Προς το περιεχόμενο

msi wind - ήρθε!!

mandreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ωχ τωρα μου εριξες το ηθικο εντελως:fear:μα τι στο καλο δεν κανουμε σωστα;μονο εμεις το εχουμε το προβλημα;

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
σε ευχαριστω(και παλι)θα το δω αυτο που λες στην πρωτη ευκαιρια:-)

σημερα που δοκιμασα και εγω να ασχοληθω με το bt και εγω δεν τα καταφερα:Xτο βλεπω και εγω κανονικα απο το device manager αλλα και που το βλεπω...:lol:και μενα μια απο τα ιδια με το fn-f11 μονο το wifi παιζει,και ειναι το δευτερο u100 που παιρνω,το πρωτο μου ειπαν οτι δεν υπηρχε το υλικο(στο device manager δεν εμφανιζε τιποτα περι bt) λες και σε αυτο που το εμφανιζει παιζει!!προφανως η ειμαστε εντελως ασχετοι η εχουμε πεσει σε ελλατωματικη παρτιδα,τι να πω;

Φίλε μου το ίδιο έκανε και σε μένα που έχω το advent 4211(κλώνος του msi).Ενεργοποιούσα το bluetooth, άναβε το λαμπάκι, το έβλεπα στο device manager αλλά δεν έβλεπα το σύμβολό του κάτω δεξιά. Ύστερα από ψάξιμο στο net βρήκα ότι είναι πρόβλημα του software του bluetooth και δε σηκωνόταν αυτόματα ο bluetooth manager. Αν τον φόρτωνα χειροκίνητα από το start menu τότε εμφανιζόταν το εικονίδιο. Η οριστική λύση δώθηκε εγκαθιστώντας από την αρχή το bluetooth stack της toshiba και από τότε εμφανίζεται το εικονίδιο κανονικά.

Δημοσ.

εχεις μηπως καποιο link να με σωσεις;τι στο καλο βαλανε το soft τις toshiba;100 φορες να αφηνανε τις microsoft!!εμενα ουτε το λαμπακι κατω δεξια μου αναβει,ουτε εικονιδιο πουθενα!!!!βρηκα αυτο http://aps2.toshiba-tro.de/bluetooth/?page=download ,απλα δεν ξερω πιο να κατεβασω,την 6.40.02;ευχαριστω φιλε μου

Δημοσ.

δοκιμασα και εγω να κανω εγκατασταση τους τελευταιους οδηγους απο το site της msi οπως και αυτους που αναφερει το παιδι απο την toshiba,ξεκιναει η εγκατασταση κανονικα και σε καποιο σημειο μου πεταει ενα παραθυρο και μου λεει να βαλω μια συσκευη bt!!!!!!!!!!!!!:eek:πατω οκ και τιποτα...σε λιγο παλι το ιδιο μηνυμα!!!παταω ακυρωση και μου λεει να κανω restart για να μπουν οι ρυθμισεις,κανω και οταν ανοιγει το λαπτοπ δεν υπαρχει τιποτα!!!ακομα και απο το device manager λειπει εντελως το bt τωρα!!!εχω απογοητευθει εντελως πια:cry:ακομα χειροτερα δηλαδη!!!

Δημοσ.

αστο..μια απο τα ιδια:Xανοιγω απο το all programs to bt πατω bt settings στην πανω σειρα bt options μου ανοιγει ενα παραθυρο που εχει ενα εικονιδιο που γραφει radio disabled κανω κλικ πανω του και μου λεει να βαλω μια συσκευη bt,να σου πω την αληθεια βαρεθηκα πια,ακρη δεν βγαινει απο πουθενα δυστυχως:mad:

Δημοσ.

Λοιπόν,έχετε δίκιο.Το λαμπάκι της μπαταρίας μένει μόνιμα πράσινο.Ακόμα και να κάνεις reset.Η μόνη λύση είναι να βγάλεις και να ξαναβάλεις την μπαταρία.Πρέπει να είναι bug του προγράμματος.Μην ξεχνάτε ότι είναι homework.

Δημοσ.
αστο..μια απο τα ιδια:Xανοιγω απο το all programs to bt πατω bt settings στην πανω σειρα bt options μου ανοιγει ενα παραθυρο που εχει ενα εικονιδιο που γραφει radio disabled κανω κλικ πανω του και μου λεει να βαλω μια συσκευη bt,να σου πω την αληθεια βαρεθηκα πια,ακρη δεν βγαινει απο πουθενα δυστυχως:mad:

Πολύ ζόρικο το bt απ ότι φαίνεται :fear:

Να ρωτήσω και γω: Η συσκευή έχει ενσωματομένο μικρόφωνο η πρέπει να αγοραστεί headset;; Δεν το αναφέρει πουθενά και μουχει μείνει απορία. Καλό το Wifi στην παραλία αλλά άμα δν μπορείς να μιλήσεις σε κανα skype τι να το κάνεις :-(

Εμένα προσωπικά μου φαίνεται εξαιρετικά χρήσιμο το netbook ως gadjet λόγω του bt και της δυνατότητας συνομιλίας αλλά το σκέφτομαι ακόμα για το αν θα το τσιμπήσω τελικά..

Δημοσ.

Η συσκευή έχει ενσωματομένο μικρόφωνο η πρέπει να αγοραστεί headset;; Δεν το αναφέρει πουθενά και μουχει μείνει απορία.

Φυσικά και έχει.

Δημοσ.

Καλά πότε πρόλαβες ρε;; :P

Τέσπα thnx για την ενημέρωση αλλά αυτό το bt πιέζει ακόμα, ωστόσο είμαι σε καλό δρόμο για την παραγγελία.

Δημοσ.

Τέσπα thnx για την ενημέρωση αλλά αυτό το bt πιέζει ακόμα, ωστόσο είμαι σε καλό δρόμο για την παραγγελία.

Πότε πρόλαβα τι; :P

Πάντως, αν δε σου τύχει σκάρτο κομμάτι, είναι πολύ καλή αγορά. Εγώ το πήρα απο play247, όλα μια χαρά και το netbook χωρίς το οποιοδήποτε πρόβλημα.

Δημοσ.

Είναι ξημερώματα και παίρνω απάντηση σε 3 λεπτά μετά το post. Είστε γρήγορα πιστόλια εδώ :P:p

Πάντως, αν δε σου τύχει σκάρτο κομμάτι, είναι πολύ καλή αγορά.

Αυτό σκέφτομαι atm όντας στην ιστοσελίδα του e-shop έτοιμος να πατήσω το 'προσθήκη στο καλάθι' :-D

Δημοσ.

το πρωτο πραγμα που θα κανεις ειναι να τσεκαρεις το bt,απλα κανε μια ενημερωση και εδω,παντως ειναι πολυ ωραιο μηχανημα(αρκει να δουλευει το bt)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...