Προς το περιεχόμενο

msi wind - ήρθε!!

mandreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

νομιζω οτι το προβλημα ειναι σε αυτα με την 6αρα μπαταρια(αν εχω καταλαβει καλα)το δικο σου 3 cell εχει;

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

aaaaaa!!!!! από που την παράγγειλες την μπαταρία γιατί θέλω να την αλλάξω την δική μου.

Δημοσ.

φιλε μου θα σε γελασω,ας σου πει κανενα παιδι που πηρε,δεν εχω msi,εχω lenovo s10,παντως θα σου ανεβασει τους χρονους αν απενεργοποιησεις την καμερα απο την διαχειρηση συσκευων,μια διαφορα θα την δεις και φυσικα οποτε την θελεις την ανοιγεις παλι

Δημοσ.

Εξαρταται αν δουλευεις συνεχεια και την ασυρματη συνδεση εκτος απο την καμερα αλλα και ποιες εφαρμογες τρεχουν στο προσκηνιο..

Δημοσ.

ολα παιζουν τον ρολο τους,παντως η 3αρα βγαζει 2 ωρες περιπου και τα διπλα η 6αρα,με wifi ανοιχτο φυσικα

Δημοσ.
ολα παιζουν τον ρολο τους,παντως η 3αρα βγαζει 2 ωρες περιπου και τα διπλα η 6αρα,με wifi ανοιχτο φυσικα

Με την διαφορα οτι η 6αρα εχει αποδειχθει πλεον προβληματικη!!

Δημοσ.

απο αυτα που λετε γιαννη σιγουρα ναι,πιθανοτατα ειναι ελλατωματικη παρτιδα,δεν ξερω απο το lg 110 μηπως ειναι αλλιως τα πραγματα

Δημοσ.
νομιζω οτι το προβλημα ειναι σε αυτα με την 6αρα μπαταρια(αν εχω καταλαβει καλα)το δικο σου 3 cell εχει;

Οχι, την 6αρα εχει.

Ειναι το white 030 GR.

Δημοσ.

Μονο με 6600 και πανω θα βρειτε την υγεια σας... Εγω με την 4400 και δεν το εμπιστευομαι το λαπτοπ χωρις τον φορτιστη του να βγω εξω... Δυστυχως αν εχεις ανοιχτο εστω ενα skype και μιλας που τρωει πολυ CPU, το 2ωρο το βγαζει δεν το βγαζει...

Δημοσ.

Ρε παιδια, εχω μπερδευτει.

Εβαλα δοκιμαστικα linux να δω πως ειναι και

τωρα που θελω να βαλω τα xp απλα δεν μπορω.

ηλαδη βαζω το recovery cd που εχουμε απο το λαπτοπ μας , το ξεκινω απο το bios το εξωτερικο drive αλλα δεν μπορω να προχωρησω μετα απο την επιογη της γλωσσας.

Αφου το cd εχει τα windows μεσα του, γιατι δεν ξεκινα η εγκατασταση?

Τι λαθος κανω?

Δημοσ.

Και γιατί δεν είχες κάνει ένα δεύτερο partition για να περάσεις εκεί τα linux χωρίς να πειράξεις καθόλου τα XP;

αυτά φίλε τα ρωτάνε πρωτα...

Δημοσ.
Και γιατί δεν είχες κάνει ένα δεύτερο partition για να περάσεις εκεί τα linux χωρίς να πειράξεις καθόλου τα XP;

αυτά φίλε τα ρωτάνε πρωτα...

Ειχα 2 partition αλλα δεν ειχα τον χωρο να φτιαξω αλλο και ετσι τα εβαλα πανω απο τα windows.

Τελικα βρηκα μια εκδοση windows XP OEM και εβαλα τον γνησιο κωδικο και ολα οκ τωρα.

Δημοσ.

παιδιά τι πρόβλημα έχει παρατηρηθεί με την 6-κελιών μπαταρία? είναι συγκεκριμένη φουρνιά που παρατηρείται ή είναι πώς θα κάτσει στον καθένα? γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ για αγορά νετβοοκ και είμαι ανάμεσα στο msi wind και στο asus eee 1000he...ευχαριστώ...

Δημοσ.
παιδιά τι πρόβλημα έχει παρατηρηθεί με την 6-κελιών μπαταρία? είναι συγκεκριμένη φουρνιά που παρατηρείται ή είναι πώς θα κάτσει στον καθένα? γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ για αγορά νετβοοκ και είμαι ανάμεσα στο msi wind και στο asus eee 1000he...ευχαριστώ...

Διαβασε το αντιστοιχο topic και θα τα καταλαβεις ΟΛΑ!! για να μην ειμαστε και off topic εδω.

Ωστοσο ακομη δεν εχει διευκρινιστει αν προκειται για συγκεκριμενη φουρνια Η οχι , καθως εχει παρατηρηθει το προβλημα εδω και καιρο και ακομη υπαρχει , αλλα σε καποιους δεν εχει παρουσιαστει παρ'ολο που ειναι αγορασμενα ακομη και αναμεσα στην χρονικη περιοδο του προβληματος.

Οποτε βασει αυτων , αλλα και των λεγομενων της msi & της Alman , το μονο που μπορουμε να πουμε ειναι οτι σου κατσει.

Για περισσοτερα διαβασε ομως , ολοκληρο για να καταλαβεις , το αντιστοιχο topic.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=311479

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...