Προς το περιεχόμενο

msi wind - ήρθε!!

mandreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τι μπορουμε να κανουμε οσο αναφορα το θεμα για gps?

Μην μου πειτε, τρεχα διαβασε ολοκληρα φορουμ και τετοια,

θελω τις γνωσεις σας.

Εχεται κατα νου κατι συγκεκριμενο για το λαπτοπ?

Εκτος απο bluetooth gps, μπορουμε να του βαλουμε εσωτερικα τον δεκτη?

Καμια μαρκα, καμια προτιμηση?

για ποιο λαπτοπ λες απο τα δυο ?

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδια ημουνα σε ενα κτιριο που ειχε μια εκδηλωση και ειχα το λαπτοπ μαζι που το χρειαζομουνα. Ενω επιανε πολλα δικτυα, ειχε χαμηλο σημα σε ολα. Το θεμα ειναι οτι και στο σπιτι μου, ενω με το PC εχω τελειο σημα, με το λαπτοπ στο ιδιο σημειο με το ζορι πιανω 11mbps εκτος και αν εχω απευθειας οπτικη επαφη οποτε και εχει καλο σημα. Τι μπορουμε να κανουμε για αυτο? Υπαρχει τροπος να ενισχυσουμε το σημα με καποια κεραια? Ειναι κριμα να ειναι τοσο λειτουργικο το λαπτοπ αλλα να σε κρεμαει εκει που το χρειαζεσαι.Εχω δει βεβαια και καποια USB Wireless στικακια που εχουν εξτρα κεραια αλλα ειναι κριμα να εχεις onboard καρτα και να χρειαζεται να βαζεις εξτρα.

Δημοσ.
Ναι πάσχει εκεί...

Σκέφτομαι πως είναι μονόδρομος η αλλαγή της κάρτας δικτύου.

Στο advent 4211 δεν εχω παρατηρήσει τίποτα τέτοιο!!!!

Πιάνει κανονικότατα και τσεκαρισμένο παράληλα με το toshiba satelite a300

Ολλα έχουν πρόβλημα η μερικά?

Δημοσ.
Στο advent 4211 δεν εχω παρατηρήσει τίποτα τέτοιο!!!!

Πιάνει κανονικότατα και τσεκαρισμένο παράληλα με το toshiba satelite a300

Ολλα έχουν πρόβλημα η μερικά?

Δεν ειναι ακριβως προβλημα....

Εγω στο σπιτι μου δεν εχω κανενα προβλημα παντως αλλα οταν ειχε ερθει ενας φιλος με το acer aspire one 150 έπιασε δικτυο της bsb που ειναι καμια 200αρια μετρα απο εδω ενω εγω δεν μπορω να το δω :eek:

Δημοσ.

Ρε παιδια θα τρελαθώ!

Μόλις τα άνοιξα και τα 2

1) το advent 4211

2) το toshiba sattellite a300

Kαι το αποτέλεσμα?:whistle:

Πάρτε φωτό να δείτε το advent πιάνει πολύ καλύτερα!!!:confused:

Το speedtouch είναι δικό μου και τα υπόλοιπα γειτονικά!

pa796nntrfyrarspwouj.jpg

p9tc0536nie5ncnkuql9.jpg

Δημοσ.
Ρε παιδια θα τρελαθώ!

Μόλις τα άνοιξα και τα 2

1) το advent 4211

2) το toshiba sattellite a300

Δε νομίζω ότι αυτό που βλέπεις ανταποκρίνεται και στην πραγματική διαφορά σήματος καθώς και η Intel 4965 (Α300) έχει πολύ καλή λήψη. Κάτι τυχαίο θα συνέβει ή λάθος ένδειξη σε ένα απο τα δυο λαπτοπ.

Απο εκεί και πέρα καλά είναι να βάλεις και ένα Password στο δίκτυο σου ;)

Δημοσ.
Το advent ποια καρτα δικτυου εχει? Ειναι η ιδια με του Wind?

Είναι πιστός κλώνος ίδια κάρτα φοράει.

Απο εκεί και πέρα καλά είναι να βάλεις και ένα Password στο δίκτυο σου ;)

Το ανοίγω το wi-fi μόνο όταν μπαινω ασύρματα και το κλείνω πάλι , συνήθως απο το σπίτι μπαινω μέ ethernet στο σταθερό

Απο έλενχο στο devises του ρούτερ δεν έχει μπει κανένας.

Δημοσ.
Εγώ πάντως έχω θέματα με την onboard και μου κρασάρει συνέχεια το netbook!

Ή κάρτα σου δεν είναι onboard όπως και οτιδήποτε μπορείς να αλλάξεις πάνω στο netbook (μνήμες, σκηροί κτλ). Επίσης δύσκολο να κρασάρει το σύστημα λόγω της wifi-card...ψάξου μηπως φταίει κάτι άλλο (είδα και φωτο που ανέβασες κ πολύ φοβάμαι για motherboard-ελλατωματική onboard καρτα γραφικών).

Σχετικά τώρα με την εμβέλεια της κάρτας και την αποδοσή της, νομίζω ότι είναι πολύ καλή...προσωπικά δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Απο εκεί και πέρα το πόσα δίκτυα βλέπει το ένα μηχάνημα και πόσα το άλλο, είναι και πάλι σχετικό και έχει να κάνει με τους drivers/ρυθμίσεις/ισχύ εσωτερικών κεραιων κτλ. Σημασία δεν έχει πόσα δίκτυα βλέπεις, άλλα σε πόσα μπορείς να συνδεθείς. Μπορεί για παράδειγμα το acer να βλέπει ένα δίκτυο με 2 γραμμές άλλα να μην μπορεί να συνδεθεί, ενώ αντίθετα ένα άλλο μηχάνημα να το βρίσκει με 1 γραμμή σήμα και να συνδέεται κανονικά. Το θέμα wifi είναι πολύ πιο πολύπλοκο απ΄οτι αρχικά φαίνεται.

Υ.Γ: Το παράδειγμα με το acer είναι τυχαίο...η συγκεκριμένη εταιρεία έχει πολύ καλή παράδοση στην ισχύ του wifi.

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Παντος σε δυσκολα σημεια βαζω το usb Belkin n1(οχι ν) και ειμαι καμπανα στο σημα.

Ακριβο λιγο αλλα ειμαι οκ. Απο gps κανενα νεο???

Έχω ακούσει και εγώ τα καλύτερα για το συγκεκριμένο στικάκι άλλα τσιγκουνεύτηκα να διαθέσω 80 ευρά για καλύτερη λήψη :o. Δεν ξέρω βέβαια αν για να εκμεταλευτείς την εμβέλεια που προσφέρει το πρωτόκολλο Ν1 απαιτείται και αντίστοιχo router N. Με άλλα λόγια δηλαδή αν ο γειτονας σου έχει ένα Normal router b/g και δεν μπορεις να συνδεθείς με ενα στικάκι G τότε πιθανως να μην μπορείς να συνδεθείς και με ενα στικάκι N1. Δεν είμαι σίγουρος γι' αυτό βέβαια...υποθέσεις κάνω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...