21century Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 προς το παρόν εκεί δεν υπάρχει. Ευχαριστώ στην πρόταση του παραπανω φιλου για μνήμη...
choutos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Αυτή τη στιγμή πάντως το e-shop εμφανίζει το wind ως διαθέσιμο.
furious99 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Τελικα θα το βρουμε πουθενα η να "χτυπησουμε" το eeepc 1000 με μεγαλη μπαταρια και να τελειωνουμε? Αληθεια, υπαρχει διαθεσιμο το asus 1000 στα multirama - e shop? To asus δεν πρόκειται να εισαχθεί επίσημα στην Ελλάδα... Ότι πάρετε από έξω... Αν και δε βλέπω το λόγο να πάρει κάποιος το Asus (βαρύτερο, ογκοδέστερο) όταν έρθει εδώ το wind με την 6-cell μπαταρία... Κάντε λίγο υπομονή... Στις ΗΠΑ έχουν ήδη κυκλοφορήσει τα msi wind με 6-cell...
pctechgr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Προτείνω wind από το asus εστω και με την 3 μπαταρία
giorgos_g Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Προτείνω wind από το asus εστω και με την 3 μπαταρία +1 Και όταν με το καλό κυκλοφορήσει η μεγάλη κανονίζουμε ένα group buy και είμαστε άρχοντες
pctechgr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 +1 Και όταν με το καλό κυκλοφορήσει η μεγάλη κανονίζουμε ένα group buy και είμαστε άρχοντες Συμφωνώ η δεύτερη μπαταρία δεν πάει χαμένη
nonilious Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 μια ερωτηση προς τους κατοχους. Εχει κανεις αναβαθμισει το Wind του;μιλαω για ram και hdd..διαβασα οτι δεν ειναι ευκολο οσο στο asus..και αν το χει κανει κανεις, ξερει αν χανει την εγγυηση ετσι;
Vatos_locos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 χάνετε αν αλλάξεις μνήμη σίγουρα για τον δίσκο δεν ξέρω
panospc Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Πάντως από το video εδώ φαίνεται εύκολη η αλλαγή της ram http://www.laptopmag.com/advice/how-to/msi-wind-ram.aspx?mode=video Αν σκοπευεις να παραμείνεις με XP δεν νόμιζω να χρειάζονται τα 2 GB.
Vatos_locos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 μπα για αυτό που το θέλω εγώ με Vista θα είναι καλύτερα
heyou Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 καμια ωραια θηκουλα για το wind που μπορώ να βρω ή ποια προτεινετε?
Radiatedsoul Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Πάντως από το video εδώ φαίνεται εύκολη η αλλαγή της ram http://www.laptopmag.com/advice/how-to/msi-wind-ram.aspx?mode=video Αν σκοπευεις να παραμείνεις με XP δεν νόμιζω να χρειάζονται τα 2 GB. Ε οχι και ευκολη η αλλαγη μνημης στο msi! Ανοιγεις το σασι και καταργεις την εγγυηση το λεει καθαρα και με μεγαλα γραμματα. Η καταργηση της εγγυησης για να προσθεσεις μνημη ειναι απαραδεκτο κατα τη γνωμη μου. Για κοιτα πως αλλαζεις μνημη, προσθετεις σκληρο δισκο η ακομα και SSD στο Asus για να συγκρινεις
Vatos_locos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 στο 99% των φορητών αν βάλεις χέρι η εγγύηση χάνετε αν δεν πάει στην εταιρία σου αρέσει το eee παίρνεις eee σου αρέσει το wind παίρνεις Wind εγώ προσωπικά πχ δεν με ενδιαφέρει η εγγύηση οπότε παίρνεις wind που είναι πιο δυνατό και πιο νορμάλ από την κουτσουλιά της asus
heyou Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 στο 99% των φορητών αν βάλεις χέρι η εγγύηση χάνετε αν δεν πάει στην εταιρία σου αρέσει το eee παίρνεις eee σου αρέσει το wind παίρνεις Wind εγώ προσωπικά πχ δεν με ενδιαφέρει η εγγύηση οπότε παίρνεις wind που είναι πιο δυνατό και πιο νορμάλ από την κουτσουλιά της asus θα σημφωνησω για το wind Το πληκτρολογιο συνηθιζεται μετα απο λίγο και δεν κουράζει (εντάξει δεν είναι και πληκτρολόγιο κανονικού μεγέθους) Η οθόνη ειναι πολύ καλή και πολύ φωτεινή.
jimakos75 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Αντε με το καλο τοτε να παρουμε το wind και να κανουμε group buy για την μεγαλη μπαταρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.