Προς το περιεχόμενο

msi wind - ήρθε!!

mandreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όντως native υποστήριξη δεν υπάρχει λόγο του chip που έχει η εν λόγω κάρτα, ακόμα και τα παράθυρα έχουν κάποια μικροπροβληματάκια (λύνονται με αναβάθμιση των οδηγών), αλλά όλα γίνονται όπως διαβάζουμε εδώ.

edit: με πρόλαβε ο Hal

Δημοσ.

Γιατί στη διαχείριση εργασιών μου βγάζει 2 γραφήματα για τον επεξεργαστή; ο atom που έχει επάνω μονοπύρινος δεν είναι; η κάνω λάθος;

Δημοσ.
Γιατί στη διαχείριση εργασιών μου βγάζει 2 γραφήματα για τον επεξεργαστή; ο atom που έχει επάνω μονοπύρινος δεν είναι; η κάνω λάθος;

Λογο HyperThreading...

Δημοσ.

Ξέρω ότι είναι ξεκάρφωτο αλλά όσοι έχετε υπομονή, περιμένετε να δείτε και αυτό που βγαίνει τον Αύγουστο. Είναι εξαιρετικό κατά τη γνώμη μου.

Δημοσ.

Ημουν νωρίτερα σε ένα μούλτι και μίλησα με ένα φιλο εκεί υπεύθυνο και είχα την ευκαιρία να το περιεργαστώ γιατί το σκέφτομαι να το αγοράσω. Αρχικά έχω ξεκαθαρίσει ότι λόγω εργασίας πάντα ήθελα ένα μικρό φορητό για μετακίνηση, η φωτεινότητά του ικανοποιητική και η απόκριση στο λειτουργικό, ήταν εγκατεστημένο το XP SP3 και αρκετά γρήγορο. Το καλό είναι ότι μπορεις να κάνεις δουλειά σου και παρατήρησα ότι δεν αφήνει εύκολα δακτυλιές. Επίσης να ρωτήσω, drivers για το φορητούλι που θα βρούμε γιατί σίγουρα θα υπάρχει αναβάθμιση σε υποσυστήματά του όπως το wifi όπως διάβασα. Περισσότερα όταν θα το αποκτήσω γιατί το έβαλα στο μάτι...

Δημοσ.
Από ποιά άποψη;

Πρώτο και βασικότερο σε θέμα αναβάθμισης μνήμης, + δεν έχει bluetooth + 10 οθόνη αντι για 8.9 και πίστεψε με η 10΄ οθόνη κάνει την διαφορά

Δημοσ.

Καλό θα είναι όταν συγκρίνουμε τιμές να βλέπουμε και τεχνικά χαρακτηριστικά, γιατί για το msi μιλάμε για 1gbram , 80 gb hd, atom, 10' οθόνη και windows xp, για κοίταξε την τιμή του αντίστοιχου acer aspire, βλέπεις βγαίνει και πιο ακριβό και με 8.9 οθόνη

Δημοσ.

Το acer εχει εξωτερικες διαστασεις 10 ιντζου αλλα εχει οθονη 8,9".

Αφου το εβγαλαν με 8,9" επρεπε να το μικρινουν και εξωτερικα αλλιως τι νοημα εχει.

Το asus βγαινει με 8,9" οθονη αλλα ειναι ποιο μικρο, αρα δικαιολογειται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...