Προς το περιεχόμενο

msi wind - ήρθε!!

mandreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δυστυχως με την 2αρα μνημη που εβαλα (την OCZ OCZ2M8002G 2GB SO-DIMM DDR2 PC2-6400 απο εδω: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.555257), αν και ειναι 800αρα, δεν γινεται σωστα το overclock στα 24%. Κολλαει το μηχανημα ή σταματαει να αποκρινεται μετα απο λιγο. Μπορει να εβγαλε 15 λεπτα ORTHOS στο CPU stress test αλλα στο BLEND TEST μετα απο λιγα λεπτα μου βγαζει error και σταματαει. 1066 μνημες να φανταστω δεν εχουμε ε?

Δημοσ.
Δυστυχως με την 2αρα μνημη που εβαλα (την OCZ OCZ2M8002G 2GB SO-DIMM DDR2 PC2-6400 απο εδω: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.555257), αν και ειναι 800αρα, δεν γινεται σωστα το overclock στα 24%. Κολλαει το μηχανημα ή σταματαει να αποκρινεται μετα απο λιγο. Μπορει να εβγαλε 15 λεπτα ORTHOS στο CPU stress test αλλα στο BLEND TEST μετα απο λιγα λεπτα μου βγαζει error και σταματαει. 1066 μνημες να φανταστω δεν εχουμε ε?

Εγώ έχω corsair στα 667 και δουλεύει φίνα.

Δημοσ.

Μήπως πρέπει να ψαχτείς αλλού και όχι στον τύπο των μνημών?

Εγώ αυτές τις μνήμες έχω και δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Μήπως σου έκατσε προβληματικό το SODIMM?

Για τρέξε το MemTest86+

Tο βγάζουν οι μνήμες σου?

Αν όχι δώστες πίσω για αντικατάσταση.

Μου έκατσε αντίστοιχο πρόβλημα και σκέφτηκα να τρέξω το memtest αφού είχα ταλαιπωρηθεί 2 μέρες ψάχνοντας αλλού.

.

Δημοσ.
Για τρέξε το MemTest86+

Tο βγάζουν οι μνήμες σου?

Το τρεχω εδω και δυομισι ωρες περιπου και δεν εχουν βγαλει προβλημα. Βασικα περιεργο ειναι οτι τις μνημες στο memtest86+ v2.11 τις τρεχει στα 222Mhz (DDR444) και CAS 4-4-4-12. Και μαλιστα στο BIOS εχω βαλει το 24% oveclock. Τι παιζει? Και σε σενα το ιδιο κανει?

Να μια φωτογραφια οταν το εβαλα να γινεται...

memtestul9.jpg

Δημοσ.

Σχετικά με τις μνήμες μεχρι τα 667 θα πάει καλά, για τις 800αρες απο ότι γνωρίζω δεν οτ σηκώνει το fsb με τίποτα. Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας. Μια ερώτηση, μπαταρία φθηνή σχετικά σε ελληνικό κατάστημα που θα βρώ με αντικαταβολή?

Δημοσ.

Λοιπόν, μόλις ανακάλυψα οτι η webcam μου δεν δουλεύει σωστά. Ξεκινάει, την βρίσκει σαν συσκευή αλλά δεν δείχνει βίντεο. Στο εξωτερικό είδα κάποια θέματα γι αυτό, αλλα κανένας δεν πρότεινε λύση ουσιαστική, εκτός του RMA φυσικά.

Δοκίμασα απεγκατάσταση driver κλπ οπότε είπα να δω και στην MSI αν έχει κάτι νέο.

Υπάρχει στο site της MSI ένα firmware update για την κάμερα με τίτλο U100 Webcam Firmware

και παρόλο που προσπαθησα να βρω τρόπο να περάσω το firmware δεν τα κατάφερα. Το εκτελέσιμο είναι οτι να ναι μέσα, δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να κάνω. Το χει δει κανένας;

Δημοσ.

Με τις 800ρες δεν θα πρέπει να έχεις κανένα πρόβλημα.Κι αυτό γιατί λόγω fsb δουλεύουν στα 667 κι όχι στα 800.Μάλιστα από κάποιους θεωρείται καλή λύση για oc λόγω του περιθόριου που προσφέρουν.

Το firmware της κάμερας το εγκατέστησα κανονικά πριν από κάτι μήνες.Απλά έτρεξα το εκτελέσιμο αρχείο USBBridgeBurnerAp.exe.

Μάριος

Δημοσ.

Το firmware της κάμερας το εγκατέστησα κανονικά πριν από κάτι μήνες.Απλά έτρεξα το εκτελέσιμο αρχείο USBBridgeBurnerAp.exe.

Τρέχω το exe αλλά μετά έχει 4 κουμπιά που δεν καταλαβαίνω τι κάνουν και δεν βρίσκω πουθενά στο net την χρήση του.

Θυμάσαι τι άλλο έκανες ή μήπως είχες βρει κάποιο document που να εξηγεί;

Δημοσ.
Η 9cell μου στο everest:

batterypk3.jpg

Σύμφωνα με το Power Status που διάβασε το Everest έχεις μπαταρία με χωρητικότητα 81,352/11.1 = 7,329 mAh, που σημαίνει ότι έχει κατασκευαστεί με cells των 2,443 mAh που μάλλον με παραπέμπει στις ανοχές κυψέλης 2,400 mAh (δηλ. Oνομαστική Xωρητικότητα Mπαταρίας 7,200 mAh)

Ρε θηρίο, τι έχεις κάνει και έχεις Discharge Rate μόνο 9,035 mWatt?

Με αυτό το rate, τι την ήθελες την μεγάλη μπαταρία?

Και με μπαταρία από περίπτερο βολευόσουν.

.

Δημοσ.
Το τρεχω εδω και δυομισι ωρες περιπου και δεν εχουν βγαλει προβλημα. Βασικα περιεργο ειναι οτι τις μνημες στο memtest86+ v2.11 τις τρεχει στα 222Mhz (DDR444) και CAS 4-4-4-12. Και μαλιστα στο BIOS εχω βαλει το 24% oveclock. Τι παιζει? Και σε σενα το ιδιο κανει?

Να μια φωτογραφια οταν το εβαλα να γινεται...

memtestul9.jpg

Κι' εμένα το ίδιο μου βγάζει.

Κι' όμως δουλεύει μια χαρά.

Δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να παίζει με 'σένα.

.

post-113749-129062985218_thumb.jpg

Δημοσ.
Κι' εμένα το ίδιο μου βγάζει.

Κι' όμως δουλεύει μια χαρά.

Δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να παίζει με 'σένα.

.

Μπορεις σε παρακαλω να τρεξεις το Orthos Stress Prime 2004 και να διαλεξεις BLEND TEST και να δεις αν θα σου κολλησει μετα απο μερικα λεπτα? Μου βγαζει error μετα απο λιγο...

Να το λινκ http://www.techpowerup.com/downloads/385a/orthos_exe_20060420.cab

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...