Προς το περιεχόμενο

msi wind - ήρθε!!

mandreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλοριζικο odytsak. Εγω περασα πλεον στο Asus 1000h, καλο το msi αλλα απο ηχο ειναι για κλαματα καθως και αυτη η ελαστικοτητα που εχει η οθονη και με ειχε εκνευρισει αρκετα, παντως εμενα προσωπικα θα με χαλουσε η 6αρα οπως το βλεπω. Πλεον εχω συνηθισει και το πληκτρολογιο του Asus και μπορω να πω οτι γραφω το ιδιο γρηγορα οπως και στο msi.
οταν λες ελαστικοτητα;σε ρωταω γιατι θελω να το κανω δωρο σε ενα φιλο...
Δημοσ.

Σε μένα είναι αψογο και μονο μαπταρια αναζητουσα, ωστσοο ακομα και σε ελληνικα καταστηματα η 6αρα ειναι παναρκιβη με 80 ευρω περιπου οποτε θα περιμενω να πεσουν τουλαχιστον οι τιμες..

Δημοσ.

Παιδιά το wifi αποσυνδέεται συνέχεια (ανά 5-6 λεπτά).

Επειδή έχω ένα vaio και δεν αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματα

φταίει σίγουρα το msi.

Yπάρχει κάποια λύση? (π.χ. κάποιος driver).

Edit: Μπήκα στο site της msi και κατέβασα τον τελευταίο driver για WLAN.

Πιστεύω να είναι ΟΚ τώρα.

Edit2: Tα ίδια, κάθε λίγο και λιγάκι αποσυνδέεται, υπάρχει κάποια οριστική λύση?

Δημοσ.

Δεν μπορει , μηπως κατι γινεται με το δικο σου msi η με τις ρυθμισεις του router σου , ασχετα αν με το vaio , δεν εχεις προβλημα.

Εξαλλου εκτος του οτι δεν εχει ξαναναφερθει το συγκεκριμενο προβλημα , και το δικο μου δουλευει αψογα με το wifi , χωρις κανενα προβλημα.

Για κοιταξε το....

Δημοσ.

Εχει παρει κανεις το ασπρο u100 απο plus4u να μου πει αν ειναι η εκδοση με την 6αρα μπαταρια?

Εχω παρει το μαυρο στα 289€ και ηταν το 052GR με την 6αρα.

Τωρα εχω κανει παραγγελεια για εναν φιλο το ασπρο αλλα οπως και στο μαυρο που πηρα , γραφει για 3αρα.

Ρωταω γιατι αν ειναι η εκδοση 030GR θα ειναι και αυτο με 6αρα .

Δημοσ.
Πήρα τηλ σήμερα στην κολοALMAN και μου είπαν ότι την δευτέρα περιμένουν την μητρική μου. Άντε να δούμε...

Καταλαβα , μαζι θα μας τα φτιαξουν πιστευω....

Κι εμενα απο βδομαδα μου ειπαν , θα ειναι ετοιμο , απο την Δευτερα που ειχα παρει.

Εκτοτε δεν ξαναπηρα , τηλεφωνο , αλλα την Δευτερα αυτη , θα ξαναπαρω φυσικα , να δω κι εμενα τι θα μου πουν.

Δημοσ.
Καταλαβα , μαζι θα μας τα φτιαξουν πιστευω....

Κι εμενα απο βδομαδα μου ειπαν , θα ειναι ετοιμο , απο την Δευτερα που ειχα παρει.

Εκτοτε δεν ξαναπηρα , τηλεφωνο , αλλα την Δευτερα αυτη , θα ξαναπαρω φυσικα , να δω κι εμενα τι θα μου πουν.

Δεν θα έπρεπε να προβλέπεται κάποια αποζημίωση για τον χρόνο που δεν το έχω?

Θεωρητικά χάνω χρήματα με το να στερούμαι για κάποιο χρόνο ένα μηχάνημα για το οποίο πλήρωσα.

Νομικά τουλάχιστον θα έπρεπε να υπάρχει κάτι. Paredwse τι λες?

Δημοσ.
Παιδιά το wifi αποσυνδέεται συνέχεια (ανά 5-6 λεπτά).

Επειδή έχω ένα vaio και δεν αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματα

φταίει σίγουρα το msi.

Yπάρχει κάποια λύση? (π.χ. κάποιος driver).

Edit: Μπήκα στο site της msi και κατέβασα τον τελευταίο driver για WLAN.

Πιστεύω να είναι ΟΚ τώρα.

Edit2: Tα ίδια, κάθε λίγο και λιγάκι αποσυνδέεται, υπάρχει κάποια οριστική λύση?

Δες εδώ κάποιες αλλαγές στις ρυθμίσεις του driver έχεις τη συγκεκριμένη wifi κάρτα.

http://forums.msiwind.net/windows/u100-with-ralink-rt2700e-wifi-code-gone-t8738.html

Δημοσ.
Δες εδώ κάποιες αλλαγές στις ρυθμίσεις του driver έχεις τη συγκεκριμένη wifi κάρτα.

http://forums.msiwind.net/windows/u1...one-t8738.html

ναι να το παραθέσω εδώ.

Not Found

The requested URL /windows/u1...one-t8738.html was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Apache/2 Server at forums.msiwind.net Port 80

Δημοσ.

http://forums.msiwind.net/windows/u100-with-ralink-rt2700e-wifi-code-gone-t8738.html

file.php?id=915

From the start menu:

You need to go into Control Panel

-> click on the icon "System"

-> click on the "Hardware" Tab

-> click on "Device Manager" button

-> Open the "Network Adapters" from the list

-> Click on "802.11bgn 1T2R Mini Card Wireless Adapter

-> Click on the "Advanced" Tab

AC_BE support APSD - choose Disable

AC_BK support APSD - choose Disable

AC_VI support APSD - choose Disable

AC_VO support APSD - choose Disable

CAM when AC Power - choose Enable

Power saving Mode - choose CAM

Eκανα τα παραπάνω και εδώ και μισή ώρα δεν μου έχει κάνει αποσύνδεση, καλό αυτό.

Πριν κάνω τα παραπάνω οι αποσυνδέσεις ήταν κάθε δεκάλεπτο με τέταρτο το πολύ.

Aρα εκτός απροόπτου το πρόβλημα λύθηκε!!!

Ενα τεράστιο ευχαριστώ στον RadioactiveToy 1_26.gif 1_26.gif 1_26.gif

thankyou.gif

Δημοσ.

Ρε παιδια, τελικα εχουμε τοσο αδυναμη καρτα γραφικων? Εγκατεστησα το SBK 09 και το GTR Evolution

και κανενα δεν τρεχει...

Ψαχνω γενικα κανενα rally στυλ, εχετε να μου προτεινετε κανενα που να μπορει να τρεξει στο δικο μας U100?

Δημοσ.
Ρε παιδια, τελικα εχουμε τοσο αδυναμη καρτα γραφικων? Εγκατεστησα το SBK 09 και το GTR Evolution

και κανενα δεν τρεχει...

Ψαχνω γενικα κανενα rally στυλ, εχετε να μου προτεινετε κανενα που να μπορει να τρεξει στο δικο μας U100?

Δες εδώ ποια παίζουν στο msi

http://wiki.msiwind.net/index.php/Windows_Games

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...