zolas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Φυσικά και το Wind μπορεί να διαχειριστεί bootable συσκευές.Για να φτιάξεις ένα στικάκι με vista ακολουθείς τα εξής βήματα: 1)Φορμάρεις σαν NTFS (προσοχή) το στικάκι σου (τουλάχιστον 2 GB). 2)Κοπιάρεις το DVD των vista με την εντολή xcopy d:\*.* /s/e/f g:\ όπου d το DVD σου και g το στικάκι σου. 3)Start - run - cmd X: cd boot bootsect /nt60 X: όπου Χ το στικάκι σου. 4)Ετοιμος.Το βάζεις στον netbook,ανάβεις,μπουτάρεις μπαίνεις στο ΒΙΟS.Ορίζεις πρώτη συσκευή USB-floppy ή USB-Hard disk.Αυτό δεν το θυμάμαι.Save,boot και ξεκινάει από το stick.
jimakos75 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Φυσικά και το Wind μπορεί να διαχειριστεί bootable συσκευές.Για να φτιάξεις ένα στικάκι με vista ακολουθείς τα εξής βήματα: 1)Φορμάρεις σαν NTFS (προσοχή) το στικάκι σου (τουλάχιστον 2 GB). 2)Κοπιάρεις το DVD των vista με την εντολή xcopy d:\*.* /s/e/f g:\ όπου d το DVD σου και g το στικάκι σου. 3)Start - run - cmd X: cd boot bootsect /nt60 X: όπου Χ το στικάκι σου. 4)Ετοιμος.Το βάζεις στον netbook,ανάβεις,μπουτάρεις μπαίνεις στο ΒΙΟS.Ορίζεις πρώτη συσκευή USB-floppy ή USB-Hard disk.Αυτό δεν το θυμάμαι.Save,boot και ξεκινάει από το stick. Αυτο ισχυει και με τα xp που εχει?
zolas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Περίπου.Το μόνο που αλλάζεις είναι την εντολή bootsect /nt60 με την bootsect /nt52.Βεβαια την εγκατάσταση στο δικό μου την εκάνα ακολουθώντας αυτό http://forums.msiwind.net/windows/msi-wind-nlite-tutorial-and-usb-flash-drive-install-t1337.html παίζει και το άλλο.Το έχω πετύχει σε άλλο forum.
jimakos75 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Περίπου.Το μόνο που αλλάζεις είναι την εντολή bootsect /nt60 με την bootsect /nt52.Βεβαια την εγκατάσταση στο δικό μου την εκάνα ακολουθώντας αυτό http://forums.msiwind.net/windows/msi-wind-nlite-tutorial-and-usb-flash-drive-install-t1337.html παίζει και το άλλο.Το έχω πετύχει σε άλλο forum. zolas θα δοκιμασω το πιο πανω που μου προτεινες γιατι στο αλλο σαιτ ειναι ολοκληρο κατεβατο! και κατι αλλο, αν κανω κοπια το cd των windows ενα αλλο που εχω, και μετα βαλω τον serial number των γνησιων windows, θα προχωρηση η εγκατασταση σωστα? η πρεπει να κανω μονο το κοπια το γνησιο dvd recovery που εχω απο την συσκευασια?
zolas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις το SN του CD/DVD που θα κάνεις εγκατάσταση.Ετσι θα παίξει σίγουρα.Μπορεί όμως να είσαι τυχερός και να δεχτεί και κάποιο άλλο SN.Και μια συμβουλή.Θα δείτε ότι υπάρχει ένα partition (~4GB) χωρίς γράμμα (c:,d: κτλπ.).Σβήστε το και κάντε ένα ενιαίο όσο είναι ο σκληρός σας.Δεν προσφέρει απολύτως τίποτα για κάποιον που κάνει καινούργια εγκατάσταση.Ετσι κερδίζετε και επιπλέον χώρο.
IKARIWTHS Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 τελοσ καλο ολα καλα,τελικα το εκανα,σας ευχαριστω και κυριως το φιλο angmar
jimakos75 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις το SN του CD/DVD που θα κάνεις εγκατάσταση.Ετσι θα παίξει σίγουρα.Μπορεί όμως να είσαι τυχερός και να δεχτεί και κάποιο άλλο SN.Και μια συμβουλή.Θα δείτε ότι υπάρχει ένα partition (~4GB) χωρίς γράμμα (c:,d: κτλπ.).Σβήστε το και κάντε ένα ενιαίο όσο είναι ο σκληρός σας.Δεν προσφέρει απολύτως τίποτα για κάποιον που κάνει καινούργια εγκατάσταση.Ετσι κερδίζετε και επιπλέον χώρο. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου.
sculper Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 θα ήθελα ναρωτήσω αν κρασάρουν τα XP πως περνάω ξανά το λογισμικό??? περιμένω νέα σας...διότι θα ήθελα να κάνω ένα format!
angmar Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 τελοσ καλο ολα καλα,τελικα το εκανα,σας ευχαριστω και κυριως το φιλο angmar Να 'σαι καλά, χαίρομαι που βοήθησα.
FatMellonMike Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 τελοσ καλο ολα καλα,τελικα το εκανα,σας ευχαριστω και κυριως το φιλο angmar Συγνώμη φίλε αλλά είχα καιρό να μπω στο forum και δεν είδα έγκαιρα το post σου. Άλλη φορά, αν θέλεις απάντηση σε κάποιο τεχνικό πρόβλημα σχετικά με το MSI Wind, αυτό που θα σε συμβούλευα να κάνεις πριν αρχίσεις να ποστάρεις είναι να ρίχνεις μια ματιά εδώ: http://wiki.msiwind.net/index.php/Main_Page Θα βρείς λύσεις για τα περισσότερα από τα προβλήματα που πιθανόν να αντιμετωπίσεις. Για το φλασάρισμα του BIOS π.χ., η πιό απλή μέθοδος είναι αυτή: http://forums.msiwind.net/internal-hardware/how-update-the-bios-t759.html .
sw6juf Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 λοιπον παιδια το μηχανακι msi u100 δεν πιανει δικτυα στα καναλια 12 και 13 το εχει παρατηρησει κανεις αλλος αυτό υπάρχει κάποια λυση απο την msi ?
jimakos75 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Όχι, λοιπόν στα windows, βαζεις το φορμαρισμένο φλασάκι, μετα τρέχεις το unetbootin (μεσα στα windows), από την λίστα που μπορείς να κλικάρεις στο unetbootin βρίσκεις το freedos, το επιλέγεις και πατάς το start, κάνει οτι είναι να κάνει και μετα πατάς exit, τότε γράφεις τα αρχεια του bios της MSI και μετα κάνεις reboot και bootαρεις από το φλασάκι. φιλε μου κανω οτι γραφεις αλλα οταν παω σε κατασταση dos δεν μπορω να προχωρησω. γραφω flash.bat και τιποτα γραφω και παλι τιποτα. εχω κανει και φορματ το φλασακι και μετα ετρεξα το προγραμμα κανονικα. Δεν μπορω να καταλαβω τι γινετε και δεν μπορω να προχωρησω στο dos.
kavaliotis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 φιλε μου κανω οτι γραφεις αλλα οταν παω σε κατασταση dos δεν μπορω να προχωρησω.γραφω flash.bat και τιποτα γραφω και παλι τιποτα. εχω κανει και φορματ το φλασακι και μετα ετρεξα το προγραμμα κανονικα. Δεν μπορω να καταλαβω τι γινετε και δεν μπορω να προχωρησω στο dos. Αυτο το διαβασες? Δεν γινεται να γινει πιο διαφωτιστικο! http://forums.msiwind.net/internal-hardware/how-update-the-bios-t759.html Αν και με αυτο δεν μπορεις, τοτε καλυτερα παντο σε κανα μαγαζι να στο κανουν γιατι δεν γινεται με πιο απλα λογια να σου το εξηγησει καποιος. Μεχρι και με εικονες σου λενε βημα βημα τι να κανεις...
jsab114 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας παιδιά, αγόρασα και εγώ προχθές ένα wind U100 από την προσφορά του e-shop (160GB και draft-n) και έχω το εξής πρόβλημα: Όταν πατάω το space bar από την δεξιά πλευρά δεν λειτουργεί. Όταν το πατάω στο κέντρο ή στην αριστερή πλευρά λειτουργεί κανονικά. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς σας αυτό; Το service τις MSI στην Ελλάδα τι λέει; Θα αρπάξω μπόλικη ταλαιπωρία για να εξυπηρετηθώ; (από λάθος εκανα post και στο advend forum)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.