JIMBOAthens Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Εννοείται ότι όταν αλλάξεις οποιοδήποτε hardware part αποχαιρετάς την εγγύηση....
aaaaaa!!!!!! Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 το καπάκι από κάτω βγάζεις καμιά 10αρια βίδες,διπλα στην ram είναι,που αν το ανοίξεις για αυτήν και εκεί υποτίθεται ότι χάνετε η εγγύηση στην ελλαδα οπού το θέμα με το αυτοκόλλητο ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο,αν και η επίσημη θέση της msi είναι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα,γιατί έπρεπε να είχαν προβλέψει να υπάρχει μικρο καπάκι για την μνήμη,παντός 3 λεπτά υπόθεση είναι,εγώ το είχα βγάλει για να βάλω μνήμη και μετά και έβαλα και σκληρό,αν πάθει κάτι θα βάλω τον παλιό και θα το πάω και θα πω για την μνημη και οτι γινει,δεν φαίνεται κάπου αυτό αν το κάνεις με προσοχή.
katerina_a_86 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Και πόσο κάνεις ένας σκληρός? Είναι πολύ ακριβοί οι 2,5in ?
aaaaaa!!!!!! Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 κάπου στα 60-65 ένας 320GB και 90-95 ο 500GB
katerina_a_86 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δεύτερο σκληρό παίρνει η πρέπει να αντικαταστήσω τον 160?
free-s Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δεύτερο σκληρό παίρνει η πρέπει να αντικαταστήσω τον 160? Δεν χωράει ούτε μυρμήγκι μέσα πόσο μάλον δεύτερο σκληρό
jimakos75 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Πως μπορουμε να μειωσουμε την αποσταση των εικονιδιων η το μεγεθος τους στην επιφανεια εργασιας?
Street-Fighter Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Πως μπορουμε να μειωσουμε την αποσταση των εικονιδιων η το μεγεθος τους στην επιφανεια εργασιας? Αυτη ειναι ερωτηση για το msi wind?? Ανοιξε ενα τοπικ στα windwos και ρωτα εκει δηλαδη να πουμε.
katerina_a_86 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Αυτη ειναι ερωτηση για το msi wind??Ανοιξε ενα τοπικ στα windwos και ρωτα εκει δηλαδη να πουμε. Ρε μη το αποπαίρνεις το παιδί, μια ερώτηση έκανε... Πως μπορουμε να μειωσουμε την αποσταση των εικονιδιων η το μεγεθος τους στην επιφανεια εργασιας? Λοιπόν jim, δεξί στο desktop, ιδιότητες, καρτέλα εμφάνιση, για προχωρημένους και μετά το βρίσκεις εύκολα. (για xp όλα αυτά) Κοιτάξτε τι έπαθα τελικά με το πρόβλημα που είχα... .
FarCry Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Κοιτάξτε τι έπαθα τελικά με το πρόβλημα που είχα... . μια χαρα
jimakos75 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Αυτη ειναι ερωτηση για το msi wind??Ανοιξε ενα τοπικ στα windwos και ρωτα εκει δηλαδη να πουμε. Φιλε πιστευω πως εχει αμεση σχεση με το msi που εχουμε και ο λογος ειναι η μικρη σε διασταση οθονη που εχει το laptop. Καταλαβες τωρα γιατι το ρωτησα στο συγκεκριμενο φορουμ ????????????? Πιστευω θα βοηθησει το να διαβασουν την απαντηση κι αλλοι εδω μεσα.
Street-Fighter Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Φιλε πιστευω πως εχει αμεση σχεση με το msi που εχουμε και ο λογος ειναι η μικρη σε διασταση οθονη που εχει το laptop.Καταλαβες τωρα γιατι το ρωτησα στο συγκεκριμενο φορουμ ????????????? Πιστευω θα βοηθησει το να διαβασουν την απαντηση κι αλλοι εδω μεσα. Ωραια εστω βαλε εναν τιτλο σε αυτο που γραφεις ωστε να σου απαντησουν ατομα και αν ειναι οι διαχειριστες να το μεταφερουν καταληλα.
yiannis64 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Καλησπερα σας και καλως σας βρηκα αφου αυτο ειναι το πρωτο μυνημα μου στο φορουμ , και ελπιζω απο δω και μπρος να τα λεμε , αφου θα ειμαι κι εγω κατοχος σε 2 μερες του συγκεκριμενου netbook http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=400_404&products_id=13258 Ελπιζω να εκανα σωστη επιλογη , για τον λογο που το χρειαζομαι. Η εργασια μου ειναι επαγγελματιας D.J και παιζω μουσικη αποκλειστικα απο Lap top , και το συγκεκριμενο , το αγορασα , αποκλειστικα για χρηση σαν ρεζερβα , αν μου επιτρεπετε η λεξη , αφου εχω ηδη βασικο laptop , αν τυχον , τυχει και με αφησει το βασικο μου laptop. Θα χειριζεται το προγραμμα virtual d.j & θα κατεβασω τους drivers για την καρτα ηχου μου & τον controller. Συνδεση δηλαδη με usb 2 και αυτων των 2 συσκευων. Τι λετε κι εσεις λοιπον , αν χρειαστει , θα ανταποκριθει , επαξια? Ελπιζω να μην κουρασα με το λιγο μεγαλο post , και επισης να μην ειμαι , off topic σαν καινουργιος στο φορουμ. Ευχαριστω πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.