Προς το περιεχόμενο

msi wind - ήρθε!!

mandreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα σου πρότεινα να κατεβάσεις ΟΛΟΥΣ τους σχετικούς καινούργιους οδηγούς για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τους εχω κατεβασει,μονο στο βτ εχω κολησει:cry: κατεβασα τους οδηγους που μου ειπες ανοιξα το ζιπ και ειχε 3 αρχεια,τρεχω αυτο που ειχε το εικονιδιο με το βτ ανοιγει το παραθυρο που λεει εγκατασταση bt stack by toshiba,μετα με παει σε ενα αλλο παραθυρο που λεει εγκατασταση bt driver παταω οκ ξεκιναει για λιγο και κολλαει και μου πεταει συνεχως ενα παραθυρο που λεει please plug in the bt device and click ok button το κανω και καθε 20'' βγαινει το ιδιο και δεν προχωραει τιποτα!!!!!τι στο διαβολο δεν κανω σωστα;μου εχουν σπασει τα νευρα πια!!!:cry:

Δημοσ.

όταν σου βγάζει please plug in the bt device and click ok button πάτα FN+F11.Ετσι ενεργοποιείται το ΒΤ και προχωράει η εγκατάσταση.Εχω καιρό που το έχω βάλει και τα υπόλοιπα δεν τα πολυθυμάμαι.Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε να ήταν πιο φιλικο το interface εγκατάστασης.Που να δεις το Update της web camera...

Δημοσ.

το κανω!!δεν προχωραει τιποτα!!!απλα ανοιγει η κλεινει το εικονιδιο με το wifi και το παραθυρο εκει κολημενο!!!!με βλεπω αυριο για ταξιδι στην αλμαν!!!!

Δημοσ.

δυστυχως,πιστευω να καταφερουν να μου το περασουν,η πλακα θα ειναι να μου πουνε κανενα "εχει προβλημα το μηχανημα αφηστε το"εκει θα το παθω το εγκεφαλικο!!!παντως σε ευχαριστω για ολα,νομιζω οτι εμπλεξα τελικα με αυτο που πηγα και αγορασα:X

Δημοσ.

Το μπλέξιμο είναι μέσα στη ζωή.Στο δικό μου όταν το πρωτοπήρα δεν μπορούσα να διαβάσω το card reader.Τελικά δεν είχε πρόβλημα,εγω δεν έβαζα την απαιτούμενη δύναμη.Αυτό μου στοίχισε ένα πρωινό και δύο δρομολόγια Πατήσια-Μενίδι.Το μηχανάκι πάντως είναι πρώτο.Τι winxp,linux,win7 έχω φορτώσει.Εχει δουλέψει σε ταράτσα στους 40+ βαθμούς.Ταινίες,wifi.Με την μπαταρία που του έβαλα κάνω ταξίδι με πλοίο 5 ώρες και επιτέλους δεν βαριέμαι.Δεν πιστεύω ότι θα το μετανοιώσεις.

Δημοσ.

μακαρι!!!απλα μου εχει βγαλει την ψυχη 24 ωρες τωρα!!!δεν πιστευω να μην εχει μεσα τσιπακι για bt;ουτε που θελω να το φανταστω:X

Δημοσ.

Τουλαχιστον να πας ο ιδιος γιατι τωρα ετοιμαζονται ολοι για διακοπες και δεν θα τους βρισκεις με τιποτα, αληθεια με την 6αρα μπαταρια εχουμε κανενα νεο για καλη τιμη απο Ελλάδα?

Δημοσ.

ναι αυριο θα περασω,για μπαταρια δεν εχωτιποτα υποψιν,εσυ με το bt ειχες κανενα προβλημα ποτε στην εγκατασταση;μονο εγω δεν μπορω να το περασω που να παρει και να σηκωσει!!!!ειναι το μονο που με εχει ξενερωσει στο μηχανακι

Δημοσ.
Το μπλέξιμο είναι μέσα στη ζωή.Στο δικό μου όταν το πρωτοπήρα δεν μπορούσα να διαβάσω το card reader.Τελικά δεν είχε πρόβλημα,εγω δεν έβαζα την απαιτούμενη δύναμη.Αυτό μου στοίχισε ένα πρωινό και δύο δρομολόγια Πατήσια-Μενίδι.Το μηχανάκι πάντως είναι πρώτο.Τι winxp,linux,win7 έχω φορτώσει.Εχει δουλέψει σε ταράτσα στους 40+ βαθμούς.Ταινίες,wifi.Με την μπαταρία που του έβαλα κάνω ταξίδι με πλοίο 5 ώρες και επιτέλους δεν βαριέμαι.Δεν πιστεύω ότι θα το μετανοιώσεις.
τελικα το προβλημα ηταν hardware!!!πηγα στην αλμαν πρωι πρωι πριν απο μενα ηταν ενας αλλος φουκαρας με ενα acer και λογομαχουσε με καποιον,το δινω και τους λεω πως δουλευει το bt παιδια;το παιρνει η κοπελιτσα και παει να το δει ενας τεχνικος,γυρναει μετα απο λιγο μου λει να το αφησω 3-4 μερες και θα με παρουν τηλ,με ρωταει αν ειμαι σιγουρος οτι εχει βτ,ναι τις λεω,μου απανταει οτι δεν βλεπει τιποτα ο τεχνικος να εχει bt,μου χαλασε η διαθεση που ειπε να το αφησω και να το ανοιξουν,σαββατο μεσημερι το πηρα ουτε το χαρηκα καθολου!!το αφηνω και φευγω,στο δρομο λεω δεν το παιρνω να το παω στο eshop;ουτε 2 μερες δεν το εχω και ηταν και σ/κ,γυρναω το ζηταω πισω,μα γιατι μου λεει,το θελω για δουλεια απανταω,το παω eshop το βλεπουν οπως παει να κανει εγκατασταση τους drivers για bt βλεπει το πδευτερο παραθυρο που σου ανεφερα και λεει α αυτο δεν βλεπει το υλικο του bt,τι κανουμε του λεω;μην με στειλεις αλμαν απο εκει ερχομαι,ουτε 2 μερες δεν το εχω κριμα ειναι,οκ μου λεει φερε το κουτι με τα πραγματα του και ελα να παρεις αλλο!!!!τωρα το φορτιζω(αφου ειδα το bt:-) )πιστευω να μην εχει τιποτα αλλο αυτο!!!!
Δημοσ.
τελικα το προβλημα ηταν hardware!!!πηγα στην αλμαν πρωι πρωι πριν απο μενα ηταν ενας αλλος φουκαρας με ενα acer και λογομαχουσε με καποιον,το δινω και τους λεω πως δουλευει το bt παιδια;το παιρνει η κοπελιτσα και παει να το δει ενας τεχνικος,γυρναει μετα απο λιγο μου λει να το αφησω 3-4 μερες και θα με παρουν τηλ,με ρωταει αν ειμαι σιγουρος οτι εχει βτ,ναι τις λεω,μου απανταει οτι δεν βλεπει τιποτα ο τεχνικος να εχει bt,μου χαλασε η διαθεση που ειπε να το αφησω και να το ανοιξουν,σαββατο μεσημερι το πηρα ουτε το χαρηκα καθολου!!το αφηνω και φευγω,στο δρομο λεω δεν το παιρνω να το παω στο eshop;ουτε 2 μερες δεν το εχω και ηταν και σ/κ,γυρναω το ζηταω πισω,μα γιατι μου λεει,το θελω για δουλεια απανταω,το παω eshop το βλεπουν οπως παει να κανει εγκατασταση τους drivers για bt βλεπει το πδευτερο παραθυρο που σου ανεφερα και λεει α αυτο δεν βλεπει το υλικο του bt,τι κανουμε του λεω;μην με στειλεις αλμαν απο εκει ερχομαι,ουτε 2 μερες δεν το εχω κριμα ειναι,οκ μου λεει φερε το κουτι με τα πραγματα του και ελα να παρεις αλλο!!!!τωρα το φορτιζω(αφου ειδα το bt:-) )πιστευω να μην εχει τιποτα αλλο αυτο!!!!

Μπράβο στο Eshop! Σε ποια περιοχή ήταν το υποκατάστημα; Αν ηταν στα κεντρικά μπράβο τους!

Δημοσ.

γιωργο ητανε ζωγραφου,απο εκει το πηρα μια και ειναι διπλα στο σπιτι μου,πιστευω οτι ειναι θεμα καταστηματος και το ποσο σωστος ειναι ο προισταμενος του(αυτος που το ειδε και ειπε τελικα αλλαγη) πχ αν το ειχα παρει απο αλλου πιθανοτατα δεν θα το αλλαζαν,αλλωστε το γραφουν, η εγγύηση παρέχεται από την εξουσιοδοτημένη συνεργάτιδα εταιρεία της MSI, Alman Hellas (τηλ 210 2409150). Σε περίπτωση βλάβης του Notebook ο πελάτης αναλαμβάνει την επικοινωνία με την αλμαν

Δημοσ.

Αν ήταν θέμα hardware και αφού ισχύει το DOA ήταν υποχρεωμένοι να το αλλάξουν ;)

Γι' αυτό είναι καλό τις πρώτες μέρες να το λιώνεις το μηχάνημα για να δεις αν έχει κανένα κουσούρι :-D

Edit: Τώρα είδα ότι το συγκεκριμένο δεν έχει DOA...

Δημοσ.
Αν ήταν θέμα hardware και αφού ισχύει το DOA ήταν υποχρεωμένοι να το αλλάξουν ;)

Γι' αυτό είναι καλό τις πρώτες μέρες να το λιώνεις το μηχάνημα για να δεις αν έχει κανένα κουσούρι :-D

ναι αλλα αναφερουν οτι σε περιπτωση hardware για το συγκεκριμενο πας αλμαν,το doa ισχυει για τα μηχανακια μου εχουν δηλωσει αυτοι;βεβαια το σωστο ειναι να ισχυει για ολα(νομιζω βασει νομου)αλλα πας με το μαλακο παντα στην αρχη και ευγενικα γιατι το ζητουμενο ειναι να κανεις την δουλεια σου,μετα αν εχεις ορεξη και χρονο το κυνηγας,απο οτι ειδα στο λινκ λεει για ολα γενικα,σωστα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...