lagoudakis Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δηλαδη τι του έβαλες μέσα? απο οτι μπορω να θυμηθω,antivirous,office,winrar,activesync,realplayer,nero,mozilla,κατι προγραμματακια να μετραω θερμοκρασιες,emule,srink,revo,και σιγουρα 4-5 ακομα που μου ξεφευγουν
jimakos75 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Ναι απο 128mb της κάρτας γραφικών οταν του φοράς 2 παει αυτόματα στα 256mb;)Σου βελτιωνει ουσιαστικά την μνημη της κάρτας σου που μεσα απο αυτο ε οσο ειναι υπάρχει διαφορά. Νομιζω ομως με την προυποθεση να πατησεις τον συνδυασμο για το overclocking για να ανεβει η συχνοτητα.
kavaliotis Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Αν παρεις bluetooth GPS, τοτε κατευθειαν φορτωνεις GPS προγραμμα στο netbook και γινεται αυτοματα GPS το ιδιο, δεν εχει σχεση καμμια το κινητο σου. Και εγω το χρησιμοποιω ετσι καμμια φορα, αν και στα μερη που κινουμαι δεν μου χρειαζεται. Αλλα σε ενα ταξιδι ειναι πολυ καλο. Κατα τ'αλλα η ειρωνεια ητανε για το οτι οταν παιρνεις ενα netbook που η ΤΙΜΗ του και οι ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ του ειναι τετοιες ωστε να εξυπηρετει ενα συγκεκριμενο κοινο, δηλαδη αυτους που θελουν ενα μικρο λαπτοπ να το εχουν μεσα στην τσαντα τους και να μπαινουν ιντερνετ, να μιλανε με MSN και SKYPE κτλ, ε τοτε μην περιμενεις να παιζεις και παιχνιδια τελευταιας τεχνολογιας!!! Αν ητανε ετσι ολοι θα παιρνανε netbook με 300 ευρω και τα λαπτοπ των 1000+ ευρω θα τα παιρνανε τα κοροιδα μονο. Αν θες games, τα σκας, αλλιως παιρνεις ενα netbook ή ενα φτηνο λαπτοπ. Η ειρωνεια αν και ητανε για το ποστ του, ητανε πιο γενικη για οσους λενε το ιδιο πραγμα που οσοι ασχολουμαστε βαρεθηκαμε να τους ακουμε, σορρυ αν σε εθιξα δεν το ηθελα, απλα ξερεις αν ακους το ιδιο πραγμα 100 φορες ε καπου αγανακτεις ;-)
kostasfalcon Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Νομιζω ομως με την προυποθεση να πατησεις τον συνδυασμο για το overclocking για να ανεβει η συχνοτητα. Και εγω 2 GB εχω και πηγε στα 224. Γιατι ομως το Asus 1000h που επισης εχω παρολα τα 2GB ειναι κολημενη στα 128?
Street-Fighter Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Νομιζω ομως με την προυποθεση να πατησεις τον συνδυασμο για το overclocking για να ανεβει η συχνοτητα. Μέγα λάθος.
jimakos75 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Μέγα λάθος. Εχεις δικιο, εκανα λαθος . ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:13 ---------- Αν παρεις bluetooth GPS, τοτε κατευθειαν φορτωνεις GPS προγραμμα στο netbook και γινεται αυτοματα GPS το ιδιο, δεν εχει σχεση καμμια το κινητο σου. Και εγω το χρησιμοποιω ετσι καμμια φορα, αν και στα μερη που κινουμαι δεν μου χρειαζεται. Αλλα σε ενα ταξιδι ειναι πολυ καλο. Κατα τ'αλλα η ειρωνεια ητανε για το οτι οταν παιρνεις ενα netbook που η ΤΙΜΗ του και οι ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ του ειναι τετοιες ωστε να εξυπηρετει ενα συγκεκριμενο κοινο, δηλαδη αυτους που θελουν ενα μικρο λαπτοπ να το εχουν μεσα στην τσαντα τους και να μπαινουν ιντερνετ, να μιλανε με MSN και SKYPE κτλ, ε τοτε μην περιμενεις να παιζεις και παιχνιδια τελευταιας τεχνολογιας!!! Αν ητανε ετσι ολοι θα παιρνανε netbook με 300 ευρω και τα λαπτοπ των 1000+ ευρω θα τα παιρνανε τα κοροιδα μονο. Αν θες games, τα σκας, αλλιως παιρνεις ενα netbook ή ενα φτηνο λαπτοπ. Η ειρωνεια αν και ητανε για το ποστ του, ητανε πιο γενικη για οσους λενε το ιδιο πραγμα που οσοι ασχολουμαστε βαρεθηκαμε να τους ακουμε, σορρυ αν σε εθιξα δεν το ηθελα, απλα ξερεις αν ακους το ιδιο πραγμα 100 φορες ε καπου αγανακτεις ;-) Αν ισχυε κατι τετοιο που λες, οτι το κοινο που παιρνει τετοιο μηχανημα ειναι μονο για msn skype internet , τοτε οι εταιριες δεν θα εβγαζαν συνεχεια νεα μοντελα με περισσοτερες δυνατοτητες . Δεν με εθιξες και χαιρομαι που μιλαμε πολιτισμενα κι ας εχουμε διαφορετικη αποψη. Πειτε μου ποιο ειναι το καλυτερο bluetooth GPS που να συνεργαζεται με τα περισσοτερα προγραμματα του ειδους γιατι εχω χαθει με τα τοσα που κυκλοφορουν.
Missionary Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 ρε παιδιά έχω πάθει μεγάλο πρόβλημα, εδώ και 2 μήνες άρχισε να κάνει μεγάλο θόρυβο το ανεμιστηράκι που και που, μέχρι που τις τελευταίες μέρες κάνει σαν κομπρεσερ (δεν είναι υπερβολή) και το laptop δεν ανοίγει καν τα windows μερικές φορές. το πρόβλημα είναι ότι μέχρι τον Ιούλιο θα είμαι στο εξωτερικό και δεν ξέρω τι να κάνω! Σκέφτηκα μήπως έχει μαζέψει πολύ σκόνη μέσα και δε μπορεί να λειτουργήσει καλά το ανεμιστηράκι (κάπνιζω δίπλα στο laptop και λογικό είναι κάποιες στάχτες+σκόνες να μπαίνουν μέσα στο laptop)... Μήπως να πάρω ένα σετ με μικρά κατσαβίδια και να το ανοίξω να το καθαρίσω μόνος μου? Καμιά ιδέα?
kavaliotis Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Σε οποιο μαγαζι ηλεκτρονικων και να πας και παρεις ενα απλο μικρο στραβοκατσαβιδο, θα σου κανει την δουλεια. Παρε ενα σετακι με μικρα για να εισαι σιγουρος οτι θα παρεις το σωστο. Ειναι παιχνιδακι να το ανοιξεις...
FarCry Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Και εγω 2 GB εχω και πηγε στα 224. Γιατι ομως το Asus 1000h που επισης εχω παρολα τα 2GB ειναι κολημενη στα 128? ειναι θεμα bios
altea6 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Τρελη τιμη στο plus4u για το "καλο" u100. Το πηρα (δευτερο, το 1ο το χαρισα) μονο 256.18€. Ειναι με 6αρα μπαταρια ,2GB/160GB και wi-fi n. Το εχω και φορτιζει να δουμε αν ολα ειναι καλα και με την μπαταρια.
lagoudakis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 παντως εδω εχουν αλλες τιμες,απο που το πηρες να ρωτησω;http://www.plus4u.gr/main.php?Cat=134&ScrW=1024&ScrH=576#msg:1244111209302
altea6 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 παντως εδω εχουν αλλες τιμες,απο που το πηρες να ρωτησω;http://www.plus4u.gr/main.php?Cat=134&ScrW=1024&ScrH=576#msg:1244111209302 Απο εκει το πηρα . Η παραγγελια εγινε την Τριτη 01΄30 ,και σημερα παρελαβα. Ειναι το λευκο 030GR. Τωρα βλεπω οτι στο skroutz το εχει 256.18€ αλλα μολις το κλικαρεις σου δεινει αλλη τιμη. Εγω μαλλον ημουν τυχερος!
lagoudakis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 οκ θα τους παρω τηλεφωνο μηπως....παντως η τιμη που το πηρες ειναι τελεια!!!
yiannis64 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Μακαρι να μην βγαλει προβλημα με την μπαταρια , και γενικα το οποιο προβλημα , ομως και μπλεξεις με Alman & Msi. Διαβασε (αν δεν εχεις ηδη δει) το topic , με το προβλημα της μπαταριας και θα καταλαβεις πολλα....!!!!
altea6 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μακαρι να μην βγαλει προβλημα με την μπαταρια , και γενικα το οποιο προβλημα , ομως και μπλεξεις με Alman & Msi.Διαβασε (αν δεν εχεις ηδη δει) το topic , με το προβλημα της μπαταριας και θα καταλαβεις πολλα....!!!! Ολα ΟΚ. Το λαμπακι πηρε το χρωμα που επρεπε να παρει ,μεχρι που εσβησε. Εχω διαβασει το τοπικ και ειχα το αγχος της μπαταριας .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.