Προς το περιεχόμενο

msi wind - ήρθε!!

mandreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αν δε σε ενοχλει ιδιαιτερα ο εξτρα ογκος και το βαρος, νομιζω οτι αξιζουν. Μολις πηρα μια 7200 για το Acer aspire one 150 απο ebay, ειναι ιδια με αυτη που εχει το Wind στη φωτο προηγουμενως, απλα δειτε την αυτονομια με τα παντα κλειστα και τη φωτεινοτητα της οθονης στο ελαχιστο:

acergr3.jpg

και εχεις και την 3 cell καβατζα για οταν το θελεις πιο φορητο...

Ναι οκ, δε διαφωνώ, αλλά τελικά με βολεύει αν δε χρησιμοποιώ το wifi.

Δημοσ.
Μόλις μάθεις με ενημερώνεις αμέσως!!!!

Για την ώρα έλαβα απλώς ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα, επειδή έχουν κάποιο πρόβλημα με το σύστημά τους.

Τους ξαναέστειλα νέο και βλέπουμε.

Αν κάποιος θέλει να δοκιμάσει, το τόπικ στο official forum της MSI είναι:

http://forum.msi.com.tw/index.php?topic=121252.msg920628#msg920628

Όπου και ο admin αναφέρει ότι στην Ευρώπη η εγγύηση ενός προϊόντος δεν εξαρτάται από ένα αυτοκόλλητο. Δεν το λέει μόνο για το Wind δηλαδή.

Χμμμμμμμ λέτε να ισχύει και για το ΧΒΟΧ360 αυτό?

Δημοσ.

Nομικά, θεωρώ πως η κάθε εταιρεία είναι αυτή που αποφασίζει τι χαλάει και τι όχι την εγγύησή της και από όσο ξέρω δεν υπάρχει κάποια αντίθετη οδηγία της ΕΕ.

Δημοσ.

Το κάνουν επειδή τους το έχει επιβάλλει η ΜΣ ξυπνάτε, όσοι πρόσθεσαν απο εδώ μεσα δεν έπαθανα και τίποτα.

Δημοσ.
Σκέφτομαι να το αγοράσω!! έχει ελληνικό πληκτρολόγιο??

Φυσικά κι έχει.Χτες είχα στα χέρια μου ένα Acer Aspire One 150L μου το έδωσαν για να περάσω τα ΧΡ.Ειλικρινά χαίρομαι που δεν το αγόρασα και αγόρασα το MSI Wind U100.Από θέμα design ένα χάλι,όλο άσπρο και η οθόνη μαύρη γύρω γώρω και στα πλάγια είχε και λίγο κόκκινο.Πολύ άκυρος ο συνδιασμός.Επίσης μου φαίνεται κακοτεχνία και ογκώδες παρόλο που είναι 8.9 ιντσών,το MSI WIND U100 είναι λεπτεπίλεπτο και πολύ όμορφο σε όλα του.Επίσης να πω ότι μου το έριξε ο ανιψιός μου από ύψος μισού μέτρου εν ώρα λειτουργίας και δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά.

Δημοσ.

Μόλις έλαβα την επίσημη απάντηση από την MSI για το θέμα της αύξησης της RAM και την αφαίρεση του αυτοκόλλητου εγγύησης από το κάτω μέρος.

Η MSI επιτρέπει την αφαίρεση/καταστροφή του αυτοκόλλητου για να προστεθεί RAM.

Επισυνάπτω την ανορθόγραφη απάντηση από την MSI:

panther_512:

Dear sir,

I would like to ask if the removal of the warranty sticker voids the 1 year warranty of the netbook in Europe.

I am asking this because I would like to upgrade the netbook's ram by adding another 1GB sodimm. But this is impossible without removing the sticker.

Global MSI:

Dear Customer,

Yes is possible to add extra Ram, be careful not to damaged any else while doing.

You can brake to warranty sticker and keep having warranty.

Voor vragen kunt u contact opnemen met +31402676677 of [email protected]

Met vriendelijke groet,

xxxxxxxx

MSI notebook support team

Δημοσ.

panther_512 είσαι 100% σίγουρος;Γιατί αν πάθει κάτι και μετά δεν ισχύει η εγγύηση εσένα θα κυνηγήσω :P πρότεινε τώρα και καμία μνήμη 2GB να αγοράσουμε.

Κάποιος να πάρει τηλέφωνο την MSI, Alman Hellas (τηλ 210 2409150) για να σιγουρευτούμε,μόνο πρωινές ώρες λέει,εγώ είτε κοιμάμαι ή βρίσκομαι στο ΤΕΙ.

Επίσης έχω ένα καμμένο πίξελ,τι γίνεται σ αυτή την περίπτωση;Είναι στο κέντρο της οθόνης και αν και θα έπρεπε να με ενοχλεί δεν με ενοχλεί αλλά αν το αλλάζουν γιατί να μην το αλλάξω;

Δημοσ.
panther_512 είσαι 100% σίγουρος;Γιατί αν πάθει κάτι και μετά δεν ισχύει η εγγύηση εσένα θα κυνηγήσω :P πρότεινε τώρα και καμία μνήμη 2GB να αγοράσουμε.

Κάποιος να πάρει τηλέφωνο την MSI, Alman Hellas (τηλ 210 2409150) για να σιγουρευτούμε,μόνο πρωινές ώρες λέει,εγώ είτε κοιμάμαι ή βρίσκομαι στο ΤΕΙ.

Επίσης έχω ένα καμμένο πίξελ,τι γίνεται σ αυτή την περίπτωση;Είναι στο κέντρο της οθόνης και αν και θα έπρεπε να με ενοχλεί δεν με ενοχλεί αλλά αν το αλλάζουν γιατί να μην το αλλάξω;

Για το πίξελ το καμμένο δεν ξέρω να σου πώ.

Για την μνήμη όμως, αφού τα είπαμε από τη προηγούμενη σελίδα. Διάβασα στο επίσημο φόρουμ της MSI τον admin να λέει ότι Ευρώπη το αυτοκόλλητο δεν μετράει, έστειλα μετά email στο επίσημο support της MSI και είδες παραπάνω την απάντηση.

Επίσης στο μαγαζί που ρώτησα εδώ στη Κύπρο που το αγόρασα, το ίδιο μου είπαν.

Ρώτησε στην Alman, αλλά αν σου πούν διαφορετικά, τότε να επικοινωνήσεις με το διεθνές support και να το αναφέρεις διότι η εγγύηση είναι διεθνής και όχι τοπική.

Για μνήμη συνιστούν με χρονισμό 4-4-4-12, αλλά οι περισσότεροι χρησιμοποιούν Corsair Valueram 1GB VS1GSDS667D2 με χρονισμό 5-5-5-15, αλλά είναι rockstable στο 24%.

Θα το ψάξω λίγο ακόμα.

Δημοσ.

Θέλω να βάλω 2GB ram module και να απενεργοποιήσω την onboard γιατί διάβασα ότι θα έχω καλύτερα αποτελέσματα,διάβασα ότι μπορεί να ξεπεράσει τα 1.98GHZ που πιάνω,ισχύει κάτι τέτοιο;

Δημοσ.

Για να δουμε ρε παιδια τι θα πει και η ALMAN γιατι αυτοι εχουν δικο τους θεο.Εγω τους ειχα στειλει mail για το θεμα της μνημης και η απαντηση:

''Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με τους όρους των εγγυήσεων της MSI, η παραβίαση αυτής της αυτοκόλλητης ταινίας υποδηλώνει την παραβίαση του μηχανήματος από μη εξουσιοδοτημένο τεχνικό και το μηχάνημα δυστυχώς βγαίνει εκτός εγγύησης. Επίσης η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν στο μηχάνημα μετά την αναβάθμιση μνημών που προμηθεύτηκαν από το γενικό εμπόριο και όχι από την ίδια την MSI''.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...