free-s Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Κατι αλλο τωρα, μπορω να συνδεσω το U100 με παλιας τεχνολογιας τηλεοραση που εχει μονο εισοδο scart? Πληροφοριακα, εχω εναν μετατροπεα scart σε RCA (κιτρινο-κοκκινο-λευκο). Το λεω μηπως βοηθα πουθενα. Δεν νομίζω να υπάρχει τρόπος!
S2Katana Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Ούτε κάποιο converter από Video Out σε Scart?
jimakos75 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παιδια ψαχνω βαση για το U100 που να μπαινει σε αυτοκινητο. Εχετε δει τιποτα?
Street-Fighter Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παιδια ψαχνω βαση για το U100 που να μπαινει σε αυτοκινητο.Εχετε δει τιποτα? Επειδη εχω δει τα τρακαρισματα απο tv στο αμαξι καλυτερα να μην το βαλεις στο ix σου
jimakos75 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Μωρε δικιο εχεις αλλα αντι να παρω ενα ηχοσυστημα που να εχει gps, bluetooth για κινητο και tv , ελεγα να βαλω το u100 που τα ανει ολα αυτα. Βαση δεν βρισκω ομως.
kavaliotis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Μωρε δικιο εχεις αλλα αντι να παρω ενα ηχοσυστημα που να εχει gps, bluetooth για κινητο και tv , ελεγα να βαλω το u100 που τα ανει ολα αυτα. Βαση δεν βρισκω ομως. http://www.ultimate-netbook.co.uk/MSI/MSI-Wind-U100/MSI-WIND-U100-Car-Kits/MSI-Wind-U100-NetBook-Car-kit-Mount-Holder___341.htm Εγω μαλλον αυτην θα παρω γιατι το δοκιμασα το u100 αμαξι και μου αρεσε πολυ, ειχα GPS, εκανα και λιγο wardriving (ατςςςςςςςςςςς!). Εχει πλακα οταν οδηγεις για ωρες, ξεχνιεσαι λιγο. Εννοειται δεν βαζεις βιντεο για να κοιτας γιατι φευγεις απο τον δρομο για την πλακα. Παλιοτερα εβαζα εκπομπες τηλεοπτικες με συζητησεις στο PSP και τις ακουγα καθως οδηγουσα και οντως ειναι καλο, αλλα προς θεου μην βαλεις καμμια ταινια!!!!
jimakos75 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Ευχαριστω ρε φιλε μου, κατι τετοιο εψαχνα. Να σαι καλα, μπραβο !
zolas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Εχθές αγόρασα αυτή: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553205 Την έχω βάλει για τεστ και όλα πάνε καλά.Φαίνεται άριστη.
gherudos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Έχει κανείς πρόβλημα με τη βίντεο κλήση,συγκεκριμένα με το μικρόφωνο;Όταν κάνω βίντεο κλήση είτε μέσω msn ή skype τότε δεν ακούω τον άλλο ούτε με ακούει αλλά ακούω πολλά ενοχλητικά παράσιτα.
xitos7 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Έχει κανείς πρόβλημα με τη βίντεο κλήση,συγκεκριμένα με το μικρόφωνο;Όταν κάνω βίντεο κλήση είτε μέσω msn ή skype τότε δεν ακούω τον άλλο ούτε με ακούει αλλά ακούω πολλά ενοχλητικά παράσιτα. το ίδιο είχα και εγώ..μήπως δουλεύεις το "μικρο" από wireless??κάποιος φίλος μου είχε πει οτι ίσως να φταίει η κεραία του router,βάλε την κεραία να χτυπά προς το "μικρο",εγώ δεν το ξαναδοκίμασα,για δοκιμασέτο και πες μας.
darknight04 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 το ίδιο είχα και εγώ..μήπως δουλεύεις το "μικρο" από wireless??κάποιος φίλος μου είχε πει οτι ίσως να φταίει η κεραία του router,βάλε την κεραία να χτυπά προς το "μικρο",εγώ δεν το ξαναδοκίμασα,για δοκιμασέτο και πες μας. παιδια εχω ενα προβλημα με την μπαταρια του....ενω μεχρι χθες το πρωι δουλευε κανονικα....το απογευμα δεν ανοιγε χωρις τον φορτιστη το αφισα να φορτισει αλλα δεν αναβε το λαμπακι στην μπαταρια...το ανοιγω και παλι δεν δουλευει χωρις την μπαταρια...τωρα που το εχω ανοιχτο το λαμπακι ειναι κοκινκο....και στο εικονικιδιο της μπαταριας λεει συνολικο αποθεμα μπαταριασ 99% ενω το σιματακι με τιν μπλε μπαταρια δειχνει 98%...ξερει κανεις...τπτ πανω σε αυτο??πλς περιμενω βοηθεια παιδια!!!
sbartsa Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δεν ξέρω αν αξίζει να πάρει κανείς netbook. Και με το macbook το 13' η δουλεία γίνεται απίστευτα καλή και το macbook χωράει σχεδόν σε όλες τις τσάντες.Για μένα η καλήτερη λύση!!!
Delirium Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Για μένα η καλήτερη λύση!!! Επισης και η ακριβοτερη
kavaliotis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δεν ξέρω αν αξίζει να πάρει κανείς netbook. Και με το macbook το 13' η δουλεία γίνεται απίστευτα καλή και το macbook χωράει σχεδόν σε όλες τις τσάντες.Για μένα η καλήτερη λύση!!! To Macbook μπορεις να το κρατας με το ενα χερι απο τα πλαγια θαρρεις και ειναι κινητο και με το αλλο να γραφεις ενω εισαι ορθιος? Επισης, το MSI Wind με την 6αρα μπαταρια (την μεγαλη) ειναι 1.35 κιλα ακριβως. To MacBook ειναι 2.3 κιλα. Τεραστια διαφορα. Το Wind το ειχα για ενα διαστημα στο ντουλαπακι του αυτοκινητου μου, το εβαζα σε backpack μαζι με ενα σωρο αλλα πραγματα, γενικα ειναι πολυ ευχρηστο. Δεν αντιλεγω οτι η 13αρα οθονη ειναι καλυτερη, αλλα μιλαμε για netbook και τα netbook προοριζονται για ενα συγκεκριμενο σκοπο που τον εχουμε αναλυσει χιλιαδες φορες οποτε δεν καθομαι να το ξανασυζητησω. Και βεβαια μην ξεχναμε την διαφορα τιμης που στην χειροτερη περιπτωση ειναι ακριβως στο μισο και στην καλυτερη ειναι στο 1/3 της τιμης του MacBook!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.