zaplin Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 εχει βαλει κανεις τα win 7? εκτος του οτι ειναι το λιγοτερο 3 φορες καλυτερα κ πιο γρηγορα απο τα factory xp ολα λειτουργουν τελεια...εντυπωσεις, προβληματα κλπ ??
kavaliotis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 εχει βαλει κανεις τα win 7? εκτος του οτι ειναι το λιγοτερο 3 φορες καλυτερα κ πιο γρηγορα απο τα factory xp ολα λειτουργουν τελεια...εντυπωσεις, προβληματα κλπ ?? Εισαι σιγουρος για αυτο? Γιατι ειπανε σε reviews οτι ενω ειναι σιγουρα πιο ελαφρια απο τα Vista, τα ΧΡ παραμενουν το πιο ελαφρυ λειτουργικο. Ποσο μαλλον τα Home Edition που εχουνε pre-installed που ειναι ακομα πιο ελαφρια απο τα Professional.
zaplin Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Εισαι σιγουρος για αυτο? Γιατι ειπανε σε reviews οτι ενω ειναι σιγουρα πιο ελαφρια απο τα Vista, τα ΧΡ παραμενουν το πιο ελαφρυ λειτουργικο. Ποσο μαλλον τα Home Edition που εχουνε pre-installed που ειναι ακομα πιο ελαφρια απο τα Professional. 100%, τεραστια διαφορα. με 2gb μνημη παντα..
zolas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Ειχα δοκιμάσει την πρώτη έκδοση.Πραγματικά μεγάλη η διαφορά.Υπόψιν ότι πολλά services είναι απενεργοποιημένα και έτσι δείχνουν την αίσθηση του γρήγορου.Η τελική θα έχει πολλά περισσότερα να τρέχουν.Σε σχέση πάντως με την αντίστοιχη beta των vista είναι πιο ελαφριά.Κατεβάζω την έκδοση 7057 για δοκιμή.Eβαλα 2GB και είμαι περίεργος να δω πως πάνε.
21century Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Η μνήμη που προτάθηκε παραπάνω αντέχει και το κλοκάρισμα κατα 17 τα εκατό περίπου που έχω θέσει απο το bios του φορητού?
zolas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Αν μιλας γι αυτήν http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553205 δουλεύει άνετα και στο 24%.Το είχα για 1,5 ώρα,και έβλεπα ταινία HD χωρίς κανένα πρόβλημα.
giostau Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 καλημέρα παίδες, ενδιαφέρομαι να πάρω το συγκεκριμένο netbook, αλλά θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις στους ήδη έχοντες... καταρχήν απ' όσο έχω διαβάσει το μηχανάκι τρέχει μια χαρά OSX... ισχύει έτσι? (είναι πολύ βασικό κριτήριο για την αγορά του!!!) απ' όσο διάβασα είναι ίσως το μόνο netbook που τρέχουν τα πάντα στο osx απροβλημάτιστα... επόμενο, σκέφτομαι να πάρω το μικρό (1GB ram, 120GB δίσκο) και να του βάλω αυτή τη μνήμη και ένα 320GB 7200rpm δίσκο που ήδη έχω... έτσι θα έχω ένα μηχάνημα με 3 (?) GB ram και 320GB δίσκο και θα μου έχει βγει φθηνότερα από το ακριβότερο μοντέλο... ισχύουν αυτά ή κάπου θα τα βρω μπαστούνια? επίσης αν βάλω την έξτρα μνήμη, η ενσωματωμένη θα πρέπει να απενεργοποιηθεί ή θα παίζουν μαζί? κοινώς θα έχω 2 ή 3 GB ram? επίσης με την αυτονομία τι παίζει? με την 3cell πόσο κρατάει? η 6άρα αξίζει ή πρέπει να πας στην 9άρα για να δεις σοβαρή αυτονομία (>5ώρες)? ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να μη σας κούρασα... Γιώργος
kavaliotis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 To Wind υποστηριζει μεχρι 2GB RAM και αυτο δεν αλλαζει, οποτε αν βαλεις 2αρα μνημη πανω, θα πρεπει να απενεργοποιησεις την onboard αλλιως δεν θα την βλεπει. Τα OSX δεν τα εχω βαλει αλλα απο αλλους που τα βαλανε παιζουν μια χαρα. Ο 320αρης θα σου παιζει μια χαρα, τον εχουν βαλει κι αλλοι. Οσο για αυτονομια, με την 3αρα θα απογοητευτεις μιας και με το ζορι ξεπερνας τις 2 ωρες αλλα στην πραγματικοτητα αν εχεις wifi ανοιχτο κτλ και δουλευεις παιζει να κραταει και λιγο παραπανω απο 1 ωρα. Εγω με την 4400 την 6αρα και οταν χρειαστηκε να κανω videoconferencing σε μια εκδηλωση με skype που το βαραινε το μηχανημα (+wifi+bluetooth+firefox), η μπαταρια απο τις 5+ θεωρητικα ωρες, ισα ισα που αντεξε 2 ωρες. Αν θες μπαταρια να λες οτι ειμαι αρχοντας θες 6αρα 6600 ή 9αρα 7200-7800 με αντιστοιχη αυξηση βεβαια και του βαρους του λαπτοπ (εμενα με την 6αρα 4400mAh ειναι ακριβως 1.35 κιλα σε ζυγαρια ακριβειας!). Πιστευω μια 6600 ειναι καλη περιπτωση, αλλιως παιρνεις 4400 και δεν αλλαζουν και οι διαστασεις του λαπτοπ σε σχεση με την 3αρα.
giostau Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 πλήρως κατατοπιστικός! Σ' ευχαριστώ πολύ! Το μόνο που μένει τώρα είναι να το βρω σε μαύρο... (και να μην το βρω βέβαια δε θα σκάσω... και το άσπρο μια χαρά είναι... )
kavaliotis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Εχμμμμ...Το ασπρο ειναι αρκεταααααααα καλυτερο! Βαζεις και OSX και λες οτι εχεις macbook! Παντως με το ασπρακι εχω μεινει καταευχαριστημενος και επειδη μια ζωη ειχα μαυρα/ασημενια λαπτοπς, ειναι μια ωραια αλλαγη.
zaplin Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 πανω απο 2 gb δε προκειται να δει, δεν υποστηριζει. μπαταρια αυτη που εχει ειναι πολυ μικρη, αν θες πανω απο 5 ωρες σιγουρα πας για 9αρα. Για τον σκληρο δεν εχω ιδεα.
jimakos75 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Οταν συνδεουμε το U100 με tft-lcd μεχρι τι αναλυση μπορει να το ρυθμισουμε? Ρωταω γιατι σε μια 27αρα το σημα το βλεπω κανονικα που πηγαινει στην τηλεοραση αλλα σε μια 40αρα οσο κι αν ρυθμιζω την αναλυση εξοδου αριστερα της οθονης παραμενει μαυρο πλαισιο. Η 40αρα ειναι fullHD sony.
tas_daz Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 να ρωτισω κατι μιας και ξερετε.λεω να παρω το Acer Aspire One D150X με το νεο atom n 280 στα 1.66 και να του βαλω μια μνημη 2 gb μιας και εχει 1gb, και να παρω την απλη εκδοση με μπαταρια 3cell μιας και δεν θα το δουλευω πολυ χωρις ρευμα Η να παρω το υ 100 ?τι λετε?απο eshop λεω.ευχαριστω
kavaliotis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Λοιπον παιδια εβγαλα την OCZ 2GB SO-DIMM DD2 800Mhz γιατι πολυ απλα ΚΟΛΛΑΕΙ το overclock στα 2Ghz και σπαζομουνα. Δουλευε μεχρι 15%. Το αφηνω λοιπον πανω με την onboard RAM για να σιγουρευτω οτι πηγαινει σαν συστημα 24% και οντως δουλευε 30 λεπτα ORTHOS CPU STRESS. Μιας και το εκανα, τσεκαρα και θερμοκρασιες. 45 βαθμοι idle και 65 βαθμοι full load (30 λεπτα 100% CPU STRESS με ORTHOS οπως προειπα). Και αυτες οι θερμοκρασιες ειναι στα 2Ghz overclocked. Οποτε θα πουλησω αυτην που εχω και θα παρω μια αλλη, μαλλον θα παρω corsair αυτην την φορα γιατι ειδα οτι οι πιο πολλοι αυτοι εχουν και δεν ειχανε προβλημα. Να το ξανατολμησω για 2αρα ή να παρω μια 1GB να τελειωνουμε? Να σημειωσω οτι αν καποιος μεινει με τα ΧΡ, ΔΕΝ θα του χρειαστει η παραπανω μνημη μιας και απο την δικη μου εμπειρια, ποτε δεν χρησιμοποιησαν τα ΧΡ πανω απο 1GB, συνηθως εχω 1.5GB ελευθερη... Τελος, για να κανω dual boot ΧΡ οπως τα εχω τωρα και windows 7, πως το κανω? Θελω στην αρχη στην εκκινηση του PC να διαλεγω τι να φορτωσω. Δηλαδη να μην κανω φορματ. Μηπως να κανω καινουργιο partition και να τα περασω εκει? Παντως βοηθηστε λιγο γιατι μονο με τα 7αρια θα χρησιμοποιηθει η 2αρα μνημη. Τελος τελος (χεχε!), τσαντα μεταφορας ποια εχετε? Πηρα απο Αμερικη μια ειδικα 10αρα για το λαπτοπ αλλα δεν χωραει ο φορτιστης και δεν λεει να τον εχω σε αλλη τσαντα. Μηπως να παρω μια θηκη για 13αρι λαπτοπ μπας και χωραει διπλα? Ευχαριστω. Α και κατι αλλο!!! Οποιος εχει windows 7 ας μας πει λιγο διαχειρηση μνημης. Την αξιοποιει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.