markelos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δε νομίζω για όλα, δεν ξέρω πως γίνεται ο διαχωρισμός. Αν ισχύει DOA το αναφέρει στην εγγύηση. Στο συγκεκριμένο netbook δεν το αναφέρει (είχα κάνει edit στο προηγούμενο ποστ).
lagoudakis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 ναι το ειδα,παντως την μπερδευουν την ιστορια,το θεμα ειναι μην σου κατσει η στραβη,αν και με τον νομο των πιθανοτητων οσο πιο πολλες συσκευες τεχνολογιας αγοραζεις (λαπτοπ-κινητα κλπ)τοσες ειναι και οι πιθανοτητες να πεσεις και σε ελλατωματικο προιον
zolas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 ναι το ειδα,παντως την μπερδευουν την ιστορια,το θεμα ειναι μην σου κατσει η στραβη,αν και με τον νομο των πιθανοτητων οσο πιο πολλες συσκευες τεχνολογιας αγοραζεις (λαπτοπ-κινητα κλπ)τοσες ειναι και οι πιθανοτητες να πεσεις και σε ελλατωματικο προιον Μπράβο στο eshop και ευτυχώς που ξέμπλεξες έτσι.Καλοδούλευτο !!
lagoudakis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 ευτυχως φιλε μου!!!3 ωρες τωρα που το σκαλιζω και του περναω προγραμματακια ολα δουλευουν υποδειγματικα παντως οσο παιζω μαζι του τοσο μου αρεσει και πιο πολυ,σε ευχαριστω για ολα και για την βοηθεια σου
zolas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Θα το λατρέψεις σου λέω.Μην ευχαριστείς,γι αυτό είναι τα forums (ή τουλάχιστον γι αυτό πρέπει να είναι).:-D
lagoudakis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 ετσι νομιζω!!!!να ρωτησω κατι που παρατηρησα;οι 2 διακοπτες που ειναι για να βγαζουμε την μπαταρια ο ενας εχει ελατηριο με επαναφορα και ο αλλος απλα κουμπωνει δεξια-αριστερα;εχει κινηση δηλαδη ελευθερη;οπου τον παμε εκει μενει;
zolas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Ο ένας κουμπώνει την μπαταρία ενώ ο άλλος την συγκρατεί απλά.Ο δεξιά όπως το κοιτάμε από κάτω έχει δύο θέσεις:lock-unlock.Αφού τον βάλεις στο unlock πίεζεις τον άλλο στο release και τράβας την μπαταρία προς τα έξω,ταυτόχρονα.Ετσι βγαίνει.
lagoudakis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 δηλαδη ο ενας εχει μονο ελατηριο επαναφορας,ο αλλος απλα κουμπωνει-ξεκουμπωνει(χωρις ελατηριο)σωστα;ξερεις τωρα μετα το δραματικο σκ ψαχνω το μηχανακι μην βρω κατι
markelos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 δηλαδη ο ενας εχει μονο ελατηριο επαναφορας,ο αλλος απλα κουμπωνει-ξεκουμπωνει(χωρις ελατηριο)σωστα;ξερεις τωρα μετα το δραματικο σκ ψαχνω το μηχανακι μην βρω κατι Αμεεε, όλα τα notebooks-netbooks έχουν αυτή τη δικλείδα ασφαλείας Καλορίζικο
lagoudakis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 εβαλα αυτο το προγραμματακι http://forum-en.msi.com/index.php?topic=126626.0 που μου προτεινε ο φιλος zolas λειτουργει μια χαρα,αλλα ειδα οτι οταν το ανοιγω και αφου κανω o/c μου αναβει το λαμπακι της μπαταριας οπως οταν φορτιζει!!!και να το κλεισω το προγραμμα μενει ανοιχτο,ακομα και οταν κλεινω το λαπτοπ,το κανει και σε εσας;κανω κατι λαθος;
zolas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Λοιπόν τα πράματα είναι απλά (μάλλον).Το τρέχεις.Επιλέγεις enable από το πρόγραμμα.FN+F10 αλλάζει σε oc (orange led) και no oc (white led) mode.Πατάς disable.FN+F10 αλλάζει από eco mode (green led) σε normal (blue led).Αυτό είναι όλο.
olga1 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 καλησπερα σε ολους,απο σημερα κατοχος και εγω του msi u100,πρωτες εντυπωσεις αριστες,αλλα αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το bluetooth,παταω fn-f11 οπως λενε οι οδηγιες και βλεπω να ανοιγει η να κλεινει μονο το wifi,το κανω γρηγορα 1 φορα η 2 φορες αλλα βλεπω μονο το σημα του wifi,το bt αφαντο,πηγα στο device manager και το βλεπω να υπαρχει,αλλα με τιποτα δεν μπορω να το κανω ενεργομπορει καποιος να μου πει τα βηματα να δουλεψει;το πρωτο λαμπακι κατω δεξια ποτε δεν μου εχει αναψει μπλε,πρεπει να κανω καποια ρυθμιση μηπως για εγκατασταση; ευχαριστω
lagoudakis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Λοιπόν τα πράματα είναι απλά (μάλλον).Το τρέχεις.Επιλέγεις enable από το πρόγραμμα.FN+F10 αλλάζει σε oc (orange led) και no oc (white led) mode.Πατάς disable.FN+F10 αλλάζει από eco mode (green led) σε normal (blue led).Αυτό είναι όλο.σε ευχαριστω(και παλι)θα το δω αυτο που λες στην πρωτη ευκαιρια καλησπερα σε ολους,απο σημερα κατοχος και εγω του msi u100,πρωτες εντυπωσεις αριστες,αλλα αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το bluetooth,παταω fn-f11 οπως λενε οι οδηγιες και βλεπω να ανοιγει η να κλεινει μονο το wifi,το κανω γρηγορα 1 φορα η 2 φορες αλλα βλεπω μονο το σημα του wifi,το bt αφαντο,πηγα στο device manager και το βλεπω να υπαρχει,αλλα με τιποτα δεν μπορω να το κανω ενεργομπορει καποιος να μου πει τα βηματα να δουλεψει;το πρωτο λαμπακι κατω δεξια ποτε δεν μου εχει αναψει μπλε,πρεπει να κανω καποια ρυθμιση μηπως για εγκατασταση; ευχαριστωσημερα που δοκιμασα και εγω να ασχοληθω με το bt και εγω δεν τα καταφερατο βλεπω και εγω κανονικα απο το device manager αλλα και που το βλεπω...και μενα μια απο τα ιδια με το fn-f11 μονο το wifi παιζει,και ειναι το δευτερο u100 που παιρνω,το πρωτο μου ειπαν οτι δεν υπηρχε το υλικο(στο device manager δεν εμφανιζε τιποτα περι bt) λες και σε αυτο που το εμφανιζει παιζει!!προφανως η ειμαστε εντελως ασχετοι η εχουμε πεσει σε ελλατωματικη παρτιδα,τι να πω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.