Προς το περιεχόμενο

msi wind - ήρθε!!

mandreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπερα σας και καλως σας βρηκα αφου αυτο ειναι το πρωτο μυνημα μου στο φορουμ , και ελπιζω απο δω και μπρος να τα λεμε , αφου θα ειμαι κι εγω κατοχος σε 2 μερες του συγκεκριμενου netbook

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=400_404&products_id=13258

Ελπιζω να εκανα σωστη επιλογη , για τον λογο που το χρειαζομαι.

Η εργασια μου ειναι επαγγελματιας D.J και παιζω μουσικη αποκλειστικα απο Lap top , και το συγκεκριμενο , το αγορασα , αποκλειστικα για χρηση σαν ρεζερβα , αν μου επιτρεπετε η λεξη , αφου εχω ηδη βασικο laptop , αν τυχον , τυχει και με αφησει το βασικο μου laptop.

Θα χειριζεται το προγραμμα virtual d.j & θα κατεβασω τους drivers για την καρτα ηχου μου & τον controller.

Συνδεση δηλαδη με usb 2 και αυτων των 2 συσκευων.

Τι λετε κι εσεις λοιπον , αν χρειαστει , θα ανταποκριθει , επαξια?

Ελπιζω να μην κουρασα με το λιγο μεγαλο post , και επισης να μην ειμαι , off topic σαν καινουργιος στο φορουμ.

Ευχαριστω πολυ.:-)

Καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Μια χαρά κάνει την δουλειά του.

Εγώ προσωπικά που το δοκίμασα το μόνο πράγμα που δεν μπορούσε να κάνει ήταν να εξάγει δεύτερο ήχο στα ακουστικά:mad: άλλα λογικά με μια κάρτα ήχου για να μπορείς να βάλεις τα ακουστικά έτσι ώστε να remixαρεις πιστεύω οτι θα κάνεις την δουλειά σου ;)

Το δοκίμασα με το Hercules portable dj και με windows και με mac os x ;)

Aν πάρεις λοιπόν κάρτα ήχου usb πες μου και μένα ποια πήρες γιατί θέλω και εγώ :-)

Aν μπορείς δώσε μας ενα link με τα μηχανήματα που παίζεις να σου πούμε αν χρειάζεται 2η κάρτα ήχου ;)

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Μια χαρά κάνει την δουλειά του.

Εγώ προσωπικά που το δοκίμασα το μόνο πράγμα που δεν μπορούσε να κάνει ήταν να εξάγει δεύτερο ήχο στα ακουστικά:mad: άλλα λογικά με μια κάρτα ήχου για να μπορείς να βάλεις τα ακουστικά έτσι ώστε να remixαρεις πιστεύω οτι θα κάνεις την δουλειά σου ;)

Το δοκίμασα με το Hercules portable dj και με windows και με mac os x ;)

Aν πάρεις λοιπόν κάρτα ήχου usb πες μου και μένα ποια πήρες γιατί θέλω και εγώ :-)

Aν μπορείς δώσε μας ενα link με τα μηχανήματα που παίζεις να σου πούμε αν χρειάζεται 2η κάρτα ήχου ;)

Χαιρομαι , γιατι εδω που τα λεμε , εχω μια αγωνια μεχρι να το στησω και να το δοκιμασω καποιες ωρες να το δω και με τα ματια μου που λενε.

Κοιτα εγω οπως ειπα το θελω για δευτερο σαν ασφαλεια ας πουμε.

Και με το μεγαλο το βασικο μου laptop , μεχρι τωρα δεν εχω κανενα προβλημα , αλλα δεν ξερεις καμια φορα μηχανηματα ειναι.

Το βασικο laptop , το δουλευω με το virtual dj , καρτα ηχου maya44 usb , & numark dmc2 controller.

Δηλαδη συνδεω 2 usb στο laptop , ενα της καρτας & ενα του controller.

Τα rca απο maya πανε στον μικτη , και απο μικτη σε αυτοενισχιομενα ηχεια.

Η καλυτερη και η πλεον ενδεδειγμενη επαγγελματικα λυση , και φυσικα τα ακουστικα , στον μικτη κανονικα,και οχι παιχνιδακια για μενα controller ολα σε ενα.

Δεν ξερω αν σε βοηθησα , αλλα αν θες κατι ακομη καλυτερα στειλε pm , για να μην ειμαστε off topic.

Εμενα με ενδιαφερει τωρα , με ολα τα ανω που ανεφερα , να δουλευει και το msi.

Ελπιζω ναι....

Δημοσ.

Εμενα με ενδιαφερει τωρα , με ολα τα ανω που ανεφερα , να δουλευει και το msi.

Ελπιζω ναι....

αφού είναι με usb μια χαρά θα δουλεύει :-D

το μόνο πρόβλημα που θα συναντήσεις είναι στο skin το οποίο δεν θα χωράει για να βλέπεις ολα τα κομμάτια :lol:

Αμα θες μπορώ να σου στείλω ενα που είχα αγοράσει ;)

Δημοσ.
αφού είναι με usb μια χαρά θα δουλεύει :-D

το μόνο πρόβλημα που θα συναντήσεις είναι στο skin το οποίο δεν θα χωράει για να βλέπεις ολα τα κομμάτια :lol:

Αμα θες μπορώ να σου στείλω ενα που είχα αγοράσει ;)

Λαθος.

Υπαρχουν skin στο virtual dj που ειναι ακριβως οσο η αναλυση της οθονης του wind

1024X600 ;)

Δημοσ.
Λαθος.

Υπαρχουν skin στο virtual dj που ειναι ακριβως οσο η αναλυση της οθονης του wind

1024X600 ;)

:whistle::whistle::whistle: που τους βρήκες?

Εγω αγόρασα έναν 3 ευρα :-D

Δημοσ.
:whistle::whistle::whistle: που τους βρήκες?

Εγω αγόρασα έναν 3 ευρα :-D

Αν εχεις αγορασει κανονικα το virtual dj , και εχεις κανει και κανονικη επισημα εγγραφη με το serial number σου , και εφοσον εισαι pro user , οπως ολα αυτα τα εχω κανει εγω , εχεις δικαιωμα να κατεβαζεις skin απο το επισημο site του virtual dj.

Και εχει ολων των μεγεθων skin και προγραμμα resize skin.

Αλλα ας μην ειμαστε συνεχεια off topic σε παρακαλω.

Ειμαι συντονιστης σε καποιο αλλο site και ειναι πολυ ενοχλητικο το off topic πιστεψε με.

Το θεμα μας ειναι αλλο.

Αν τελικα δουλευει σωστα , πρωταρχικο θεμα , το επομενο θεμα ειναι τι γινεται με το after sales?

Διαβασα γενικα κι αλλου , οχι και τοσο καλη υποστηριξη , αντιπροσωπειας.

Δημοσ.

Αν εχεις αγορασει κανονικα το virtual dj , και εχεις κανει και κανονικη επισημα εγγραφη με το serial number σου , και εφοσον εισαι pro user , οπως ολα αυτα τα εχω κανει εγω , εχεις δικαιωμα να κατεβαζεις skin απο το επισημο site του virtual dj.

Και εχει ολων των μεγεθων skin και προγραμμα resize skin.

Αλλα ας μην ειμαστε συνεχεια off topic σε παρακαλω.

Ειμαι συντονιστης σε καποιο αλλο site και ειναι πολυ ενοχλητικο το off topic πιστεψε με.

αυτό που ειχε μέσα εχω δεν είναι pro όμως :cry: είπα και εγώ :P

Δημοσ.

Αυτο που με ενδιαφερει λοιπον , (για να μην ειμαστε off topic) ειναι οπως λεω και πιο πανω , αν τελικα δουλευει σωστα , βασει παντα αυτων που εχω ηδη αναφερει , οτι θελω να κανω , πρωταρχικο θεμα , και το επομενο θεμα ειναι , τι γινεται με το after sales?

Διαβασα γενικα κι αλλου , οχι και τοσο καλη υποστηριξη , αντιπροσωπειας.

Ξερει καποιος/α κατι γι'αυτα? να με κατατοπισει?

Καπου διαβασα , οτι δεν υπαρχει καλη υποστηριξη στην Ελλαδα , και υπαρχουν μαλιστα και διαφορες σε καποια θεματα σερβις και εγγυησης , με την μαμα εταιρεια στο εξωτερικο.

Για παραδειγμα , εχει ειπωθει , οτι καποιος ηθελε να αναβαθμισει ram (σε μικροτερο μοντελο , οχι σαν το δικο μου που εχει ηδη 2gb ram) , και ενω απο την μαμα εταιρεια στο εξωτερικο , του ελεγαν δεν υπαρχει κανενα θεμα με την εγγυηση , αφου πρεπει να ξεκολλησει την ταινια απο κατω γι'αυτο , ακομη και αν δεν το κανει η αντιπροσωπεια , Η εδω ειδημονες της αντιπροσωπειας , του ελεγαν , οτι δεν ισχυει αυτο.

Αυτο το εφερα σαν παραδειγμα , και μονο , για να μου πειτε , οποιος/α ξερει , τι γινεται γενικα στο after sales στην Ελλαδα , για το συγκεκριμενο προϊον.

Ευχαριστω και παλι.:-)

Δημοσ.
Εσυ δεν έχεις πάρε δώσε με την εταιρία αλλά με το κατάστημα που το αγόρασες ;)

Ποιος και που το λεει αυτο???

Σχεδον η πλειοψηφια των online καταστηματων , αλλα και των κανονικων , σου δινει απλα την εγγυηση της αντιπροσωπειας , και εχεις να κανεις με την αντιπροσωπεια και μονο μετα.

Υπαρχουν εξαιρεσεις π.χ πλαισιο και μονο στα turbo-x , hp & toshiba.

Στο msi wind δεν υπαρχει πουθενα!!! καμια τετοιου ειδους εξαιρεση.

Δημοσ.
Ποιος και που το λεει αυτο???

Σχεδον η πλειοψηφια των online καταστηματων , αλλα και των κανονικων , σου δινει απλα την εγγυηση της αντιπροσωπειας , και εχεις να κανεις με την αντιπροσωπεια και μονο μετα.

Υπαρχουν εξαιρεσεις π.χ πλαισιο και μονο στα turbo-x , hp & toshiba.

Στο msi wind δεν υπαρχει πουθενα!!! καμια τετοιου ειδους εξαιρεση.

Πλάκα μας κάνεις?:rolleyes::fear::whistle:

Πόσα χρόνια έχεις να επιστρέψεις κάποιο μηχάνημα που σου χάλασε κλπ?

Άσε μην απαντήσεις γιατί θα το πάμε off topic.

Διάβασε εδώ άμα θες να ενημερωθείς λίγο για τα δικαιώματα σου.

http://www.kepka.org/Grk/Lgs/Legislation/N3043-2002.pdf

arkas2004 διάβασε το και εσύ.

Δημοσ.
Πλάκα μας κάνεις?:rolleyes::fear::whistle:

Πόσα χρόνια έχεις να επιστρέψεις κάποιο μηχάνημα που σου χάλασε κλπ?

Άσε μην απαντήσεις γιατί θα το πάμε off topic.

Διάβασε εδώ άμα θες να ενημερωθείς λίγο για τα δικαιώματα σου.

http://www.kepka.org/Grk/Lgs/Legislation/N3043-2002.pdf

arkas2004 διάβασε το και εσύ.

Φιλε μου σε ενα φορουμ , που το διαβαζει κοσμος & κοσμακης , δεν συνηθιζω να κανω πλακα , και επισης , εχουμε δημοκρατια , και αν θελω η οχι απαντω.

Ωστοσο το σταματαω εδω κι εγω γιατι απ'οτι βλεπω , τελικα μετα απο τοσα post δικα σου για το virtual , που αυτα κι αν ηταν off topic , καταλαβες κι εσυ οτι δεν πρεπει να ειμαστε off topic.

Οποτε να εισαι καλα και σε ευχαριστω , για την ενημερωση , ασχετως με την δικη μου αποψη , που ειναι διαφορετικη φυσικα.

Και για να επανερθω στο θεμα , μιλησα σημερα , με το καταστημα , που θα μου το στειλει , και μου ειπανε , οτι θα παραλαβω αυριο , οποτε εχω ακομη αγωνια , μεχρι να το πιασω καταρχην στα χερια μου , και μετα να το λειτουργησω.

Καταλαβαινεται ....καινουργιο κοσκινακι μου , και που να σε κρεμασω....:lol:

Δημοσ.
Φιλε μου σε ενα φορουμ , που το διαβαζει κοσμος & κοσμακης , δεν συνηθιζω να κανω πλακα , και επισης , εχουμε δημοκρατια , και αν θελω η οχι απαντω.

Ωστοσο το σταματαω εδω κι εγω γιατι απ'οτι βλεπω , τελικα μετα απο τοσα post δικα σου για το virtual , που αυτα κι αν ηταν off topic , καταλαβες κι εσυ οτι δεν πρεπει να ειμαστε off topic.

Οποτε να εισαι καλα και σε ευχαριστω , για την ενημερωση , ασχετως με την δικη μου αποψη , που ειναι διαφορετικη φυσικα.

Συγνώμη και ολας που σου απάντησα στις OFF TOPIC ερώτησης σου!

epic fail.

τέλος.

Δημοσ.

Αλλα λογια ν'αγαπιομαστε......Καλα που διαβαζει ο κοσμος ποιος εκανε τις ερωτησεις για την καρτα ηχου , για τα σκιν του virtual ...κ.λ.π....

Τελειωσε το εδω ομως , γιατι δεν το βλεπω....Αν θες συνεχισε το με pm

ΤΕΛΟΣ...Τουλαχιστον απο εδω......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...