zolas Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 "Ελα, εδω εισαι φιλε μου. http://www.batterybud.co.uk/proddeta...-MSU100DB_3007" Πές μου κάτι.Αυτή είναι 6600mAh.Πόσα cell είναι?6 ή 9?
katerina_a_86 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Εγω ομως εχω αλλο θεμα με την μπαταρια. Οταν ειναι φορτισμενη , πληρως και δουλευω με ρευμα , αναβοσβηνει το πορτοκαλι λαμπακι , που οπως λεει το μανουαλ , οταν αναβοσβηνει , εχει προβλημα η μπαταρια. Εγω παλι δεν βλεπω να εχει καποιο προβλημα η μπαταρια , δουλευει κανονικα , απλα κανει μονο αυτο που ανεφερα , που τελικα , μηπως ετσι ειναι? , οταν το εχεις στο ρευμα , και με την μπαταρια επανω φορτισμενη , να αναβοσβηνει το πορτοκαλι? Κι εγώ είχα παρόμοιο πρόβλημα. Όταν έφτανε στο 100% της φόρτισης και το άφηνα συνδεδεμένο με το ρεύμα το λαμπάκι γινόταν πορτοκαλί. Κατά τα άλλα λειτουργούσε μια χαρά. Δεν το διακινδύνευσα όμως και το στειλα στην αντιπροσωπεία.
yiannis64 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Κι εγώ είχα παρόμοιο πρόβλημα. Όταν έφτανε στο 100% της φόρτισης και το άφηνα συνδεδεμένο με το ρεύμα το λαμπάκι γινόταν πορτοκαλί. Κατά τα άλλα λειτουργούσε μια χαρά. Δεν το διακινδύνευσα όμως και το στειλα στην αντιπροσωπεία. Kαι? Τι εγινε? Στο εφτιαξαν? Εστειλες ολο το μηχανημα μαζι με την μπαταρια? Η μονο την μπαταρια? Δηλαδη με την αντιπροσωπεια που μιλησες , σου ειπαν οτι ειναι προβλημα? Εμενα γινεται πορτοκαλι και αναβοσβηνει κιολας.
Nik0s Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Φυσικά και το Wind μπορεί να διαχειριστεί bootable συσκευές.Για να φτιάξεις ένα στικάκι με vista ακολουθείς τα εξής βήματα: 1)Φορμάρεις σαν NTFS (προσοχή) το στικάκι σου (τουλάχιστον 2 GB). 2)Κοπιάρεις το DVD των vista με την εντολή xcopy d:\*.* /s/e/f g:\ όπου d το DVD σου και g το στικάκι σου. 3)Start - run - cmd X: cd boot bootsect /nt60 X: όπου Χ το στικάκι σου. 4)Ετοιμος.Το βάζεις στον netbook,ανάβεις,μπουτάρεις μπαίνεις στο ΒΙΟS.Ορίζεις πρώτη συσκευή USB-floppy ή USB-Hard disk.Αυτό δεν το θυμάμαι.Save,boot και ξεκινάει από το stick. πολυ ωραια! Σε περιβαλλον ubuntu χερεις πως μπορουμε να κανουμε το ιδιο πραγμα? bootable win7 usb key apo win7.iso bootable ubuntu usb key apo ubuntu.iso bootable floppy usb key apo floppy image Bασικα και απο windows αν ξερεις καλα θα ειναι αν ξερεις και απο linux περιββαλον ακομγη καλυτερα!
zolas Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Οριστε άλλος ένας σύντομος,περιεκτικός οδηγός που παίζει και με win7.Προσοχή στα σχολία.Υπάρχουν διορθώσεις.Για Linux λυπάμαι αλλά δεν κατέχω (ακόμα ). http://www.blogsdna.com/2016/how-to-install-windows-7-from-usb-drive-without-windows-7-iso-dvd.htm
Nik0s Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Οριστε άλλος ένας σύντομος,περιεκτικός οδηγός που παίζει και με win7.Προσοχή στα σχολία.Υπάρχουν διορθώσεις.Για Linux λυπάμαι αλλά δεν κατέχω (ακόμα ). http://www.blogsdna.com/2016/how-to-install-windows-7-from-usb-drive-without-windows-7-iso-dvd.htm sto bootsect /nt 60 usb: παντα περνω σφαλμα οτι δεν μπορει να κανει αssign λεει.
yiannis64 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Λοιπον τελικα θα ερθουν απο την αντιπροσωπεια να το παραλαβουν την Πεμπτη , γιατι τελικα απ'οτι ειδα , εμαθα διαβασα , μπορει να μην προκαλει δυσλειτουργεια στον υπολογιστη , αλλα ειναι λαθος να αναβοσβηνει το πορτοκαλι λαμπακι , της μπαταριας , οποτε αφου ειναι και 6 ημερων το δικο μου , στην εγγυηση , το στελνω ,,,,,και ειδομεν. Παντως ειναι ενα γενικο προβλημα , του msi wind αυτο , γιατι σε ολα τα φορουμ , ελληνικα και ξενα , και στο επισημο του msi αναφερεται εντονοτατα.
jimakos75 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 "Ελα, εδω εισαι φιλε μου.http://www.batterybud.co.uk/proddeta...-MSU100DB_3007" Πές μου κάτι.Αυτή είναι 6600mAh.Πόσα cell είναι?6 ή 9? Ειναι 6600 και διαρκει 5 και κατι ωρες με πληρη χρηση ιντερνετ οπως κατεβασμα torrent και παραλληλα ταινια (1). Την συνιστω γιατι την εχω και σου μιλαω στα σιγουρα.
zolas Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 sto bootsect /nt 60 usb: παντα περνω σφαλμα οτι δεν μπορει να κανει αssign λεει. Δεν το έχω ξαναδεί.Δοκίμασε τον λινκ που σου έδωσα στο τέλος.Το έκανα τις προάλες και δεν είχα κανένα πρόβλημα.Μόνο που εκεί που λέει mbrwiz /disk=X /active=X (X is Disk Number of your USB Drive) θα βάλεις mbrwiz /disk=X /active=1 (X is Disk Number of your USB Drive).Δουλεύει μια χαρά για Vista και Win7. "Ειναι 6600 και διαρκει 5 και κατι ωρες με πληρη χρηση ιντερνετ οπως κατεβασμα torrent και παραλληλα ταινια (1). Την συνιστω γιατι την εχω και σου μιλαω στα σιγουρα." Προβληματίζομαι γιατί από όσο έχω δει η 6600 σηκώνουν αρκετά το μηχανάκι.Πράγμα που θέλω να αποφύγω.Είναι καθαρά αισθητικό.
jimakos75 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δεν το έχω ξαναδεί.Δοκίμασε τον λινκ που σου έδωσα στο τέλος.Το έκανα τις προάλες και δεν είχα κανένα πρόβλημα.Μόνο που εκεί που λέει mbrwiz /disk=X /active=X (X is Disk Number of your USB Drive) θα βάλεις mbrwiz /disk=X /active=1 (X is Disk Number of your USB Drive).Δουλεύει μια χαρά για Vista και Win7. "Ειναι 6600 και διαρκει 5 και κατι ωρες με πληρη χρηση ιντερνετ οπως κατεβασμα torrent και παραλληλα ταινια (1). Την συνιστω γιατι την εχω και σου μιλαω στα σιγουρα." Προβληματίζομαι γιατί από όσο έχω δει η 6600 σηκώνουν αρκετά το μηχανάκι.Πράγμα που θέλω να αποφύγω.Είναι καθαρά αισθητικό. Το σηκωνουν αλλα παιρνει καλυτερα αεραετσι , τουλαχιστον σε επιφανειες οπως κουβερτα και τετοιου ειδους.
katerina_a_86 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Kαι? Τι εγινε? Στο εφτιαξαν? Εστειλες ολο το μηχανημα μαζι με την μπαταρια? Η μονο την μπαταρια?Δηλαδη με την αντιπροσωπεια που μιλησες , σου ειπαν οτι ειναι προβλημα? Εμενα γινεται πορτοκαλι και αναβοσβηνει κιολας. Λοιπον τελικα θα ερθουν απο την αντιπροσωπεια να το παραλαβουν την Πεμπτη , γιατι τελικα απ'οτι ειδα , εμαθα διαβασα , μπορει να μην προκαλει δυσλειτουργεια στον υπολογιστη , αλλα ειναι λαθος να αναβοσβηνει το πορτοκαλι λαμπακι , της μπαταριας , οποτε αφου ειναι και 6 ημερων το δικο μου , στην εγγυηση , το στελνω ,,,,,και ειδομεν.Παντως ειναι ενα γενικο προβλημα , του msi wind αυτο , γιατι σε ολα τα φορουμ , ελληνικα και ξενα , και στο επισημο του msi αναφερεται εντονοτατα. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=311479&page=2 Κοίτα να γελάσεις.
yiannis64 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=311479&page=2 Κοίτα να γελάσεις. Καταλαβα. συνεχιζουμε στο αλλο topic λοιπον.
petros610 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 καλησπερα σε ολους.ειμαι στην αναζητηση για ενα netbook και μεσα στις επιλογες μου ειναι και το msi.το μονο ποθ μπορω να πω οτι με χαλαει ειναι η μπαταρια 6 cells που βγαινει απο το laptop.επειδη δεν μπορω να το δω καπου απο κοντα με αυτη την μπαταρια μπορει καποιος να ανεβασει καμια φοτο να δω πως ειναι?σκεφτομαι να το παρω απο το play247.το εχει παρει κανεις απο εκει να μου πει πως ειναι η μπαταρια του?ευχαριστω
odytsak Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 καλησπερα σε ολους.ειμαι στην αναζητηση για ενα netbook και μεσα στις επιλογες μου ειναι και το msi.το μονο ποθ μπορω να πω οτι με χαλαει ειναι η μπαταρια 6 cells που βγαινει απο το laptop.επειδη δεν μπορω να το δω καπου απο κοντα με αυτη την μπαταρια μπορει καποιος να ανεβασει καμια φοτο να δω πως ειναι?σκεφτομαι να το παρω απο το play247.το εχει παρει κανεις απο εκει να μου πει πως ειναι η μπαταρια του?ευχαριστω Το έχω εδώ και δυο τρεις ώρες. Κάποιοι περιγράφουν το πρόβλημα με το πορτοκαλί λαμπάκι που αναβοσβήνει, ευτυχώς σε μένα δεν έτυχε, μόλις φόρτωσε η μπαταρία το λαμπάκι έσβησε. Η μπαταρία του εξέχει αλλά όχι υπερβολικά, δεν ξέρω αν σε βοηθήσουν οι φωτογραφίες. Δεν κάθεται στα ποδαράκια του netbook αλλά στα ποδαράκια της μπαταρίας. Δεν χάνει κάτι στην εμφάνιση πάντως. Το αγόρασα από εδώ, γιατί το κατάστημα είναι στη γειτονιά μου και το πήρα ο ίδιος μόλις το έφερε. http://www.zero1.gr/product_info.php?cPath=566&products_id=89634 Αψογη ποιότητα κατασκευής, πάρτο με κλειστά μάτια. Το post είναι αφιερωμένο σε κάποιους συμφορουμίτες που το μόνο που ξέρουν είναι να κράζουν τους άλλους αντί να τους βοηθούν δίνοντας απλά ένα link. Φυσικά και τα post τους δεν μένουν πολύ στο φόρουμ αφού είναι άκρως προκλητικά και προσβλητικά. Ονόματα δεν λέω, αυτός ξέρει. Δεν ευελπιστώ να ζητήσει μια συγγνώμη, απλά να αναθεωρήσει τις ιδέες του και τις απόψεις του για τους συνανθρώπους του.
kostasfalcon Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Καλοριζικο odytsak. Εγω περασα πλεον στο Asus 1000h, καλο το msi αλλα απο ηχο ειναι για κλαματα καθως και αυτη η ελαστικοτητα που εχει η οθονη και με ειχε εκνευρισει αρκετα, παντως εμενα προσωπικα θα με χαλουσε η 6αρα οπως το βλεπω. Πλεον εχω συνηθισει και το πληκτρολογιο του Asus και μπορω να πω οτι γραφω το ιδιο γρηγορα οπως και στο msi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.