Προς το περιεχόμενο

msi wind - ήρθε!!

mandreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τωρα μολις το ειδα!!!

http://www.play.com/PC/PCs/4-/8647404/MSI-Wind-U100-Intel-Atom-N720-1-6GHz-1GB-160GB-10-2-XP-Home-Netbook-White/Product.html

Με 6αρα μπαταρια και WiFi-N! Το εχουνε για pre-order με ημερομηνια 26/01/2009. Οποτε κατι γινεται, στην χειροτερη θα το παρω απο εκει μιας και δεν καιγομαι να εχει ελληνικο πληκτρολογιο ή ελληνικα ΧΡ. Και αν οντως δεν στελνουν hardware Ελλαδα (αν και ειμαι χρονια πελατης απο τοτε που ημουνα Αγγλια ακομα), θα το στειλω σε φιλο Αγγλια και θα μου το στειλει αυτος. Ελπιζω βεβαια μεχρι τοτε να το εχει φερει το e-shop!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ξερει κανει τι πρπει να βαλω για να παιξει σωστα 720p?κοιταξα λιγο στο msiwind.net αλλα τα λενε λιγο μπερδεμενα

Να το βάλεις στην μπρίζα και να ενεργοποιήσεις το Turbo Mode.

Δημοσ.

Βάλε το Coreavc που είναι ότι πρέπει για τα h264 και από τις ρυθμίσεις του FDD video πρέπει να απενεργοποιήσεις την υποστήριξη για h264, ώστε το coreavc να κάνει τη δουλειά του.

Δημοσ.

Ελλαδα ποτε θα το δουμε με την 6αρα μπαταρια θα με πει κανεις? Εχω βαρεθει να βλεπω καθε μερα, ειπα να το αγορασω απο Αγγλια αλλα παλι αν παθει κατι μετα θα μπλεξω και δεν θελω, θα προτιμουσα να το παρω απο Ελλαδα. Δεν ξερω τι να κανω, επειδη ηδη περιμενω παρα πολυ καιρο και τωρα κατι γινεται Ελλαδα, ε δεν θελω να το παρω απο εξω και την αλλη μερα να το πουλανε στο e-shop...

Δημοσ.

το FDD video ειναι στα cccp codecs,για να δεις 720p hd video.παντος για την 6αρα μπαταρια εγω πηρα μια απο το http://www.dealextreme.com 4400 mAh 35 ευρω σε καμια βδομαδα θα μου ερθει ,με το που μου ερθει και την δοκιμάσω θα ποσταρω να γράψω εντυπώσεις.

Δημοσ.

Καλά ρε παιδιά σοβαρά το έχουν διαθέσιμο σε 1-2 εργάσιμες; Μας δουλεύουν? Κατευθείαν παραγγελία από την CES έκαναν;

Εδώ το 'χω να δώσω το U100 στην κοπέλα μου και να το χτυπήσω, αν είναι έτσι...

EDIT- Ναι καλά ΟΚ, το U100 περιγράφει με 160 gb και 802.11n. Αν δεν βαλουν φωτο και τα σωστά specs (και επιβεβαιώσουν την τιμή), μάλλον μούφα είναι.

Δημοσ.

Πέρασα χθές στο Wind U100 με 160 gb και 802.11n τα openSUSE 11.1

Είπα να περάσω την διανομή αυτή γιατί οι drivers που δίνει η MSI είναι RPM για αυτήν.

Λοιπόν τα SUSE, λες και είναι φταγμένα για το μηχανάκι αυτό. Δεν χρειάστηκε κανένας driver της MSI.

Τα SUSE αγνώρισαν αμέσως όλες τις συσκευές (bluetooth, wifi, LAN, webcam, ...).

Σε μισή ώρα το μηχανάκι ήταν έτοιμο και δούλευε.

Όποιος θέλει να περάσει Linux στο Wind, του συνιστώ ανεπιφύλαχτα τα SUSE.

Δημοσ.

Σύγκριση του MSI Wind U100 με το Lenovo S10E, ποιο απο τα δύο θα επιλέγατε;

Αξίζει η κατασκευή του Lenovo για να θυσιάσει κανείς την n wireless κάρτα, και τον ενα χρόνο παραπάνω εγγύηση του MSI;

Επίσης τι διαφοροποιεί το U100 απο το U120; Δεν βρίσκω καμία διαφορά. =(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...