Προς το περιεχόμενο

msi wind - ήρθε!!

mandreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρά την απάντηση της MSI καλό θα ήταν να τη στείλουμε στην αντιπρόσωπο εταιρεία, έτσι ώστε να είμαστε καλυμμένοι και να αναλάβει τις ευθύνες της ως προς την εγγύηση.

Στη συνέχεια μια επιπλέον μνήμη 1GB θα προστεθεί άμεσα στο Wind...:-)

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ακριβως.Και ο λογος που ζητησα απο τον panther_512 να στειλει αυτος το mail στην ΑΛΜΑΝ ειναι γιατι εχει το ονομα του υπευθυνου της MSI που απαντησε

Δημοσ.

Παιδια καλημερα ,θελω να ρωτησω κ εδω το εξης ,ο Ατομ μπορει να παιξει το Football Manager 2009 ? To εχει δοκιμασει κανεις ? Το λεω αν ειναι να μην προχωρηω σε αγορα ενος netbook σε Ατομ δηλ. να παω σε αγορα 12' κανονικου λαπτοπ ,διοτι ειναι το μονο παιχνιδι που παιζω :-) .

Δημοσ.

Είμαι δουλειά τώρα.

Ποστάρετε το email της Alman και με τη πρώτη ευκαιρία να τους στείλω email με το όνομα του αντιπροσώπου από το support της MSI που μου απάντησε να πάρουμε μιά επίσημη απάντηση από την αντιπροσωπεία Ελλάδος.

Όπως και να έχει όμως, η εγγύηση είναι διεθνής. Λογικά η πολιτική τους για το αυτοκόλλητο δεν πρέπει να είναι διαφορετική.

Δημοσ.

Παιδια καλημερα, δυστυχως δεν μπορω να διαβασω ολο το τοπικ μιας και ειναι πολλες σελιδες, επειδη περιμενω μηνες να αγορασω το MSI Wind U100 και το περιμενω να ερθει με την 6αρα μπαταρια + draft-N wireless + 160GB σκληρο + bluetooth, ειδα σημερα οτι το e-shop το εφερε σημερα στο ασπρο που το θελω (και σε μαυρο το εχει) αλλα δυστυχως δεν εχει την 6αρα παλι. Βεβαια εχουν κανει ενα καλο, εχουν βαλει 2GB RAM οποτε δεν χρειαζεται να ανοιξουμε εμεις το λαπτοπ. Και λεει οτι εχει εγγυηση, οποτε στανταρ δεν εχουμε προβλημα με το να βαλουμε περισσοτερη RAM οσοι εχουν μονο 1. Απο εκει και περα, πουλανε ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ την 6αρα μπαταρια, αλλα προς 95€ περιπου, πραγμα εξωφρενικο οταν Αγγλια κανει μιση τιμη! Δηλαδη παμε 425€ το λαπτοπ (με 2GB RAM) και 95€ η μπαταρια, 520€ το λαπτοπ! Ενω με 450€ παιρνουμε το αντιστοιχο eeePC με τα ιδια χαρακτηριστικα. Βεβαια θα εχουμε και εξτρα μπαταρια, αλλα τι να την κανουμε. Το θεμα ειναι οτι εστειλα εμαιλ εδω και μερες για το αν θα το φερουνε μαζι με 6αρα αλλα απαντηση δεν πηρα. Εχει καποιος καποια πληροφορηση?

Επισης θελω καποιος να σιγουρεψει οτι το λαπτοπ εχει draft-N wireless card γιατι στο site δεν το λεει, λεει απλα B/G.

Τα λινκς υπαρχουν εδω: http://www.e-shop.gr/sort_search.phtml?stuff=msi+wind

Δημοσ.

panther_512:

Σας αποστέλλω το παρών email προς διευκρίνηση του θέματος της διεθνούς εγγύησης ενός έτους για το MSI Wind U100 και το αυτοκόλλητο εγγύησης (warranty sticker) που βρίσκεται στο κάτω μέρος του φορητού υπολογιστή.

Το ερώτημα τίθεται διότι οι κάτοχοι του MSI Wind U100 που θέλουν να αυξήσουν την ram του φορητού, θα πρέπει να αφαιρέσουν το αυτοκόλλητο εγγύησης για να έχουν πρόσβαση στην έξτρα θύρα μνήμης.

Επικοινώνησα απευθείας με τη κατασκευάστρια εταιρία MSI και συγκεκριμένα με το κύριο xxxxxxxx (+31402676677 of [email protected]), της τεχνικής υποστήριξης της MSI για την Ευρώπη, ο οποίος μου διευκρίνησε ότι η καταστροφή του αυτοκόλλητου εγγύησης στο κάτω μέρος του φορητού δεν ακυρώνει την εγγύηση και ότι μπορεί να γίνει η πρόσθεση της ram από μή εξουσιωδοτημένο προσωπικό, αρκεί να μή καταστραφεί το οτιδήποτε άλλο (πέραν του αυτοκόλλητου) κατα τη διαδικασία.

Θα ήθελα να ενημερωθώ για την πολιτική της ALMAN HELLAS για το προαναφερθέν θέμα και αν αυτή διαφοροποιείται από αυτή της κατασκευάστριας εταιρίας (MSI).

Τέλος να σας επισημάνω ότι η απάντησή σας θα δημοσιευθεί σε γνωστά τεχνολογικά φόρουμς του διαδικτύου, αφού πρώτα αφαιρεθούν τα οποιαδήποτε προσωπικά στοιχεία συμπεριληφθούν στην απάντησή σας.

ALMAN HELLAS:

σχετικά με το ερώτημα σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία Alman Hellas είναι το εξουσιοδοτημένο service της MSI για την Ελλάδα και λειτουργεί με τις προδιαγραφές και οδηγίες του κατασκευαστή .

Επειδή σε αντίθεση με την MSI, η ALMAN μιλάει γενικά (πάρα ταύτα ξεκάθαρα όμως),για όποιον θέλει να το ψάξει λίγο ακόμα, μπορεί να επικοινωνήσει απευθείας με το τεχνικό support της MSI (+31402676677 of [email protected])και να διπλοτσεκάρει ότι η ALMAN έχει λάβει τις οδηγίες που ανέφεραν σε εμένα περι αφαίρεσης του αυτοκόλλητου.

Δημοσ.

Άντε παιδιά, ας κάνει και κανένας άλλος το κόπο και να πάρει έστω ένα τηλέφωνο στην ALMAN να το διπλοτσεκάρει.

Έτσι θα εξακριβωθεί κιόλας η εγγυρότητα των πόστ μου.

Δεν γίνεται ένα μόνο άτομο (στη περίπτωση αυτή εγώ) να σας παίρνει όλους στο λαιμό του;)

Σε αυτόν όμως που θα παρει τηλέφωνο, να μήν αμελήσει να αναφέρει την επίσημη πολιτική της MSI, όπου η αφαίρεση του αυτοκόλλητου και το άνοιγμα του φορητού για πρόσθεση μνήμης από μή εξουσιοδοτημένο προσωπικό δεν ακυρώνει την εγγύηση.

Δημοσ.

Αρκετά διφορούμενη η απάντηση της Alman.

Πάντως με το 'επίσημο' overclocking και αναβάθμιση της μνήμης το λαπτοπάκι θα πετάει:

2GHz Intel CPU, 2 GB RAM δεν ειναι και άσχημα

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια αλλη μια ερωτηση διοτι μολις σημερα πηρα το msi u90 κ πιστευω σε καλη τιμη :-) . Το U90 ,το 9' εχει ακριβψς τις ιδιες δυνατοτητες με το 10' ,αναλυση κ αναβαθμιση? Παιρνει παραπανω απο 1gb ram ?

-----Προστέθηκε 11/12/2008 στις 11 : 05 : 19-----

Εντωμεταξυ οταν το ανοιγω ολα οκ,οταν το κλεινω καθυστερει πολυ για να κανει shut down ,μου βγαζει μια μπλε οθονη κ περιμενω,ξερει κανεις γιατι?

Δημοσ.

γεια σας παιδια ειμαι νεα στο forum Και θα ηθελα μια δυο γνωμες...

MSI WIND vs LG X110 vs ASUS 1000H

Ευχαριστω γιατι ειμαι μεταξυ αυτων των 3 και εχω ψιλοπελαγωσει....

Δεν ξερω αν ειναι η μονη!!!:whistle:

Δημοσ.
γεια σας παιδια ειμαι νεα στο forum Και θα ηθελα μια δυο γνωμες...

MSI WIND vs LG X110 vs ASUS 1000H

Ευχαριστω γιατι ειμαι μεταξυ αυτων των 3 και εχω ψιλοπελαγωσει....

Δεν ξερω αν ειναι η μονη!!!:whistle:

Να υποθεσω οτι αυτο, αυτό και αυτο το thread δεν σε καλυψαν ? Περιεργο, τελικα μαλλον εισαι η μόνη. Σε συμβουλευω να τα διαβασεις καλα, θα βρεις πολλες πληροφοριες που θα καλύψουν ολες τις πιθανες ερωτήσεις σου :shifty:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...