Προς το περιεχόμενο

msi wind - ήρθε!!

mandreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το MSI μπορει να τρεξει Tv Tuner εξωτερικο σε θυρα USB? Επεισεις, μεταξυ MSI U100- 6 cells battery kai Asus eeePc1000 , ανεξαρτητα απο την τιμη , ποιο ειναι καλυτερο? Ως αναφορα δυνατοτητες.

Δημοσ.

Το παρήγγειλα απο ηλεκτρονικό κατάστημα διότι στα μούλτι εξαντλήθηκε, στη περιφέρειά μου έφεραν 2 μηχανάκια και έκαναν φτερά σε 1 ημέρα, παρότι ο υπεύθυνος ειναι γνωστός μου έκανα την βλακεία και δεν είπα να το φυλάξει. Νεώτερα θα έχουν απο τρίτη...

Δημοσ.

Γνωριζει κανεις γιατι το συγκεκριμενο φορητο οπως και τα asus eee pc δε τα φερνει το Πλαισιο?Υπαρχει καμμια συγκεκριμενη συμφωνια?

Δημοσ.

Φίλε μου το πλαίσιο είναι πονεμένη ιστορία σε ό,τι αφορά τα Turbo-X. Φαντάζομαι σου προτείναν ένα δικό τους με 12άρα οθόνη που νομίζω βγαίνει στα 1400 (και δεν τα καίω καλύτερα που θα πάρω Turbo-X...). Το αποκορύφωμα πρόσφατα όταν πήγα και ζήτησα έναν αντάπτορα για να φορτίζω mp3 player κατευθείαν από την πρίζα προσπαθούσε ένας τύπος να μου πασάρει ένα δικό τους με 8 ευρώ. Του ζήτησα έναν άλλο που είχαν στη σελίδα τους με 2 ευρώ. Η απάντηση: "Καλύτερα μην πάρετε αυτόν, μάλλον δεν θα ταιριάζουν τα πινάκια με το καλώδιο του mp3 player!!!!". Μάλλον πέρα από τις USB 2 θύρες εκεί στο πλαίσιο έχουν ανακαλύψει και πιο εξελιγμένα πρότυπα....

Δημοσ.

Aλήθεια επειδή το φορητό έχει διαθέσιμο ένα ακόμα σλότ στην υποδοχή για μνήμη 1 γίγκα- παραπάνω δεν γίνεται καθώς δεν υποσηρίζεται- τι μνήμη προτείνετε να του φορέσω έξτρα και απο ότι είδα πρέπει να τρέχει στα 667ΜΗΖ. Ακούω προτάσεις.

Δημοσ.

Τελικα θα το βρουμε πουθενα η να "χτυπησουμε" το eeepc 1000 με μεγαλη μπαταρια και να τελειωνουμε? Αληθεια, υπαρχει διαθεσιμο το asus 1000 στα multirama - e shop?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...