Προς το περιεχόμενο

msi wind - ήρθε!!

mandreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.Σκεφτομαι να πάρω το msi u100 τωρα με τη προσφορά στο plus4u. Επειδη θελω να βαλω leopard κ στα forum αναφερεται προβλημα με το μικροφωνο. Αυτο λυνεται? Ολα τα αλλα θα λειτουργουν? Ευχαριστω για τις συμβουλες εκ των προτέρων.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παιδιά καλησπέρα.Σκεφτομαι να πάρω το msi u100 τωρα με τη προσφορά στο plus4u. Επειδη θελω να βαλω leopard κ στα forum αναφερεται προβλημα με το μικροφωνο. Αυτο λυνεται? Ολα τα αλλα θα λειτουργουν? Ευχαριστω για τις συμβουλες εκ των προτέρων.

Ειναι δυσκολο να τα βαλεις θα μπλεκεις με κωδικες κλπ ασε που εχει πολλα κρασαρισματα :mad:

Δημοσ.

Παντως με αυτη την τιμη του plus4u, θα το παρω και εγω το μικρο ,

μαζι με την μεγαλη μπαταρια απο εκει που μας λεει και ο jimakos75.

Πεμπτη απογευμα μου ειπαν θα το εχω.

Νομιζω πως ειναι οτι καλυτερο για αγορα αυτην την στιγμη.

Δημοσ.
Παντως με αυτη την τιμη του plus4u, θα το παρω και εγω το μικρο ,

μαζι με την μεγαλη μπαταρια απο εκει που μας λεει και ο jimakos75.

Πεμπτη απογευμα μου ειπαν θα το εχω.

Νομιζω πως ειναι οτι καλυτερο για αγορα αυτην την στιγμη.

Εγώ πάντως προτίμησα να το αγοράσω από το play247.gr επειδή έχει Μπαταρία 6-Cell από τη μαμά του :-)

Δημοσ.
Ειναι δυσκολο να τα βαλεις θα μπλεκεις με κωδικες κλπ ασε που εχει πολλα κρασαρισματα :mad:

Φίλε μου αυτό δεν ισχύει!!!

Η εγκατάσταση του OSX στο wind είναι διαδικασία 45 λεπτών!

χωρίς κώδικες ή τίποτε άλλο περίεργο!

το πιο περίεργο που έκανα εγώ ήταν να φτιάξω installation usb drive...

αν βρεις εξωτερικό dvd-rom ούτε αυτό δεν πρέπει να κάνεις...

όσο για κρασαρίσματα, απλά δεν υπάρχουν!

Το μικρόφωνο που λέει ο φίλος, απλά δε δουλεύει...

και απ' όσο έχω διαβάσει, δεν προβλέπεται να δουλέψει...

Δημοσ.
Φίλε μου αυτό δεν ισχύει!!!

Η εγκατάσταση του OSX στο wind είναι διαδικασία 45 λεπτών!

χωρίς κώδικες ή τίποτε άλλο περίεργο!

το πιο περίεργο που έκανα εγώ ήταν να φτιάξω installation usb drive...

αν βρεις εξωτερικό dvd-rom ούτε αυτό δεν πρέπει να κάνεις...

όσο για κρασαρίσματα, απλά δεν υπάρχουν!

Το μικρόφωνο που λέει ο φίλος, απλά δε δουλεύει...

και απ' όσο έχω διαβάσει, δεν προβλέπεται να δουλέψει...

Ισχυει ακουμε που σου λεω ;)

Να περιμενει λιγο καιρο να βαλει windows 7 που θα ειναι το καλυτερο os στον πλανητη!!!

Δημοσ.

Δύσκολο δεν είναι, χρόνο και υπομονή θέλει, αν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.

Κάντε και μια βόλτα στο: http://forums.msiwind.net/ και ακολουθήστε τις οδηγίες.

Αυτή την στιγμή το έχω με triple boot με: Win XP, MacOSX 10.5.6 και Ubuntu 9.04.

(

Την Ubuntu remix την απεγκατέστησα γιατί έχει προβλήματα.

Τα Windows 7 είναι ένα μια μίξη από Vista, XP, Linux και Mac OS.

)

Δημοσ.

Να πω την αληθεια με μπερδεψατε λιγο με τις απαντησεις σας.Μηπως να προσανατολιζομουν προς το dell inspiron mini 9?Αυτο αναφέρεται γενικα πιο συμβατο με τα leopard.

Δημοσ.
Να πω την αληθεια με μπερδεψατε λιγο με τις απαντησεις σας.Μηπως να προσανατολιζομουν προς το dell inspiron mini 9?Αυτο αναφέρεται γενικα πιο συμβατο με τα leopard.

Δεν υπαρχει συμβατο με mac φιλε εκτος οτι ειναι παρανομο διωκεσαι και πίνακα αν σε πιασουν οποτε παρε ενα mac book αν θες macintosh

Δημοσ.
Δεν υπαρχει συμβατο με mac φιλε εκτος οτι ειναι παρανομο διωκεσαι και πίνακα αν σε πιασουν οποτε παρε ενα mac book αν θες macintosh

Διώκεσαι ποινικά;

Ποιός που πότε γιατί;:shock:

Δημοσ.

Μέχρι πόσης χωρητικότητας σκληρό μπορεί να σηκώσει εσωτερικά γιατι θέλω να του αλλάξω τον 160αρι. Είδα κάπου ότι μπορεί να μπει και 500αρης.

Δημοσ.

Μέχρι ότι βγει σε 2.5hdd sata τώρα 500 αν δεν κάνω λάθος και κυκλοφορεί και 640,αργότερα αν βγει κάτι και δεν το υποστηρίζει λογικά θα βγει κάποιο Βios update και θα το φτιάξει,παίρνει ότι και τα υπόλοιπα λαπτοπ από θέμα δίσκου και αυτό είναι το κάλο του. αν ηταν 1.8 που έχουν κάποια θα ήταν πολύ μεγάλο το κόστος και δισκολα να βρεθεί γιατί δεν είναι τόσο εμπορικά όσο τα 2.5.

Δημοσ.
Μέχρι ότι βγει σε 2.5hdd sata τώρα 500 αν δεν κάνω λάθος και κυκλοφορεί και 640,αργότερα αν βγει κάτι και δεν το υποστηρίζει λογικά θα βγει κάποιο Βios update και θα το φτιάξει,παίρνει ότι και τα υπόλοιπα λαπτοπ από θέμα δίσκου και αυτό είναι το κάλο του. αν ηταν 1.8 που έχουν κάποια θα ήταν πολύ μεγάλο το κόστος και δισκολα να βρεθεί γιατί δεν είναι τόσο εμπορικά όσο τα 2.5.

Και πως τον βάζεις? Δεν χάνεις την εγγύηση?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...