Προς το περιεχόμενο

msi wind - ήρθε!!

mandreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε jimakos75

Δύο πράματα πρέπει να συμβαίνουν:1)Δεν φτιάχνεται σωστά το στικάκι με απότελεσμα να μην μπορεί να βρει τα boot αρχεία και να ξεκινήσει.Ξανατσεκάρισε την σωστή λειτουργία του 2) Λάθος ρύθμιση στο bios για το ποια συσκευή πρέπει να ξεκινάει πρώτη.Η σωστή επιλογή είναι μεταξύ USB-Hard disk,USB-Floppy fisk.Κάνε δοκιμές.

Μάριος

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Φίλε jimakos75

Δύο πράματα πρέπει να συμβαίνουν:1)Δεν φτιάχνεται σωστά το στικάκι με απότελεσμα να μην μπορεί να βρει τα boot αρχεία και να ξεκινήσει.Ξανατσεκάρισε την σωστή λειτουργία του 2) Λάθος ρύθμιση στο bios για το ποια συσκευή πρέπει να ξεκινάει πρώτη.Η σωστή επιλογή είναι μεταξύ USB-Hard disk,USB-Floppy fisk.Κάνε δοκιμές.

Μάριος

Κοιτα για να κανει boot, σημαινει οτι εχει γινει bootable το usb.

Διαφορετικα δεν θα προχωρουσε σε κατασταση dos.

Και επιπλεον αν ειχα επιλεξει λαθος drive letter δεν θα ξεκινουσε απο και δεν θα το διαβαζε.

Εκει που κολλαω ειναι οτι γραφω flash.bat και δεν κανει τιποτα.

Γραφω ακριβως το μυνημα που μου εμφανιζει σε κατασταση dos.

SYSLINUX 3.72 2008-09-25 EBIOS Copyright © 1994-2008 H. Peter Anvin

Could not find kernel image: linux

boot:

Αυτο εμφανιζει και μεχρι εκει.

Σε ευχαριστω παντος.

Δημοσ.

Εχεις δίκιο.Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αυτό το μύνημα:

Αυτό δεν είναι μύνημα για περιβάλλον DOS.Το δε flash.bat απλά τρέχει το EAFUDOS.exe με κάποιες παραμέτρους.Κανονικά έπρεπε να σου βγάζει χ:\ και τον κέρσορα να αναβοσβήνει.

Δημοσ.

Εχεις δίκιο.Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αυτό το μύνημα:

Αυτό δεν είναι μύνημα για περιβάλλον DOS.Το δε flash.bat απλά τρέχει το EAFUDOS.exe με κάποιες παραμέτρους.Κανονικά έπρεπε να σου βγάζει χ:\ και τον κέρσορα να αναβοσβήνει.

Δημοσ.

εχω ενα προβλημα,ειτε στο msn ειτε στο skype ενω η καμερα λειτουργει σωστα ο ήχος ειναι χαλια...και ο αλλος δεν μπορει να με ακουσει και εγω δεν μπορώ να τον ακούσω με οσες ρυθμίσεις και αν έκανα ειτε απο την realtek ειτε μεσα αποτο msn..το εχετε συναντηση και εσεις αυτο,υπαρχει καποιο tip ή ειναι πρόβλημα του "μικρου"?

Δημοσ.

εχω ενα προβλημα,ειτε στο msn ειτε στο skype ενω η καμερα λειτουργει σωστα ο ήχος ειναι χαλια...και ο αλλος δεν μπορει να με ακουσει και εγω δεν μπορώ να τον ακούσω με οσες ρυθμίσεις και αν έκανα ειτε απο την realtek ειτε μεσα αποτο msn..το εχετε συναντηση και εσεις αυτο,υπαρχει καποιο tip ή ειναι πρόβλημα του "μικρου"?

Δημοσ.

Είναι πολύ κουφό, αλλά δοκίμασε να κουνήσεις την κεραία του router σου. Κι εμένα το έκανε, μέχρι που την έβαλα να κοιτάει σε συγκεκριμένο σημείο..

Δημοσ.

Είναι πολύ κουφό, αλλά δοκίμασε να κουνήσεις την κεραία του router σου. Κι εμένα το έκανε, μέχρι που την έβαλα να κοιτάει σε συγκεκριμένο σημείο..

Δημοσ.

Προχτές έφυγε παραγγελία για 9cell battery 7200Mah.Μόλις την παραλάβω θα ποστάρω φωτογραφίες!!!

Μόλις 50Ε με τα έξοδα αποστολής δωρεάν...

Δημοσ.

Προχτές έφυγε παραγγελία για 9cell battery 7200Mah.Μόλις την παραλάβω θα ποστάρω φωτογραφίες!!!

Δημοσ.

θα το δοκιμάσω αυτο αν και το router με το wind ειναι δίπλα και σήμα εχει τέλειο...

Δημοσ.

θα το δοκιμάσω αυτο αν και το router με το wind ειναι δίπλα και σήμα εχει τέλειο...

Δημοσ.

Τέλεια τιμή!:-D

Δημοσ.

Τέλεια τιμή!:-D

Δημοσ.

Πολύ καλή τιμη!

Κράτα μας ενήμερους!

Απο που την παρήγγειλες?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...