Προς το περιεχόμενο

msi wind - ήρθε!!

mandreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το καινούριο μοντέλο έχει και δίσκο 160 Gb και Wi-Fi n.

Το αγόρασα από το e-shop.

Καλα πλακα μας κανουνε? Μιλησα τηλεφωνικα 2 φορες με το e-shop και μια φορα με email και με διαβεβαιωσαν οτι δεν εχει καρτα Draft-N το MSI Wind που φερνει το eshop!!!! Εισαι σιγουρος? Ποιο ακριβως πηρες, μπορεις να μου δωσεις το λινκ?

Επισης, αυτο http://www.i4u.com/article21902.html μπορουμε να το βρουμε πουθενα για αγορα? Ειναι αυτο ακριβως που θελω αλλα λενε οτι βγηκε μονο Taiwan...

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Φίλε μου, αυτό ακριβώς αγόρασα από το e-Shop.

Και για του λόγου το αληθές σου ανεβάζω μια snap-shot από τον device manager μου:

Συγνώμη δεν φαίνεται καλά.

post-113749-129062979466_thumb.jpg

Δημοσ.
Καλα πλακα μας κανουνε? Μιλησα τηλεφωνικα 2 φορες με το e-shop και μια φορα με email και με διαβεβαιωσαν οτι δεν εχει καρτα Draft-N το MSI Wind που φερνει το eshop!!!! Εισαι σιγουρος? Ποιο ακριβως πηρες, μπορεις να μου δωσεις το λινκ?

Επισης, αυτο http://www.i4u.com/article21902.html μπορουμε να το βρουμε πουθενα για αγορα? Ειναι αυτο ακριβως που θελω αλλα λενε οτι βγηκε μονο Taiwan...

Αυτό πήρα από το e-shop

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.904127

Στην σελίδα τους δεν αναφέρει ότι έχει draft n, αλλά δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

Το μοντέλο με τα 160 Gb, έχει WiFi bgn

To λέει το site του κατασκευαστή, το λέει και ο Device Manager στο μηχανάκι μου:

802.11bgn 1T2R Mini Card Wireless Adapter

Δημοσ.

Κριμα και δεν εχουν σε στοκ το ασπρο που θελω να αγορασω. Θα περιμενω μπας και ξαναφερουν. Την επομενη φορα θα τους βαλω να μου δωσουν το τηλεφωνο αυτουνου που ειναι κατω στις αποθηκες να μου διαβασει τι λεει απεξω η ταμπελιτσα απο το κουτι.

Εσενα βασικα, στα πλαγια απο το κουτι που ηταν μεσα το λαπτοπ, μπορεις να βγαλεις μια φωτογραφια να δουμε τι λεει? Και επισης αλλη μια φωτογραφια αν μπορεις να βγαλεις απο το πληκτρολογιο για να δω πως ειναι τα ελληνικα γραμματα. Σε βαζω σε κοπο αλλα θα με βοηθησεις πολυ.

Δημοσ.

Mάλλον θα πρέπει να περιμένεις τις καινούργιες παρτίδες καθώς πρέπει να κυκλοφορούν με διαφορετικό κωδικό παρά την εμπορική τους ονομασία. Με άλλα λόγια υπομονή και θα έχουμε νεώτερα, το 120άρι σίγουρα πάντως έχει draft N...

Δημοσ.

Το 120αρι ομως εκτος του οτι θα ειναι πολυ πιο ακριβο, εχει και εξτρα δυνατοτητες που δεν με ενδιαφερουν καθολου, οποτε δεν το σκεφτομαι. Ασε που προσωπικα δεν μου αρεσει εμφανισιακα. Εγω θελω το 100αρι Luxury Edition και δυστυχως μονο στο technix μπορω να το βρω αλλα εχει γερμανικο πληκτρολογιο και ειναι κριμα να το αγορασω ετσι... Το θελω ειτε με ελληνικο ειτε με αγγλικο, αλλα καθε μερα που το ψαχνω στο skroutz.gr, ολο τα ιδια αποτελεσματα μου βγαζει. Κοινως τον χαβα τους στην Ελλαδα...

Δημοσ.
Κριμα και δεν εχουν σε στοκ το ασπρο που θελω να αγορασω. Θα περιμενω μπας και ξαναφερουν. Την επομενη φορα θα τους βαλω να μου δωσουν το τηλεφωνο αυτουνου που ειναι κατω στις αποθηκες να μου διαβασει τι λεει απεξω η ταμπελιτσα απο το κουτι.

Εσενα βασικα, στα πλαγια απο το κουτι που ηταν μεσα το λαπτοπ, μπορεις να βγαλεις μια φωτογραφια να δουμε τι λεει? Και επισης αλλη μια φωτογραφια αν μπορεις να βγαλεις απο το πληκτρολογιο για να δω πως ειναι τα ελληνικα γραμματα. Σε βαζω σε κοπο αλλα θα με βοηθησεις πολυ.

Κανένα πρόβλημα.

post-113749-129062979568_thumb.jpg

post-113749-129062979767_thumb.jpg

Δημοσ.

Ευχαριστω φιλε, τωρα το μονο που μενει ειναι να περιμενω την επομενη παραλαβη απο το e-shop και αν και παλι δεν εχουν 6αρα μπαταρια, να την παραγγειλω απο eBay ή απο Αγγλια...

Δημοσ.
Ευχαριστω φιλε, τωρα το μονο που μενει ειναι να περιμενω την επομενη παραλαβη απο το e-shop και αν και παλι δεν εχουν 6αρα μπαταρια, να την παραγγειλω απο eBay ή απο Αγγλια...

Μπαταρία 6 cells (4.400 mAh) πήρα από eBay, με $63 (45€) συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων αποστολής, από εδώ:

http://cgi.ebay.com/6-Cell-Battery-for-MSI-wind-U100-U90-BTY-S11-BTY-S12-BL_W0QQitemZ180310640592QQihZ008QQcategoryZ11169QQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262

Σε με τον υπολογιστή σε idle κατάσταση (να μην κάνει τίποτα), διαρκεί παραπάνω από 4,5 ώρες:

post-113749-129062979794_thumb.jpg

Δημοσ.

Εχω βρει μια 5200 εδω http://cgi.ebay.co.uk/5200mAh-Akku-fuer-MSI-Wind-U90X-U90-U100-U100X-UMPC_W0QQitemZ260325580827QQihZ016QQcategoryZ79516QQcmdZViewItemQQ_trksidZp1713.m153.l1262

Λογικα θα κραταει αρκετα παραπανω. Βεβαια πρωτα να βρω επιτελους σε στοκ το λαπτοπ αλλα τιποτα ακομα, μαλλον με το νεο ετος πια...

Δημοσ.

Σήμερα ήρθε το dimm των 2GB RAM.

Παρατηρήσεις:

- Στα φόρουμς λένε πρίν μπεί το dimm των 2GB, θα πρέπει να απενεργοποιηθεί από το BIOS η onboard ram. Απενεργοποίησα τη μνήμη και δοκίμασα μετά να δώ αν το φορητό θα μπουτάρει ή θα βγάλει κάποιο μήνυμα.

Το φορητό μπουτάρει κανονικότατα με την onboard ram.

- Έβαλα τη μνήμη, το φορητό την είδε κατευθείαν και πήγα αμέσως στο ζουμί: Το αν μπορεί να γίνει φούλ και σταθερό overclocking (24%).

Μετά από 1 ώρα cpu-ram stressing με το Prime95v256 και 2 ώρες γενικής χρήσης, το φορητό σε 24% overclocking δουλεύει άψογα.

Θερμοκρασίες:

0% overclocking: idle-48 full load-60

15% overclocking: idle-49 full load:63

24% overclocking: idle-49 full load:66

Η μνήμη είναι η Corsair ValueSelect VS2GSDS667D2

timing: 5-5-5-15

Δημοσ.

Χρονια πολλα και καλη χρονια. να ρωτησω, ψαχνω μια μπαταρια 9 cell αλλα βλεπω μια διαφορα μεταξυ τους και δεν ξερω αν παιζει κατι που θα πρεπει να προσεξω. Σε μερικες γραφει 7200MAH και σε αλλες 7800MAH. ???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...