jimakos75 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Μεχρι τι αναλυση μπορουμε να ρυθμισουμε το u100 να δινει σε μια fullHD τηλεοραση?
FarCry Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 να ρωτισω κατι μιας και ξερετε.λεω να παρω το Acer Aspire One D150X με το νεο atom n 280 στα 1.66 και να του βαλω μια μνημη 2 gb μιας και εχει 1gb, και να παρω την απλη εκδοση με μπαταρια 3cell μιας και δεν θα το δουλευω πολυ χωρις ρευμα Η να παρω το υ 100 ?τι λετε?απο eshop λεω.ευχαριστω aspire one D150 ftw
21century Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Μεχρι να βγουν τα νεα φορητα μικρα θα κουραστουμε να περιμενουμε. Τωρα λιγη βοηθεια. Ειδα στο γνωστο shop μπαταρια της msi στα 53 ευρω περιπου, αλλα δεν ξερω αν κανει για το U100 και αν ειναι 6αρα, μπορειτε να με βοηθησετε που θα βρω? Να παραγγειλω μονο απο ελλαδα επιθυμω.
jimakos75 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Εχω αγορασει το Belkin N1 usb για να πιανω πιο μακρυα τα δυκρια που υπαρχουν. Αυτο που ψαχνω ομως ειναι ενα free προγραμμα που να με βοηθα στο να το τοποθετω καλυτερα οσον αφορα την κληση η την γωνια του. Δεν ειναι τοσο εξυπηρετικο ενα προγραμμα που εχει ο υπολογιστης η το ιδιο το Belkin N1 διοτι μου δειχνει με παυλες (λιγες) την ενταση του σηματος . Αν μπορουσα να δω την ενταση του σηματος σε αριθμους η τουλαχιστον σε γραφημα, πιστευω θα με εξυπηρετουσε παρα πολυ. Ευχαριστω.
21century Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Μην περιμενεις πολλα πραγματα ωστοσο γιατι στα xp δεν μπορεις να κανεις πολλα πραγματα, φυσικα αν δεν θες να σου τελειωσοει γρηγορα η μπαταρια...
Mik-1-s Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Ερώτηση: έχω το U100 με 2GB Ram και τα ΧΡ ΗΟΜΕ που έχει απάνω είναι τελείως GTP και θέλω να του περάσω είτε τα Professional είτε τα Black Edition. Έχει κάνει κάποιος κάτι αντίστοιχο να με ενημερώσει αν του έχουν δουλέψει κανονικά μην ψάχνομαι σε περίπτωση που δεν μου δουλέψουν;
jimakos75 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Μην περιμενεις πολλα πραγματα ωστοσο γιατι στα xp δεν μπορεις να κανεις πολλα πραγματα, φυσικα αν δεν θες να σου τελειωσοει γρηγορα η μπαταρια... Εχω εξαρα μπαταρια με 6600 χωρητικοτητα. Δεν τιθεται θεμα αυτονομιας. Σε καποιο περιοδικο ειχα δει καποτε ενα προγραμμα που εδειχνε το σημα με γραφημα στρογγυλο και καταλαβαινες πως τα που πρεπει να στρεψεις το netbook για να εχεις το καλυτερο δυνατο σημα αλλα δεν θυμαμαι ποιο ειναι.
free-s Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Σε καποιο περιοδικο ειχα δει καποτε ενα προγραμμα που εδειχνε το σημα με γραφημα στρογγυλο και καταλαβαινες πως τα που πρεπει να στρεψεις το netbook για να εχεις το καλυτερο δυνατο σημα αλλα δεν θυμαμαι ποιο ειναι. Network Stumbler?
kostasfalcon Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Ερώτηση: έχω το U100 με 2GB Ram και τα ΧΡ ΗΟΜΕ που έχει απάνω είναι τελείως GTP και θέλω να του περάσω είτε τα Professional είτε τα Black Edition. Έχει κάνει κάποιος κάτι αντίστοιχο να με ενημερώσει αν του έχουν δουλέψει κανονικά μην ψάχνομαι σε περίπτωση που δεν μου δουλέψουν; Γιατι να μην δουλευουν? εγω εχω τα xp pro και ειμαι μια χαρα.
GnG Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Καλησπέρα. Τελικά κυκλοφόρησε το Ελληνικό msi wind με 2gb ram 6cell battery και wireless n?
GnG Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Απ'οτι είδα το έχει το play247 με 352€ και άτοκες δόσεις με πιστωτική. Φαίνεται πολύ καλή τιμή. Αξιόπιστο το κατάστημα?
kavaliotis Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Απ'οτι είδα το έχει το play247 με 352€ και άτοκες δόσεις με πιστωτική.Φαίνεται πολύ καλή τιμή. Αξιόπιστο το κατάστημα? Δεν εχω ψωνισει αλλα το ξερω χρονια το μαγαζι. Απο MG παντως και zeroone εχω ψωνισει που κανει 368€ και το δηλωνουν οτι ειναι με 2GB και 6αρα μπαταρια!
nikoscheng Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 στο msi για την εγγύηση που το στέλνουμε; για αγορά από play247.gr;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.