jimakos75 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δες εδώ ποια παίζουν στο msi http://wiki.msiwind.net/index.php/Windows_Games Α να σαι καλα !!!
kavaliotis Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Ρε παιδια, τελικα εχουμε τοσο αδυναμη καρτα γραφικων? Εγκατεστησα το SBK 09 και το GTR Evolutionκαι κανενα δεν τρεχει... Ψαχνω γενικα κανενα rally στυλ, εχετε να μου προτεινετε κανενα που να μπορει να τρεξει στο δικο μας U100? Παιδια πηρα καινουργιο ποδηλατο 50.000 ευρω αλλα και τα autobianci με περνανε, τζαμπα λεφτα εδωσα λετε?
jimakos75 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Παιδια πηρα καινουργιο ποδηλατο 50.000 ευρω αλλα και τα autobianci με περνανε, τζαμπα λεφτα εδωσα λετε? Φιλε μου δεν ειπα οτι ειναι αχρηστο το U100 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν καταλαβαινω την ειρωνια σου. Χαλαρωστε πια εδω μεσα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να που ενα παιδι εδω με πληροφωρησε για το ποσα πολλα παιχνιδια μπορει να παιξει, κι ας μην κοστιζει .... 50000 ευρω που γραφεις... Ελεος ποια!!!!!!!!!!! Ελεος!!!!!!!!! Θα κανω και αλλη μια ερωτηση και δουλεψε με αμα θες!!!!!!!!!!!! Θελω να αγορασω ενα bluetooth gps και σκεφτηκα μηπως, λεω μηπως μπορω να χρησιμοποιησω το κινητο που διαθετει δεκτη gps και φυσικα bluetooth. Γινετε κατι τετοιο με το Ν95?
lagoudakis Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 προσωπικα η γνωμη μου ειναι οτι τα μηχανακια αυτης της κατηγοριας ειναι για σερφαρισμα,μσν,και για μαιλ,ασε που κατα 90% ειναι ολα ιδια,προσωπικα το lenovo s10 που εχω ειναι το 3 μου pc,πρωτο ενα επιτραπεζιο που ειναι πολυ δυνατο μετα το lenovo r61 και τελος το s10
Street-Fighter Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 προσωπικα η γνωμη μου ειναι οτι τα μηχανακια αυτης της κατηγοριας ειναι για σερφαρισμα,μσν,και για μαιλ,ασε που κατα 90% ειναι ολα ιδια,προσωπικα το lenovo s10 που εχω ειναι το 3 μου pc,πρωτο ενα επιτραπεζιο που ειναι πολυ δυνατο μετα το lenovo r61 και τελος το s10 τα τωρινά ομως. btw για καθημερινές δουλιτσες μια χαρα ειναι αν τα συνδέσεις σε κάποια οθόνη.
lagoudakis Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 ακριβως!!μια χαρα κανεις τις απλες δουλειες εστω και οριακα λογω οθονης,αλλα με μια μεγαλη οθονη θα εχαναν στο τομεα φορητοτητα και αυτος ειναι ο βασικος λογος υπαρξης τους οποτε ολα οκ αρκει να ξερουμε τι ζηταμε και μεχρι που φτανουν αυτα τα μηχανακια
jimakos75 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 ακριβως!!μια χαρα κανεις τις απλες δουλειες εστω και οριακα λογω οθονης,αλλα με μια μεγαλη οθονη θα εχαναν στο τομεα φορητοτητα και αυτος ειναι ο βασικος λογος υπαρξης τους οποτε ολα οκ αρκει να ξερουμε τι ζηταμε και μεχρι που φτανουν αυτα τα μηχανακια Συμφωνο μαζι σας
Street-Fighter Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Συμφωνο μαζι σας btw καλο ειναι να του βάλεις και μια μνημη ακόμα για να πας στα 2 gb ώστε να ανέβει και η μνήμη/απόδοση της κάρτας γραφικών σου. Εκει που υστερούν ειναι βασικά στην καρτα γραφικών και στον σκληρο δίσκο. Αλλα αν θες λίγο πιο extreme καταστάσεις τσεκάρει εδω,
lagoudakis Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 σοβαρα;δεν το ηξερα οτι τα 2 g μνημη βελτιωνουν την απόδοση της κάρτας γραφικων!!!ασχετα αν εγω την εβαλα στο lenovo για να ειναι πιο ανετο
Street-Fighter Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 σοβαρα;δεν το ηξερα οτι τα 2 g μνημη βελτιωνουν την απόδοση της κάρτας γραφικων!!!ασχετα αν εγω την εβαλα στο lenovo για να ειναι πιο ανετο Ναι απο 128mb της κάρτας γραφικών οταν του φοράς 2 παει αυτόματα στα 256mb;) Σου βελτιωνει ουσιαστικά την μνημη της κάρτας σου που μεσα απο αυτο ε οσο ειναι υπάρχει διαφορά.
RadioactiveToy Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Τα netbooks είναι εξ'ορισμού για χρήση Internet kai email. Αλλά στην πορεία ξελογιάζεσαι και αρχιζεις να σκεφτεσαι διαφορα tweaks και mods για να δεις που θα σκάσει... Τις προάλλες καπου εβλεπα ενα msi overclocked στα 2.3GHz και ψύξη με υγρό άζωτο. Αστείο, υπερβολικό αλλά οχι απαράδεκτο ή κακό. Είναι κάποιοι που εχουν το μικρόβιο. Οσον αφορά σε παιχνίδια γιατί όχι? Δείτε το νέο της Asus... http://laptopblog.gr/laptop-news/asus-eee-pc-1000hv-%CE%BC%CE%B5-ati-radeon-hd-3450-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-netbook-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%B1
Street-Fighter Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Τα netbooks είναι εξ'ορισμού για χρήση Internet kai email. Αλλά στην πορεία ξελογιάζεσαι και αρχιζεις να σκεφτεσαι διαφορα tweaks και mods για να δεις που θα σκάσει... Τις προάλλες καπου εβλεπα ενα msi overclocked στα 2.3GHz και ψύξη με υγρό άζωτο. Αστείο, υπερβολικό αλλά οχι απαράδεκτο ή κακό. Είναι κάποιοι που εχουν το μικρόβιο. Οσον αφορά σε παιχνίδια γιατί όχι? Δείτε το νέο της Asus... http://laptopblog.gr/laptop-news/asus-eee-pc-1000hv-%CE%BC%CE%B5-ati-radeon-hd-3450-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-netbook-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%B1 και με το n10 κάνεις την δουλεία σου εδω και μισο χρόνο. Aλλα αμα είναι να σκάσουμε 1000ρικο για netbook δεν λεει.
lagoudakis Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 σωστο!!!!και εγω ειπα στην αρχη οτι δεν θα του βαλω τιποτα μεσα και εφτασα στο σημειο να το φορτωσω το φουκαριαρικο σαν γαιδουρι
Street-Fighter Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 σωστο!!!!και εγω ειπα στην αρχη οτι δεν θα του βαλω τιποτα μεσα και εφτασα στο σημειο να το φορτωσω το φουκαριαρικο σαν γαιδουρι Δηλαδη τι του έβαλες μέσα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.