angmar Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 φιλε angmar σε ευχαριστω πολυ 2 ερωτησεις εχω1)το pcdos που θα το βρω? 2το unetbooti τι κανει?το παταω και δε βλεπω να κανει κατι Sorry, δεν είναι PCDOS είναι FREEDOS δες λίγο εδώ, οι εικόνες είναι απλές, βάζεις το φλασάκι, τρέχεις το unetbootin από τη λίστα που λέει distribution διαλέγεις FreeDOS και πατάς ΟΚ, προσοχή μόνο στο κουτάκι κάτω που λέει το γράμμα του drive να είναι το σωστό που έχει το φλασάκι σου. Μόλις τελειώσει το κλείνεις το πρόγραμμα και βάζεις μέσα τα 3 αρχεία και κάνει boot από το φλασάκι.
gherudos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Έχει κανείς από εσάς παρατηρήσει αυτό το κλικ κλικ που κάνει ο δίσκος όλη την ώρα;Έχετε βρει κάποιο fix γι αυτό;Εγώ δοκίμασα κάποιο που σε κάποιους δούλεψε αλλά τζίφος.
S2Katana Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Κάνει και σε εμάς με το Advent... Επίσης, για άγνωστο λόγο το space δεν πατάει ίσια.
jimakos75 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Πηγαινε κ ζητα στο multirama Ν.Σμυρνης.Εγω απο εκει την πηρα πριν καμια βδομαδα 69e Με ποσα mAh? 4400? 5200 η 6600? Ψαχνω στο site multirama την μπαταρια που αγορασες για να βρω περαιτερω στοιχεια αλλα δεν μπορω να βρω τιποτα.
gusstam Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Με ποσα mAh? 4400? 5200 η 6600?Ψαχνω στο site multirama την μπαταρια που αγορασες για να βρω περαιτερω στοιχεια αλλα δεν μπορω να βρω τιποτα. Ειναι 4400.Δεν υπαρχει στο σαιτ.Αλλα προσεχε οταν ειχα παει στης Καλλιθεας δεν ειχαν ιδεα!Παω την ιδια μερα Ν.Σμυρνη μου λενε βεβαιως υπαρχει,ελατε τη Δευτερα να τη παρετε,κανει 69e.Αφου παρελαβα παω μετα απο μερικες μερες ξανα Καλλιθεα κ μου λενε οτι τελικα τη βρηκαν κ κανει 117e!!!!Οπως καταλαβαινεις εχουν μπλεξει τα μπουτια τους για αυτο επιμενω στο καταστημα Ν.Σμυρνης...Α με νορμαλ χρηση βγαζει 4¨30+.
IKARIWTHS Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Sorry, δεν είναι PCDOS είναι FREEDOS δες λίγο εδώ, οι εικόνες είναι απλές, βάζεις το φλασάκι, τρέχεις το unetbootin από τη λίστα που λέει distribution διαλέγεις FreeDOS και πατάς ΟΚ, προσοχή μόνο στο κουτάκι κάτω που λέει το γράμμα του drive να είναι το σωστό που έχει το φλασάκι σου. Μόλις τελειώσει το κλείνεις το πρόγραμμα και βάζεις μέσα τα 3 αρχεία και κάνει boot από το φλασάκι. παιδια νομιζω οτι το εκανα, στο everest λεει πωs το τρέχον bios ειναι msi u100 en011ms v1.0b5 06/26/08 οταν μπαινω στο βιος βεβαια στο system information λεει en011ms v 105 ειναι σωστο αυτο? αν ειναι τοτε γιατι δε μου εμφανιζει πια το κοκκινο λαμπακι πανω δεξια οταν παταω fn+f10? επειδη το εκανα με καποια περιεργη διαδικασια αν μπορει καποιος ας δει τι λεει το system information poy einai mesa sto bios
angmar Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 παιδια νομιζω οτι το εκανα,στο everest λεει πωτ το τρέχον bios ειναι msi u100 en011ms v1.0b5 0626/08 οταν μπαινω στο βιος βεβαια στο system information λεει en011ms v 105 ειναι σωστο αυτο? αν ειναι τοτε γιατι δε μου εμφανιζει πια το κοκκινο λαμπακι πανω δεξια οταν παταω fn+f10? Μετά το update το bios γυρνάει σε default settings, πρέπει να μπείς ξανά και να ρυθμίσεις το ποσοστό OC που θέλεις να κάνει οταν πατάς fn+f10.
IKARIWTHS Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 εδω σε θελω,επειδη δε τα καταφερνα με τους τροπους που μου λεγαν,το εκανα με ενα αρχειο που κατεβασα απο το νετ,το οποιο το ειχε ανεβασει καποιος για την εκδοση 1.05- 1.06 και απλα αντικατεστησα τα αρχεια του βιος. και επειδη δε μου δινει την επιλογη που λες φοβαμαι μηπως εγινε καμια στραβη,γιαυτο αν μπορεις πες μου ακριβως την εκδωση που σου λεει εσενα στο βιος
jimakos75 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Ειναι 4400.Δεν υπαρχει στο σαιτ.Αλλα προσεχε οταν ειχα παει στης Καλλιθεας δεν ειχαν ιδεα!Παω την ιδια μερα Ν.Σμυρνη μου λενε βεβαιως υπαρχει,ελατε τη Δευτερα να τη παρετε,κανει 69e.Αφου παρελαβα παω μετα απο μερικες μερες ξανα Καλλιθεα κ μου λενε οτι τελικα τη βρηκαν κ κανει 117e!!!!Οπως καταλαβαινεις εχουν μπλεξει τα μπουτια τους για αυτο επιμενω στο καταστημα Ν.Σμυρνης...Α με νορμαλ χρηση βγαζει 4¨30+. Καταλαβα, παντος ειναι ακομα ακριβα εδω σε σχεση με το εξωτερικο, αλλα την χρειαζομαστε την μεγαλυτερη μπαταρια. Ευχαριστω φιλε μου.
angmar Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 εδω σε θελω,επειδη δε τα καταφερνα με τους τροπους που μου λεγαν,το εκανα με ενα αρχειο που κατεβασα απο το νετ,το οποιο το ειχε ανεβασει καποιος για την εκδοση 1.05- 1.06 και απλα αντικατεστησα τα αρχεια του βιος.και επειδη δε μου δινει την επιλογη που λες φοβαμαι μηπως εγινε καμια στραβη,γιαυτο αν μπορεις πες μου ακριβως την εκδωση που σου λεει εσενα στο βιος Δυστυχώς δεν έχω το λαπτοπ στα χέρια μου αυτή τη στιγμή, ισως το πάρω το βράδυ, οπότε μάλλον θα σου απαντήσω αύριο, με τον τρόπο που σου πρότεινα τί πρόβλημα είχες;
IKARIWTHS Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 με το freedos k to unebootin δε γινοταν με τιποτα.κολουσε στο ξεκινημα,δε νομιζω να φταιω εγω μιας και ηταν απλα τα πραματα,με το μεγαλο αρχειο κολουσε στο ξεκινημα,και με το μικρο μου ελεγε πως πρεπει να τρεξω το αρχειο απο dos
angmar Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 με το freedos k to unebootin δε γινοταν με τιποτα.κολουσε στο ξεκινημα,δε νομιζω να φταιω εγω μιας και ηταν απλα τα πραματα,με το μεγαλο αρχειο κολουσε στο ξεκινημα,και με το μικρο μου ελεγε πως πρεπει να τρεξω το αρχειο απο dos Όταν λες μεγάλο και μικρό αρχείο; Δοκίμασες και το unetbootin δε σου έκανε bootable φλασακι;
IKARIWTHS Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 το freedos εχει 2 αρχεια ενα μεγαλο και ενα μικρο http://www.freedos.org/freedos/files/ αυτα δεν μου ελεγες εξ αρχης ? αν εχεις καποιο αλλο link δωσε το να ξαναδοκιμασω
jimakos75 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Γνωριζουμε αν το u100 εχει την δυνατοτητα να χειριστει bootable usb? Κι αν μπορει, πως φτιαχνουμε ενα usb σε bootable usb? Αλλαξα κατι drivers και τωρα πρεπει να περασω παλι το λειτουργικο. Το αντεγραψα σε ενα usb αλλα δεν κανει boot.
angmar Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 το freedos εχει 2 αρχεια ενα μεγαλο και ενα μικροhttp://www.freedos.org/freedos/files/ αυτα δεν μου ελεγες εξ αρχης ? αν εχεις καποιο αλλο link δωσε το να ξαναδοκιμασω Όχι, λοιπόν στα windows, βαζεις το φορμαρισμένο φλασάκι, μετα τρέχεις το unetbootin (μεσα στα windows), από την λίστα που μπορείς να κλικάρεις στο unetbootin βρίσκεις το freedos, το επιλέγεις και πατάς το start, κάνει οτι είναι να κάνει και μετα πατάς exit, τότε γράφεις τα αρχεια του bios της MSI και μετα κάνεις reboot και bootαρεις από το φλασάκι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.