Προς το περιεχόμενο

msi wind - ήρθε!!

mandreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν θα έπρεπε να προβλέπεται κάποια αποζημίωση για τον χρόνο που δεν το έχω?

Θεωρητικά χάνω χρήματα με το να στερούμαι για κάποιο χρόνο ένα μηχάνημα για το οποίο πλήρωσα.

Νομικά τουλάχιστον θα έπρεπε να υπάρχει κάτι. Paredwse τι λες?

Επί της ευκαριάς θα ήθελα να ενημερώσω με τη σειρά μου για τη "ανώριμη" εικόνα της MSI στην Ελλάδα τουλαχιστον εκ μέρους της Alman, να σημειώσω ότι για 2 μήνες δεν έχω laptop με αστείες "δικαιολογίες" όπως: -πρόβλημα στη μητρική - πρόβλημα στο touchpad - ασυμβατότητα της νέας μητρικής και του υπόλοιπου hardware ... -πρόβλημα στη διάθεση ανταλλακτικών κ.α.

Να τονίσω ότι το πρόβλημα μετατίθεται από Δευτέρα σε Παρασκευή και από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Παρακάτω παραθέτω ένα συνημμένο με την επίσημη απάντηση της MSI.

post-136287-12906300957_thumb.jpg

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οποτε οπως καταλαβαινετε κυριοι & κυριες ενα καλο κατα τ'αλλα μηχανηματακι , με καμια υποστηριξη after sales Η εστω με μηδαμινη ανταποκριση , (το ιδιο ειναι) , σε αποτρεπουν απο την αγορα του , και ακομη και τους ηδη δυστυχους κατοχους σαν κι εμενα και τ'αλλα παιδια , μας προτρεπουν , να τα πουλησουμε , να τα σκοτωσουμε , να τα βαψουμε μπλε και να τα πεταξουμε στην θαλασσα , αλλα οπως και να'χει προσωπικα δεν ξανασχολουμαι πλεον με Alman , και απλα οπως εχω πει στο αλλο topic , περιμενω , μια λυση απο μαμα msi , αν κι ακομη περιμενω , οποτε δεν ασχολουμαι αλλο πλεον οτι γινει.

Εξαλλου δοξα τω θεο υπαρχουν πολλες μα παρα πολλες αλλες λυσεις και φυσικα εχουν αλλη ονομασια;)

Δημοσ.

Σκοπεύω να το βάλω το avast γιατ το χρησιμοποιω ηδη κα σε αλλλα μηχανηματα, ειναι οκ για αυτη την περπτωση?

Δημοσ.

...εγώ δεν προλαβαινω ουτε φραπε να φτιαξω... Αστειευομαι αρκετα γρηγορο θα ελεγα γυρω στο μισο λεπτο.

Θα μου πειτε κατι αλλο τωρα? Εαν εχουμε ρυθμισει στο power properties για πρωτη προειδοποιηση alarm και καμμια ενεργεια και δευτερη προειδοποιηση στα 4/100 alarm και shutdown, κλεινει αποτομα σαν να πεφτει ρευμα...ειναι bug των xp? Δεν μπορω να το φτιαξω και το εχω ρυθμισει να κανει standby και μετα εγω να το κανω μονος μου shutdown. Ξερουμε κατι σχετικα?

Δημοσ.
Εμένα, μέχρι να φορτώσει και τα 3-4 προγράμματα που του έχω, εκ των οποίων το ένα είναι το msn, κάνει 47,2 δευτερόλεπτα.

Εμένα έκανε 50 για να φορτώσει μόνο τα windows και μετά έκανε άλλα 40 για να φορτώσει και τα προγράμματα του startup τα οποία παραθέτω.

post-55110-129063009884_thumb.jpg

Δημοσ.
Θα μου πειτε κατι αλλο τωρα? Εαν εχουμε ρυθμισει στο power properties για πρωτη προειδοποιηση alarm και καμμια ενεργεια και δευτερη προειδοποιηση στα 4/100 alarm και shutdown, κλεινει αποτομα σαν να πεφτει ρευμα...ειναι bug των xp? Δεν μπορω να το φτιαξω και το εχω ρυθμισει να κανει standby και μετα εγω να το κανω μονος μου shutdown. Ξερουμε κατι σχετικα?

Κάποιος να απαντήσει???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...