S2Katana Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Kαλά ναι, εσύ είσαι περίπτωση(με την καλή έννοια). Δε διαφωνώ για το θέμα του o/c, και στιγμιαία ακόμη ας το δουλέψουμε στα 2.2+++. Αλλά, για everyday use, το 1.6 είναι καλό.
kavaliotis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Παιδια δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να συζηταμε να πιασουμε σε NETBOOK 2 αντι για 2.2 απο τα 1.6. Δηλαδη ενταξει χανει και την αξια του πια το παιχνιδι. Εγω προσωπικα σπανια θα το τρεχω στα 2 και εκεινο μονο οταν χρειαζεται να κανω κατι που βιαζομαι, πχ επειγον encoding ενω ειμαι μακρια απο PC κτλ. Αλλωστε ο λογος που παιρνω netbook ειναι καθαρα για ιντερνετ λαπτοπακι να το εχω στο σαλονι, στο αυτοκινητο, εκτος σπιτιου για απλα πραγματα οπως να περναω φωτογραφιες βιντεο κτλ, αυτη ειναι η δουλεια του. Και σιγουρα για chatting, skyping κτλ... Για τον φιλο που ρωταει για USB TV Tuner, MONO PINNACLE φιλε. Οτιδηποτε αλλο και θα εχεις χαλια εικονα, εχω δοκιμασει τουλαχιστον 5 μαρκες και τουλαχιστον 10-15 καρτες μεχρι τωρα και μονο στις PINNACLE εχω δει ποιοτητα εφαμιλλη της τηλεορασης. Απο εκει και περα, εχω περισσια εδω μια USB Hybrid αλλης μαρκας που εχει ξεμεινει γιατι δειχνει χαλια ποιοτητα, θα την δοκιμασω οταν παρω το λαπτοπ στα χερια μου και θα ποσταρω και καμμια φωτογραφια να δεις ποιοτητα συνδεδεμενη με κεραια τηλεορασης που πιανει τζαμι τα καναλια. Παντως ψαξου αποκλειστικα και μονο για PINNACLE αν θες να εχεις καλες πιθανοτητες για επιτυχια.
kavaliotis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Παιδια δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να συζηταμε να πιασουμε σε NETBOOK 2 αντι για 2.2 απο τα 1.6. Δηλαδη ενταξει χανει και την αξια του πια το παιχνιδι. Εγω προσωπικα σπανια θα το τρεχω στα 2 και εκεινο μονο οταν χρειαζεται να κανω κατι που βιαζομαι, πχ επειγον encoding ενω ειμαι μακρια απο PC κτλ. Αλλωστε ο λογος που παιρνω netbook ειναι καθαρα για ιντερνετ λαπτοπακι να το εχω στο σαλονι, στο αυτοκινητο, εκτος σπιτιου για απλα πραγματα οπως να περναω φωτογραφιες βιντεο κτλ, αυτη ειναι η δουλεια του. Και σιγουρα για chatting, skyping κτλ... Για τον φιλο που ρωταει για USB TV Tuner, MONO PINNACLE φιλε. Οτιδηποτε αλλο και θα εχεις χαλια εικονα, εχω δοκιμασει τουλαχιστον 5 μαρκες και τουλαχιστον 10-15 καρτες μεχρι τωρα και μονο στις PINNACLE εχω δει ποιοτητα εφαμιλλη της τηλεορασης. Απο εκει και περα, εχω περισσια εδω μια USB Hybrid αλλης μαρκας που εχει ξεμεινει γιατι δειχνει χαλια ποιοτητα, θα την δοκιμασω οταν παρω το λαπτοπ στα χερια μου και θα ποσταρω και καμμια φωτογραφια να δεις ποιοτητα συνδεδεμενη με κεραια τηλεορασης που πιανει τζαμι τα καναλια. Παντως ψαξου αποκλειστικα και μονο για PINNACLE αν θες να εχεις καλες πιθανοτητες για επιτυχια.
jimakos75 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Για το tv tuner που ψαχνει ο φιλος, θελω να πω πως βρηκα την υγεια μου με το AverMedia HDTV Ready DVB-T Hybrid Volar HX. Απλα πιανει τελεια! Επεισεις μπορεις να συνδεσεις οτι θες σε αυτο, απο καλωδια συνοδευομενο με οτι θες. Ειναι usb φυσικα αλλα και το πιο ακριβο που εχω βρει... 87 ευρω αλλα ειμαι της αποψης, ενα και καλο αντι για κατι πιο φτηνο και να συμβιβαζομαι.
FatMellonMike Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Φίλε μου στο forum της msi έχω δει φωτογραφίες χρηστών να έχουν καταφέρει μέχρι και 2.2GHZ oc και το σύστημα απόλυτα σταθερό και σε normal θερμοκρασίες.Πρέπει να βρούμε τον κατάλληλο τύπο μνήμης RAM για να το καταφέρουμε όμως,αυτοί χρησιμοποίησαν άγνωστες προς εμένα μνήμες δεν θυμάμαι καν το όνομά τους. Αυτό που διάβασες ήταν ένα project για o/v του atom στα 2.4 GHz αλλά με ψύξη με υγρό άζωτο: http://msiwind.net/atom-processor-clocked-to-24ghz/ Ενδιαφέρον, αλλά άχρηστο. Με το άθλημα αυτό έχουν ασχοληθεί πολλοί. Αλλά συνήθως χρησιμοποιούν ξηρό πάγο που βρίσκεται πιό εύκολα στην αγορά: http://www.e-pcmag.gr/forum/index.php?showtopic=48670&st=0&start=0 http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/archive/index.php/t-15094.html http://www.madshrimps.be/?action=gethowto&howtoID=59 . -----Προστέθηκε 30/1/2009 στις 04 : 38 : 46----- Άλλη αναφορά για o/v πάνω από 2GHz συμβατικά, δεν υπάρχει πουθενά στο διαδίκτυο. -----Προστέθηκε 30/1/2009 στις 05 : 26 : 18----- Παιδια δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να συζηταμε να πιασουμε σε NETBOOK 2 αντι για 2.2 απο τα 1.6. Δηλαδη ενταξει χανει και την αξια του πια το παιχνιδι. Εγω προσωπικα σπανια θα το τρεχω στα 2 και εκεινο μονο οταν χρειαζεται να κανω κατι που βιαζομαι, πχ επειγον encoding ενω ειμαι μακρια απο PC κτλ. Αλλωστε ο λογος που παιρνω netbook ειναι καθαρα για ιντερνετ λαπτοπακι να το εχω στο σαλονι, στο αυτοκινητο, εκτος σπιτιου για απλα πραγματα οπως να περναω φωτογραφιες βιντεο κτλ, αυτη ειναι η δουλεια του. Και σιγουρα για chatting, skyping κτλ.... Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα...... Έχεις απόλυτο δίκιο. Απλά να ξέρουμε τι δυνατότητες έχει το εργαλείο μας, και ο καθένας να τις χρησιμοποιεί σύμφωνα με τις ανάγκες του. Αλλά μην αναρωτηθεί κανείς όταν δουλεύει μόνιμα υπερχρονισμένος στα 2GHz και του κάτσει πρόβλημα, τι του συνέβει? Στατιστικά έχει μεγάλη πιθανότητα να του συμβεί. Αν θέλει να μειώσει τις πιθανότητες, υπάρχουν τρόποι. .
gherudos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Όχι δεν ήταν με υγρό άζωτο κτλπ.Αν ξαναβρώ το post θα ποστάρω το url εδώ για να το διαβάσετε,απλά χρησιμοποίησε κάτι άγνωστες προς εμάς μνήμες,νομίζω adata τις λένε.Δεν μπορεί να πάθει τίποτα από o/c γιατί είναι επίσημη λειτουργία από την MSI.Εγώ συνέχεια στα 2GHZ το έχω και η θερμοκρασία ανεβαίνει μόνο κατά 1 βαθμό Κελσίου,μην λέμε ότι θέλουμε και τρομάζουμε τους άλλους...
FarCry Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Όχι δεν ήταν με υγρό άζωτο κτλπ.Αν ξαναβρώ το post θα ποστάρω το url εδώ για να το διαβάσετε,απλά χρησιμοποίησε κάτι άγνωστες προς εμάς μνήμες,νομίζω adata τις λένε.Δεν μπορεί να πάθει τίποτα από o/c γιατί είναι επίσημη λειτουργία από την MSI.Εγώ συνέχεια στα 2GHZ το έχω και η θερμοκρασία ανεβαίνει μόνο κατά 1 βαθμό Κελσίου,μην λέμε ότι θέλουμε και τρομάζουμε τους άλλους... http://news.softpedia.com/news/Intel-Atom-Reaches-2-38GHz-on-Liquid-Nitrogen-98631.shtml
heyou Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Εγκατέστησα τα WIndows 7 beta στο Wind μου και μπορώ να πω οτι τρέχουν πολύ καλά με πλήρη εφέ. Εχω βέβαια ενεργοποιημένο το overclocking κατά 24% και μνήμη RAM 2GB.
panos2000gr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Εγκατέστησα τα WIndows 7 beta στο Wind μου και μπορώ να πω οτι τρέχουν πολύ καλά με πλήρη εφέ. Εχω βέβαια ενεργοποιημένο το overclocking κατά 24% και μνήμη RAM 2GB. Τα κατέβασα και εγω αλλα δεν βρήκα χρόνο να τα περάσω ακόμη. Απο drivers χρησιμοποίησες αυτους των vista?
freebird75 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Τα κατέβασα και εγω αλλα δεν βρήκα χρόνο να τα περάσω ακόμη. Απο drivers χρησιμοποίησες αυτους των vista? Τους βρίσκει αυτόματα. Απλά θα πρέπει να προσέξεις κατά την εγκατάσταση γιατί δεν δημιουργεί αυτόματα καταχωρήσεις στο mbr για dual boot. Ένας οδηγός για dual boot εδώ.
21century Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Προτάθηκε νωρίτερα η μνήμη OCZ OCZ2M8002G 2GB SO-DIMM DDR2 PC2-6400 η οποία τρέχει όμως στα 800ΜΗΖ, υπάρχει καποια άλλη επιλογή και αν την εγκαταστήσω μπορω απλά να αφήσω το κλοκάρισμα του φορητού μεχρι ποιο ποσοστό? Τώρα το έχω μόνο 7% αν θυμάμαι καλά..
zolas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μην ξεχνάτε βέβαια ότι τα WIndows 7 beta είναι πολύ light.Δεν έχουν πολλά services και άλλα καλούδια.Βεβαία σε σχέση με την αντίστοιχη beta των vista είναι πιό ελαφριά.Κι αυτό είναι καλό σημάδι.Υπομονή μέχρι το τελικό προιόν.Και σε μένα μου άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.Ο μόνος όδηγος που χρειάστηκε να βάλω ήταν αυτός της ασύρματης κάρτας δικτύου.Ολα τα άλλα από μόνα τους.
heyou Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Τα κατέβασα και εγω αλλα δεν βρήκα χρόνο να τα περάσω ακόμη. Απο drivers χρησιμοποίησες αυτους των vista? Τους βρίσκει μονο του, εκτος απο το touch pad Κατεβασα τον αντιστοιχο vista driver απο το site της synaptic
Nomikaria Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα!Εχω αυτό το wireless router πάνω στο δικό μου λάπτοπ και θέλω να συνδέσω πάνω σ'αυτό και το msi u100.Eνώ βλέπει το ασύρματο δίκτυο,του βάζω και τον κωδικό(WPA),δείχνει ότι είναι συνδεδεμένο αλλά παρ'όλα αυτά δεν μπαίνει στο ιντερνετ!Μήπως γνωρίζει κανείς κάποια άλλη ρύθμιση που πρέπει να κάνω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
gherudos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Έχεις ενεργοποιημένο το DHCP στο router;Αν το έχεις ενεργοποιημένο πρέπει να μπείς στο TCP/IPv4 και να τα αφήσεις όλα στα αυτόματα.Αν στο router σου δεν έχεις ενεργοποιήσει το DHCP τότε πρέπει να μπεις πάλι στις ρυθμίσεις τοπικού δικτύου στο TCP/IPv4 και να δηλώσεις τις IP/DNS χειροκίνητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.