kavaliotis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Μαγκες φτηνες μπαταριες 6αρες για το MSI wind, πιο φτηνες και απο ebay (πληρωμη με paypal - η τιμη περιλαμβανει και μεταφορικα!) http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18768 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18769 Ναι αλλα θα φαμε και τελωνειο λογικα. Παντως και παλι συμφερουνε σε σχεση με τα 94 ευρω που ζηταει το e-shop.
furious99 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 http://global.ebay.com/search?Query=msi+wind+u100++car+charger ή παρε ενα απο αυτους με τα πολλα βυσματα που κανουν για πολλα laptop... -----Προστέθηκε 19/12/2008 στις 07 : 45 : 15----- Ναι αλλα θα φαμε και τελωνειο λογικα. Παντως και παλι συμφερουνε σε σχεση με τα 94 ευρω που ζηταει το e-shop. Τιποτα δε θα φας... Εχω κανει πανω απο 100 παραγγελιες απο Κινα δε σταματησε τιποτα (συσκευες κλπ.) τη μπαταρια θα σταματησουν? Εξαλλου το οριο για το τελωνειο τωρα νομιζω ειναι τιμη πανω απο 45 ευρω...
kavaliotis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Εχω βαρεθει πια να περιμενω, παιρνω αδεια απο την δουλεια απο σημερα και θα ειμαι αραχτος για πολλες μερες και ηθελα να ασχοληθω με το λαπτοπ αλλα λαπτοπ δεν βρισκω! Θελω το γ@#$%^&&*$%^$#&^*^$$%$% το MSI Wind Luxury Edition, κοινως να ειναι 160GB, WiFi-N και 6αρα μπαταρια! Και αν γινεται να εχει και ετοιμα μεσα 2GB RAM που ειδα οτι τα πουλανε και ετσι τωρα (e-shop, play247 κτλ). Τοσο δυσκολο ειναι? Αντε να μην εχει 6αρα μπαταρια αλλα να εχει ολα τα αλλα και την παιρνω την 6αρα μετα, αν και ειναι χαζομαρα. Φτασαμε 2009 και ακομα ενα σωστο λαπτοπ δεν εχει φερει η MSI απο πριν το καλοκαιρι που το ανακοινωσανε!!!
panther_512 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Gheroudo, η 6-άρα όπως προαναφέρθηκε, σηκώνει το Wind ένα δάχτυλο ακριβώς. (1.5 εκατοστά). Εμένα σήμερα μου ήρθε η 6-άρα στα 5200mAh, σε αντίθεση με τις κοινές 4400mAh. Το μέγεθος είναι το ίδιο, απλώς τα cells είναι μεγαλύτερης πυκνότητας. 56.87 ευρώπουλα.
angmar Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Gheroudo, η 6-άρα όπως προαναφέρθηκε, σηκώνει το Wind ένα δάχτυλο ακριβώς. (1.5 εκατοστά). Εμένα σήμερα μου ήρθε η 6-άρα στα 5200mAh, σε αντίθεση με τις κοινές 4400mAh. Το μέγεθος είναι το ίδιο, απλώς τα cells είναι μεγαλύτερης πυκνότητας. 56.87 ευρώπουλα. Από που την παρήγγειλες και πόσο καιρό έκανε να έρθει;
gherudos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Gheroudo, η 6-άρα όπως προαναφέρθηκε, σηκώνει το Wind ένα δάχτυλο ακριβώς. (1.5 εκατοστά). Εμένα σήμερα μου ήρθε η 6-άρα στα 5200mAh, σε αντίθεση με τις κοινές 4400mAh. Το μέγεθος είναι το ίδιο, απλώς τα cells είναι μεγαλύτερης πυκνότητας. 56.87 ευρώπουλα. από που την πήρες και τι εννοείς σηκώνει 1.5 εκατοστό;Πόση ώρα κρατάει το έχεις δοκιμάσει;
S2Katana Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Είναι πιο χοντρή και σηκώνεται 1.5 εκατοστό από πίσω το netbook.
panther_512 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ περιμένω από στιγμή σε στιγμή την 6-άρα με 5200mAh να μου έρθει σπίτι. Εν αναμονή.... Πάντως η 9-άρα είναι επιεικώς απαράδεκτη όσον αφορά το μέγεθος. 6-άρα 4400mAh : 9-άρα 7200mAh: Επάνω είναι οι φώτο των 6-cell και 9-cell μπαταριών. Η δικιά μου είναι ακριβώς όπως της πρώτης φώτο (6-cell), με τη μόνη διαφορά ότι η δικιά μου έχει ποδαράκια λαστιχένια με αποτέλεσμα να σηκώνεται μερικά χιλιοστά ακόμα. Τίποτα το τρομερό όμως και είναι πιό βολικό τώρα το πληκτρολόγιο με τη κλίση αυτή που πήρε. Επίσης να επισημάνω ότι κυκλοφορούν στο ebay μπαταρίες που λένε ότι είναι 5200 ενώ πραγματικά είναι 4400. Στη δικιά μου περίπτωση η μπαταρία είναι όντως 5200. Απο κεί και πέρα η μπαταρία έχει φορτιστεί μιά μόνο φορά και ακόμα δεν την εξάντλησα για να δώ πόσο κρατά, αλλά ούτε και έκανε τις 3 πλήρεις φορτίσεις-εκφορτίσεις για να έρθει στα ίσια της. Πάντως στη μία ώρα έφαγε κάτι λιγότερο από 20%, με WiFi και Bluetooth ενεργοποιημένα και σε συνεχή λειτουργία, καθώς και διαρκής χρήση του ίντερνετ με ταυτόχρονο playing videos στο youtube.Φωτεινότητα στη μέση και ECO OFF. Συνεπώς με αυτή τη χρήση θα μου κρατούσε κάπου στις 5 ώρες πάνω κάτω. Για πλήρες τέστ θέλει μερικές μέρες λειτουργίας. Την πήρα από δώ: http://cgi.ebay.co.uk/Akku-fuer-MSI-Wind-U90X-U90-U100-U100X-UMPC-5200mAh_W0QQitemZ260325581636QQihZ016QQcategoryZ79516QQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262 Την έστειλαν 4 Δεκεμβρίου από Κίνα και ήρθε σήμερα στις 19. Κύπρο πάντα. Ελλάδα λογικά πρέπει να κάνει το ίδιο. Επίσης περιμένω από μέρα σε μέρα και το 2GB sodimm Corsair 667MHz, ώστε να απενεργοποιήσω την onboard ram. Τέλος να επισημάνω ότι ξαναέστειλα email της ALMAN HELLAS ζητώντας ξεκάθαρη απάντηση για το θέμα του αυτοκόλλητου και της εγγύησης. Δεν μου απάντησαν απολύτως τίποτα.
xlexle Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 γεια σας ακομα ενας κατοχος msi wind u100 στη παρεα απο εχθες!
gherudos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 http://global.msi.com.tw/index.php?func=html&name=liveupdate_check live updater για το MSI Wind u100. -----Προστέθηκε 23/12/2008 στις 11 : 18 : 55----- Επικοινώνησα με Alman Hellas σχετικά με το ερώτημα του αν αφαιρεθεί το warranty sticker αν χάνουμε την εγγύηση.Στην αρχή μου τα μασούσαν λέγοντας μου ότι μπορεί να χαλάσει επειδή δεν βάζουμε MSI ram modules και ότι το u100 δεν δ'εχεται πάνω από 1Gb(lol),όταν εξηγώ ότι η MSI δεν κατασκευάζει μνήμες μου λέει ναι αλλά μας στέλνουν δικές τους.έπειτα μου λέει ότι τους έχει ενημερώσει η αντιπροσωπεία ότι μόνο αν χαλάσει το wind u100 κατά την απόπειρα προσθήκης νέας μνήμης δεν το καλύπτει η εγγύηση,όταν εξήγησα ότι είμαι τεχνικός Η/Υ μου είπε επί λέξη ότι αν δεν πάθει κάτι και περάσω με επιτυχία τη μνήμη τότε η εγγύηση θα ισχύει κανονικά.Επειδή κορόιδο δεν είμαι ζήτησα να μου αποσταλλεί email με τα λεγόμενά τους σε περίπτωση που δεν το αναγνωρίσουν αυτό.Μόλις μου στείλουν το email θα σας το ανεβάσω εδώ. -----Προστέθηκε 23/12/2008 στις 11 : 48 : 21----- Ορίστε και το email που αναιρεί όλα όσα μου είπαν στο τηλέφωνο: Αξιότιμε κύριε, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με τους όρους των εγγυήσεων της MSI η τοποθέτηση οποιουδήποτε ανταλλακτικού σε μηχάνημα που καλύπτεται από εγγύηση θα πρέπει να γίνεται από εξουσιοδοτημένο service –το έχει αναλάβει η εταιρεία μας- προκειμένου να ισχύει η υπάρχουσα εγγύηση. Διευκρινίζεται επίσης, ότι η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν στο μηχάνημα μετά την αναβάθμιση μνημών που προμηθεύτηκαν από το γενικό εμπόριο και όχι από την ίδια την MSI. Για περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινήσεις επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 210- 2409150. Με εκτίμηση, Ρούμπου Αγγελική δηλαδή έλεος...
panther_512 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Gheroudo, σήμερα απάντησαν και σε μένα στο 2ο email που τους έστειλα και στο οποίο ζήτησα ξεκάθαρη απάντηση. Μου απάντησε το ίδιο άτομο με εσένα. Ειδού όλη η συζήτηση: panther_512: Σας αποστέλλω το παρών email προς διευκρίνηση του θέματος της διεθνούς εγγύησης ενός έτους για το MSI Wind U100 και το αυτοκόλλητο εγγύησης (warranty sticker) που βρίσκεται στο κάτω μέρος του φορητού υπολογιστή. Το ερώτημα τίθεται διότι οι κάτοχοι του MSI Wind U100 που θέλουν να αυξήσουν την ram του φορητού, θα πρέπει να αφαιρέσουν το αυτοκόλλητο εγγύησης για να έχουν πρόσβαση στην έξτρα θύρα μνήμης. Επικοινώνησα απευθείας με τη κατασκευάστρια εταιρία MSI και συγκεκριμένα με το κύριο xxxx (+31402676677 of [email protected]), της τεχνικής υποστήριξης της MSI για την Ευρώπη, ο οποίος μου διευκρίνησε ότι η καταστροφή του αυτοκόλλητου εγγύησης στο κάτω μέρος του φορητού δεν ακυρώνει την εγγύηση και ότι μπορεί να γίνει η πρόσθεση της ram από μή εξουσιωδοτημένο προσωπικό, αρκεί να μή καταστραφεί το οτιδήποτε άλλο (πέραν του αυτοκόλλητου) κατα τη διαδικασία. Θα ήθελα να ενημερωθώ για την πολιτική της ALMAN HELLAS για το προαναφερθέν θέμα και αν αυτή διαφοροποιείται από αυτή της κατασκευάστριας εταιρίας (MSI). Τέλος να σας επισημάνω ότι η απάντησή σας θα δημοσιευθεί σε γνωστά τεχνολογικά φόρουμς του διαδικτύου, αφού πρώτα αφαιρεθούν τα οποιαδήποτε προσωπικά στοιχεία συμπεριληφθούν στην απάντησή σας. ALMAN HELLAS: σχετικά με το ερώτημα σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία Alman Hellas είναι το εξουσιοδοτημένο service της MSI για την Ελλάδα και λειτουργεί με τις προδιαγραφές και οδηγίες του κατασκευαστή . panther_512: Η απάντησή σας είναι αρκετά γενική και δεν απαντάει άμεσα το ερώτημα που σας έθεσα. Το ότι η ALMAN HELLAS είναι το εξουσιοδοτημένο service της MSI στην Ελλάδα είναι και ο λόγος της αποστολής των παρών emails. Θα ήθελα μιά πιό ξεκάθαρη απάντηση στο ερώτημά μου: Η αφαίρεση του αυτοκόλλητου εγγύησης στο κάτω μέρος του φορητού MSI WIND U100 ακυρώνει την εγγύηση ενός έτους του φορητού? Κατ'επέκταση, η αφαίρεση του προαναφερθέντος αυτοκόλλητου και η προσθήκη έξτρα μνήμης από μή εξουσιοδωτημένο προσωπικό, ακυρώνει την εγγύηση ενός έτους του φορητού? ALMAN HELLAS: Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το αυτοκόλλητο που βρίσκεται κάτω από τους υπολογιστές MSI υποδηλώνει την ισχύ της εγγύησης και γι’ αυτό δεν πρέπει να αφαιρείται από μη εξουσιοδοτημένο service ή τεχνικό. Αν έχετε αγοράσει ήδη τις μνήμες και απλά επιθυμείτε την τοποθέτησή τους μπορείτε να στείλετε το μηχάνημα στην εταιρεία μας και να χρεωθείτε μόνο την εργασία : €30+. Ωστόσο, η εταιρεία μας δεν μπορεί να εγγυηθεί για τη σωστή λειτουργία και τη συμβατότητα ανταλλακτικών που αγοράζονται από το εμπόριο και όχι από τον κατασκευαστή. panther_512: Όπως προανέφερα στο πρώτο email που σας έστειλα, είχα απευθείας επικοινωνία με το επίσημο ευρωπαϊκό support της MSI και συγκεκριμένα με τον κύριο xxxxxx(+31402676677 of [email protected]) και ο οποίος διαβεβαίωσε ότι το αυτοκόλλητο εγγύησης για το MSI Wind U100 μπορεί να αφαιρεθεί για τη τοποθέτηση μνήμης από μή εξουσιοδωτημένο προσωπικό, χωρίς να ακυρωθεί η διεθνής εγγύηση ενός έτους. Αυτή είναι και η επίσημη πολιτική της κατασκευάστριας εταιρίας του MSI Wind U100 για την Ευρώπη. Παρ'όλο που η ALMAN HELLAS μου απάντησε αρχικά ότι ως επίσημη αντιπρόσωπος της MSI στην Ελλάδα, ακολουθεί πιστά τις οδηγίες και προδιαγραφές του κατασκευαστή, είναι προφανές εκ της απαντήσεώς σας ότι διαφοροποιήστε όσον αφορά το προαναφερθέν θέμα. Και εφόσον η εγγύηση είναι διεθνής και εφόσον διαφοροποιήστε από την επίσημη πολιτική της κατασκευάστριας εταιρίας, τότε υποθέτω ότι οι κάτοχοι MSI Wind στην Ελλάδα που θα ακολουθήσουν την επίσημη πολιτική της MSI και όχι την πολιτική της ALMAN HELLAS, μπορούν να απευθυνθούν άμεσα με την MSI και όχι μαζί σας για θέματα εγγυήσεως. Θα επικοινωνήσω με την MSI για περαιτέρω διερεύνηση του θέματος. Έχω ήδη επικοινωνήσει με το ευρωπαΙκό support της MSI και ανέφερα την διαφοροποιημένη πολιτική της ALMAN HELLAS. Φυσικά καταλαβαίνετε ότι η όλη κατάσταση είναι τουλάχιστον αστεία και καλό θα είναι gheroudo και όποιοι άλλοι ενδιαφέρεστε να αναφέρετε όλα αυτά στην ίδια την MSI, όπως έκανα και εγώ. Η ηλεκτρονική διεύθυνση του ευρωπαϊκου support της MSI είναι: [email protected] αλλά επειδή κάνουν διακοπές μέχρι τις 29 του μήνα, μπορείτε να επικονωνήσετε στο ακόλουθο: [email protected]
gherudos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Το αστείο δεν σας το είπα,μου είπε επί λέξη: "αν καταφέρετε να αφαιρέσετε το αυτοκόλητο προσθέσετε την μνήμη και το ξανακολλήσετε χωρίς να το καταλάβουμε τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα". Τι να πω ρε παιδιά.Πάντως πάνθηρα το MSI μας έχει 2 χρόνια τοπικής εγγύησης και 1 χρόνο διεθνή εγγύηση.
panther_512 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Κύπρο έχουμε μόνο διεθνή. Κανένας δεν το δίνει με 2 χρόνια αλλά ούτε και υπάρχει εξουσιοδωτημένο service.... Πρέπει να το αναφέρετε στην MSI. Αλλιώς δεν θα είστε καλυμένοι.
Hal9000 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Είχα διαβάσει σε ένα άρθρο που γίνεται αναφορά για τα επόμενα netbooks της MSI (θα παρουσιαστούν σε 2-3 εβδομάδες) ότι τέθηκε η συγκεκριμένη "διευκρινιστική" ερώτηση σχετικά με την εγγύηση κατα το άνοιγμα της συσκευής για εγκατάσταση ram - δίσκου. Η MSI απάντησε ότι δεν ακυρώνεται η εγγύηση. Ήδη από τα mail του panther είναι φανερό αυτό οπότε λίγο προσωπικά με ενδιαφέρει τι υποστηρίζει η αντιπροσωπεία εδώ. Όταν υπάρξει θέμα, με 2-3 mails με την MSI, το πρόβλημα θα λυθεί. Για τις 6cell μπαταρίες για πείτε κανένα χρόνο αυτονομίας με wifi ανοιχτό αν το έχετε δοκιμάσει
Achilles Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα Hal. Μήπως ξέρεις για τα καινούργια μοντέλα καμιά ενδιαφέρουσα πληροφορία, γιατί κάτι είχα διαβάσει και τα περιμένω με ανυπομονησία. Κανένα link;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.