odytsak Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Tελικά στο msi στο μοντέλο με την 6 cell, η μπαταρία είναι μεγαλύτερη και προεξέχει?
katerina_a_86 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Tελικά στο msi στο μοντέλο με την 6 cell, η μπαταρία είναι μεγαλύτερη και προεξέχει? Το έχω εγώ το 6-cells. Τι εννοεις προεξέχει? απο κάτω? Δεν θα έλεγα ότι προεξέχει και πολυ.
odytsak Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Kάποιος έχει αναφέρει ότι προεξέχει αρκετά όπως προεξέχει και στο acer d150. Οτι το σασί είναι σχεδιασμένο για 3 cell μπαταρία και ότι αυτή είναι μεγαλύτερη και προεξέχει. Tα asus βγαίνουν απ' ευθείας από τη μαμά εταιρία με 6 cell και η μπαταρία εφαρμόζει ακριβώς. Αυτά έχω διαβάσει, δεν ξέρω τι ισχύει πραγματικά. Eίναι το μόνο που κολλάω στο να το παραγγείλω και αντί αυτού θα πάρω το asus 1000HE.
katerina_a_86 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Kάποιος έχει αναφέρει ότι προεξέχει αρκετά όπως προεξέχει και στο acer d150.Οτι το σασί είναι σχεδιασμένο για 3 cell μπαταρία και ότι αυτή είναι μεγαλύτερη και προεξέχει. Tα asus βγαίνουν απ' ευθείας από τη μαμά εταιρία με 6 cell και η μπαταρία εφαρμόζει ακριβώς. Αυτά έχω διαβάσει, δεν ξέρω τι ισχύει πραγματικά. Eίναι το μόνο που κολλάω στο να το παραγγείλω και αντί αυτού θα πάρω το asus 1000HE. Εγώ δεν παρατήρησα κάτι ακαλαίσθητο πάντως. Θα το παρατηρήσω όταν μου το φέρουν. Τώρα είναι για μεταμόσχευση στην alman hellas. Είχε πρόβλημα η μητρική.
odytsak Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Αυτό ακριβώς εννοούσα, μήπως είναι ακαλαίσθητο. Ελπίζω η ταλαιπωρία σου με το service να διαρκέσει όσο το δυνατόν λιγότερο.
aaaaaa!!!!!! Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 παντός εγώ έχω ένα πρόβλημα με την 6cell μπαταριά μου αν τραβήξω πολύ την οθόνη προς τα πίσω υπερτερεί το βάρος της οθόνης και δεν κάθεται και πέφτει προς τα πίσω αυτό από τι κατάλαβα έχει να κάνει με τον κέντρο βάρους και τα ποδαράκια που έχει η μπαταριά μου που νομίζω έχει κακό σχεδιασμό γιατί κάπου είδα ίδια άλλα με τα ποδαράκια πιο πίσω που λογικά δεν θα δημιουργεί αυτό το πρόβλημα στην πρώτη φωτογραφία είναι το μέγιστο που πάει απο κει και περα εχω προβλημα,την μπαταριά την είχα πάρει από το deal extreme 35 ευρώ
zolas Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Πές μας αν θές την χωρητικότητα της και την αυτονομίας της.
aaaaaa!!!!!! Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 βέβαιος,4400 mAh ανάλογα με την χρήση από 3.30 μέχρι 4.30 ώρες ,κόστισε 35 όλα μαζί με τα μεταφορικά.
zolas Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Ψάχνω να παραγγείλω μια 5200mAh αλλά δεν έχω καταλήξει σε μαγαζί.Πολλοί παραγγέλνουν 5200 και τους βγαίνει 4400.Τώρα βλέπω ότι μπορεί να υπάρξει και θέμα ισορροπίας.Thanks για την απάντηση.
odytsak Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δηλαδή ρε παιδιά, αυτό με την μαμά 6 cell μπαταρία http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=13258 προεξέχει η μπαταρία τόσο πολύ ώστε να μη κάθεται καλά το netbook? Δεν ξέρω αλλά από αισθητικής πλευράς είναι άθλιο.
jimakos75 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Ρε παιδια τοσα post για ενα θεμα που το εχουμε απαντησει ? Εχω δωσει link για μπαταρια, με τεσταρισμενα αποτελεσματα . Φιλικα παντα.
jimakos75 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Ελα, εδω εισαι φιλε μου. http://www.batterybud.co.uk/proddetail.asp?prod=CS-MSU100DB_3007
yiannis64 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Η μπαταρια δια προεξεχει να φαινεται , απλα , σηκωνει πιο ψηλα το netbook , απο την πισω μερια , γιατι απλα , ειναι πιο μεγαλη , απο την υπολοιπη επιφανεια. Αν την βγαλεις , ειναι σε μια ευθεια το netbook. Προσωπικα , εμενα δεν με πειραζει καθολου , αντιθετα θα ελεγα. Εγω ομως εχω αλλο θεμα με την μπαταρια. Οταν ειναι φορτισμενη , πληρως και δουλευω με ρευμα , αναβοσβηνει το πορτοκαλι λαμπακι , που οπως λεει το μανουαλ , οταν αναβοσβηνει , εχει προβλημα η μπαταρια. Εγω παλι δεν βλεπω να εχει καποιο προβλημα η μπαταρια , δουλευει κανονικα , απλα κανει μονο αυτο που ανεφερα , που τελικα , μηπως ετσι ειναι? , οταν το εχεις στο ρευμα , και με την μπαταρια επανω φορτισμενη , να αναβοσβηνει το πορτοκαλι?
odytsak Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Ρε παιδια τοσα post για ενα θεμα που το εχουμε απαντησει ?Εχω δωσει link για μπαταρια, με τεσταρισμενα αποτελεσματα . Φιλικα παντα. Aν δεν θέλεις να βοηθήσεις απλά μην ποστάρεις. Το μοντέλο με 3 cell υπάρχει στα καταστήματα και το έχω δει πως είναι, αυτό με την 6 cell όμως υπάρχει μόνο σε internetικά καταστήματα και δεν μπορούμε να έχουμε ιδία άποψη. Μιλάω πάντα για την αισθητική πλευρά και όχι για τις επιδόσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.