την μπαταρια,δυστυχως καποιες παρτιδες βγαινουν ελατωματικες στην msi αυτα αναφερουν και σε διαφορα ξενα φορουμ που χαζεψα αυτο τον καιρο,αμα σου τυχαινει 2 φορες το ιδιο προβλημα σε 2 συσκευες μεσα σε μια βδομαδα λογικο ειναι να "παγωνεις"και να μην τις εχεις καμμια εμπιστοσυνη,μονο που ακους το ονομα το βαζεις στα ποδια:lol::lol:
Δημοσ.

Εγώ προσωπικά τελικά δεν έκανα την παραγγελία γιατί με αυτά που ακούω για τα ελλατωματικά κομμάτια δεν διατίθεμαι να το ρισκάρω :fear:

Θα αρκεστώ στην παραλία και στις διακοπές με το macbook μου κρατώντας τα χρήματα για μια καλύτερη επένδυση..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...