Προς το περιεχόμενο

msi wind - ήρθε!!

mandreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Α το έχω κι εγώ αυτό και το πήρα 5 φορές ακριβότερο από εσένα...

Μάλλον θα στραφώ κι εγώ σε κάτι τέτοιο αλλά δεν έχω ιδέα...

Πολύ απλό:

Ανοίγεις έναν λογαριασμό στο Pay-Pal για να μην φέρνουν βόλτα τα στοιχεία της πιστωτικής σου κάρτας και για να μπορείς να κάνεις claim την πληρωμή αν κάτι δεν πάει καλά, και αυτό είναι όλο.

Πληρώνει το Pay-Pal και χρεώνει την πιστωτική σου κάρτα.

.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πολύ απλό:

Ανοίγεις έναν λογαριασμό στο Pay-Pal για να μην φέρνουν βόλτα τα στοιχεία της πιστωτικής σου κάρτας και για να μπορείς να κάνεις claim την πληρωμή αν κάτι δεν πάει καλά, και αυτό είναι όλο.

Πληρώνει το Pay-Pal και χρεώνει την πιστωτική σου κάρτα.

.

Δηλαδή πρέπει να βγάλω πιστωτική κάρτα που δεν έχω...

Δημοσ.
Παιδιά μην ξεχνάτε και τα μεταφορικά και αν μιλάμε για μεγάλη αξία και το τελωνείο...

Όσα χρόνια αγοράζω, μόνο μια φορά πλήρωσα δασμούς: 6€ για μια αγορά 150€.

Όσο για τα μεταφορικά είναι αμελητέα μπροστά στα λεφτά που κερδίζεις.

Το μόνο πρόβλημα είναι ο χρόνος παραλαβής που στην χειρότερη περίπτωση είναι 3 εβδομάδες.

Βέβαια μου έχει τύχει να παραλάβω και σε 4 μέρες (μια WiFi κάρτα από Αυστραλία).

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:39 ----------

Δηλαδή πρέπει να βγάλω πιστωτική κάρτα που δεν έχω...

Όχι.

Στο Pay-Pal μπορείς να καταθέσεις λεφτά και μέσω τράπεζας.

.

Δημοσ.

Όσο για τα μεταφορικά είναι αμελητέα μπροστά στα λεφτά που κερδίζεις.

Το μόνο πρόβλημα είναι ο χρόνος παραλαβής που στην χειρότερη περίπτωση είναι 3 εβδομάδες.

Βέβαια μου έχει τύχει να παραλάβω και σε 4 μέρες (μια WiFi κάρτα από Αυστραλία).

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:39 ----------

Όχι.

Στο Pay-Pal μπορείς να καταθέσεις λεφτά και μέσω τράπεζας.

.

Καλά ακούγονται όλα αυτά. Θα το ψάξω μόλις παραλάβω με το καλό το netbook.

Βέβαια ο χρόνος αναμονής από το εξωτερικό είναι μεγάλο πρόβλημα.

Δημοσ.
Κάτι σε ελληνικό κατάστημα δεν υπάρχει?

Να πάω να το πάρω άμεσα κι ας δώσω κάτι παραπάνω.

Κατερίνα καλησπέρα...

Χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια τα λάπτοπ μου για πλοήγηση (για επαγγελματικούς σκοπούς) και θα σου έλεγα τα εξής:

Μην πάρεις USB κεραία, θα το μετανιώσεις. Οι περισσότερες έχουν μείνει πίσω σε δυνατότητες και είναι και πανάκριβες (τουλάχιστον στην Ελλάδα).

Τα νέα τσίπσετ στις κεραίες με «μπλε δόντι» έχουν βελτιώσει πάρα πολύ την λήψη τους, πιάνουν δορυφόρους μέσα σε κτίρια, δεν χρειάζεται να την βάζεις στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου, την «πετάς» όπου σε βολεύει στον χώρο των επιβατών, για πρακτικότητα δεν το συζητώ αφού λείπει το πιο ενοχλητικό στοιχείο: Το καλώδιο.

Η αυτονομία τους ξεπερνά τον χρόνο ενός ταξιδιού από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη, πόσο πιο πολύ θα χρειαστείς?

Αν μείνει από μπαταρία το βάζεις να φορτίζει στον αναπτήρα και συνεχίζεις...

Η διαφορά στην αυτονομία του λάπτοπ, με το Bluetooth ενεργοποιημένο δεν μειώνεται ουσιαστικά (εγώ τουλάχιστον δεν είδα παρατηρήσημη διαφορά).

Κατά την γνώμη μου μεγαλύτερη σημασία από την κεραία έχει πιο πρόγραμμα πλοήγησης θα χρησιμοποιήσεις.

Πληροφοριακά, την USB κεραία την είχα αγοράσει σε κατάστημα στην Αθήνα πριν 4 χρόνια 120 Ευρώ!!!

Τώρα χρησιμοποιώ αυτήν:

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006103

Την δουλεύω σε ASUS 901 XP, έχει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, πρόγραμμα έχω το TOPONAVIGATOR της «Ανάβασης» (ακριβό αλλά επαγγελματικό).

Ελπίζω να βοήθησα... ;)

Δημοσ.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφοριες. Ίσως το bluetooth να είναι πιο πρακτικό, απλά ειναι πολύ ακριβότερα στην Ελλάδα και θα πρέπει να ψάχνω από έξω...

Δημοσ.

.

Eιχε καμια ιδιαιτερη διαδικασια αυτη η πληρωμη ?

Δημοσ.
Κατερίνα καλησπέρα...

Χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια τα λάπτοπ μου για πλοήγηση (για επαγγελματικούς σκοπούς) και θα σου έλεγα τα εξής:

Μην πάρεις USB κεραία, θα το μετανιώσεις. Οι περισσότερες έχουν μείνει πίσω σε δυνατότητες και είναι και πανάκριβες (τουλάχιστον στην Ελλάδα).

Τα νέα τσίπσετ στις κεραίες με «μπλε δόντι» έχουν βελτιώσει πάρα πολύ την λήψη τους, πιάνουν δορυφόρους μέσα σε κτίρια, δεν χρειάζεται να την βάζεις στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου, την «πετάς» όπου σε βολεύει στον χώρο των επιβατών, για πρακτικότητα δεν το συζητώ αφού λείπει το πιο ενοχλητικό στοιχείο: Το καλώδιο.

Η αυτονομία τους ξεπερνά τον χρόνο ενός ταξιδιού από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη, πόσο πιο πολύ θα χρειαστείς?

Αν μείνει από μπαταρία το βάζεις να φορτίζει στον αναπτήρα και συνεχίζεις...

Η διαφορά στην αυτονομία του λάπτοπ, με το Bluetooth ενεργοποιημένο δεν μειώνεται ουσιαστικά (εγώ τουλάχιστον δεν είδα παρατηρήσημη διαφορά).

Κατά την γνώμη μου μεγαλύτερη σημασία από την κεραία έχει πιο πρόγραμμα πλοήγησης θα χρησιμοποιήσεις.

Πληροφοριακά, την USB κεραία την είχα αγοράσει σε κατάστημα στην Αθήνα πριν 4 χρόνια 120 Ευρώ!!!

Τώρα χρησιμοποιώ αυτήν:

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006103

Την δουλεύω σε ASUS 901 XP, έχει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, πρόγραμμα έχω το TOPONAVIGATOR της «Ανάβασης» (ακριβό αλλά επαγγελματικό).

Ελπίζω να βοήθησα... ;)

Φιλε μου σε περιπτωση που χασει το σημα, το βρισκει γρηγορα οπως οι δεκτες

Tristar iii, αν το γραφω σωστα το ονομα...

Επεισης θα ηθελα να μου πεις αν υπαρχει κανενα δωρεαν προγραμμα πλοηγησης

για να το χρησιμοποιησω στο λαπτοπακι.

Δημοσ.
Φιλε μου σε περιπτωση που χασει το σημα, το βρισκει γρηγορα οπως οι δεκτες

Tristar iii, αν το γραφω σωστα το ονομα...

Επεισης θα ηθελα να μου πεις αν υπαρχει κανενα δωρεαν προγραμμα πλοηγησης

για να το χρησιμοποιησω στο λαπτοπακι.

Δυστυχώς δεν γνωρίζω κάποιο δωρεαν πρόγραμμα....

Για το σήμα, το μόνο που μπορώ να σου πώ, είναι ότι έχει γενικά καλύτερη λήψη από το πιστό μου GARMIN 276 C που χρησιμοποιώ πάντα σαν back up.

Λυπάμαι, δεν μπορώ να βοηθήσω...

Δημοσ.

Για το σήμα, το μόνο που μπορώ να σου πώ, είναι ότι έχει γενικά καλύτερη λήψη από το πιστό μου GARMIN 276 C που χρησιμοποιώ πάντα σαν back up.

δηλαδή άμα αγοράσω δέκτη για το netbook θα πρέπει να αγοράσω και πρόγραμμα?

Κανα free δεν υπάρχει?

Δημοσ.

ok, Σε ευχαριστω παντος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...