Προς το περιεχόμενο

msi wind - ήρθε!!

mandreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Thanx !!!Θα πεσει μελετη!!(αν και το πρωτο που μου εδωσες δεν βγαζει τιποτα)

τo LG είναι εκτος συναγωνισμού δε συζητάμε καν. msi wind και άσους 1000Η αν θες 10 αλλιώς aspire one για 8.9

Δημοσ.

gherudus

" TinaLou MSI WIND U100 πάρε,μπορείς να του κάνεις overclock και να δουλεύει σταθερά στα 2GHZ χωρίς να ανεβάζει θερμοκρασίες "

To u90 δεν γινεται να του κανεις overclock? Tελικα ας μου πει καποιος ειναι ακριβως το ιδιο σε τεχνικα χαρακτηριστικα το U90 ΜΕ ΤΟ U100 ? Διοτι απο συγκριση του ESHOP εκτος απο οθονη κ bluetooth τα υπολοιπα ειναι τα ιδια ,please ας μου πει καποιος .

Δημοσ.
gherudus

" TinaLou MSI WIND U100 πάρε,μπορείς να του κάνεις overclock και να δουλεύει σταθερά στα 2GHZ χωρίς να ανεβάζει θερμοκρασίες "

To u90 δεν γινεται να του κανεις overclock? Tελικα ας μου πει καποιος ειναι ακριβως το ιδιο σε τεχνικα χαρακτηριστικα το U90 ΜΕ ΤΟ U100 ? Διοτι απο συγκριση του ESHOP εκτος απο οθονη κ bluetooth τα υπολοιπα ειναι τα ιδια ,please ας μου πει καποιος .

u90

u100

u120

u120H

Δημοσ.
με έψησες τώρα για την 6άρα.Ξέρουμε όμως αν είναι μεγαλύτερη σε όγκο ή αν είναι η ίδια.

Ειναι μεγαλυτερη και σηκωνει ενα δακτυλο το netbook στο πισω μερος του (για να χωρεσουν τα εξτρα cells στη μπαταρια)...Το netbook στο πισω μερος του παταει στη μπαταρια (γι΄αυτο και τα 2 μαυρα λαστιχακια που βλεπετε να εχει η μπαταρια)... Ολες οι 6 cell στα netbook ετσι ειναι... Δε μπορουν να χωρεσουν τα διπλα cell στο καλουπι της 3αρας...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...