theoritikos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Μπορεί να μου πει κάποιος από που μπορώ να αγοράσω το u100? Έψαξα λίγο σήμερα σε κάποια καταστήματα, αλλά δεν το έχουν! Σε ένα κατάστημα το έχουν με 2Giga ram, περίπου στα 380€, αλλά το έχουν μόνο σε ροζ! Επίσης, το eshop απο 400€ το πήγε 408! Γιατί άραγε?
v-tidus Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Μπορεί να μου πει κάποιος από που μπορώ να αγοράσω το u100? Έψαξα λίγο σήμερα σε κάποια καταστήματα, αλλά δεν το έχουν!Σε ένα κατάστημα το έχουν με 2Giga ram, περίπου στα 380€, αλλά το έχουν μόνο σε ροζ! Επίσης, το eshop απο 400€ το πήγε 408! Γιατί άραγε? Γιατί έχει μεγαλύτερο σκληρό...
panther_512 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 γιατί? κανονικά γίνεται και χωρίς. έχει πρόβλημα η εσωτερική μνήμη και δεν τραβάει? Από αυτά που έχω διαβάσει στα ξένα φόρουμς, το 24% με 1 GB έξτρα ram είναι stable για πολύ συγκεκριμένες μάρκες ram και συγκεκριμένα για corsair valueram 1GB. Αντίθετα, με τη χρησιμοποίηση 2GB external ram έχεις πιό σταθερές επιδόσεις με πειρσσότερες μάρκες, ενώ δεν κουράζεις την onboard ram, την οποία και κρατάς για καβάτζα.
Missionary Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δοκίμασε να τρέξεις από το prompt του DOS την εντολή chkdsk/f με σκοπό στην επόμενη επανεκκίνηση να ψάξει/επιδιορθώσει το δίσκο για corrupted αρχεία κλπ. και εκτός των άλλων ψάξε τον Η/Υ σου για SPYWARE, ADWARE κλπ... Το έκανα αυτό που λες και επίσης έχω βάλει εδώ και καιρό το AVG για να scannάρει το pc. Αυτό που φταίει τελικό είναι το modem, όταν βάζω το Crypto F200B και μπαίνω στο internet, μετά από κάποιες ώρες παγώνει και τρώει αυτή τη flashιά όλο το pc... Και μετά ανογεί μόνο άμα το κλείσω ανορθόδοξα... Κουλό ε? Πάλι καλά που έχω και wi-fi με τον αδερφό μου και μπαίνω από εκεί...
S2Katana Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δεν μπορεί κανείς να αγοράσει ροζ και μετά να βρει τα μαύρα πάνελ?
Orlandob Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Μπορεί να μου πει κάποιος από που μπορώ να αγοράσω το u100? Έψαξα λίγο σήμερα σε κάποια καταστήματα, αλλά δεν το έχουν!Σε ένα κατάστημα το έχουν με 2Giga ram, περίπου στα 380€, αλλά το έχουν μόνο σε ροζ! Επίσης, το eshop απο 400€ το πήγε 408! Γιατί άραγε? φιλε 395 με 160 σκληρο σε ολα τα χρωματα http://www.e-laptops.gr/products.php?ctp=10 και γω απο κει το αγορασα....
21century Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Ναι αλλά ακόμα δεν βλέπουμε στην αγορά φορητό με 6αρα μπαταρία, έστω να το αγοράσουμε και ξεχωριστά...
panther_512 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ περιμένω από στιγμή σε στιγμή την 6-άρα με 5200mAh να μου έρθει σπίτι. Εν αναμονή.... Πάντως η 9-άρα είναι επιεικώς απαράδεκτη όσον αφορά το μέγεθος. 6-άρα 4400mAh : 9-άρα 7200mAh:
S2Katana Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Οκ, έλεος, πιο πολύ συμφέρει να βάζαμε αλκαλικές!
panther_512 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Πάντως στο ebay είναι αρκετά χαμηλές οι τιμές των 6-cell. Όχι original φυσικά. Παράλληλα περιμένω και ένα email από το ευρωπαϊκό support της MSI, διότι ο admin στα official forum της MSI λέει ότι στην Ευρώπη, το warranty αυτοκόλλητο δεν παίζει κανένα ρόλο και ότι μπορούμε άφοβα να το αφαιρέσουμε για να βάλουμε έξτρα ram. Άμα ισχύει φεύγω βούρ για ένα dim-άκι ram και θα είμαστε κομπλέ....
furious99 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Οκ, έλεος, πιο πολύ συμφέρει να βάζαμε αλκαλικές! Αν δε σε ενοχλει ιδιαιτερα ο εξτρα ογκος και το βαρος, νομιζω οτι αξιζουν. Μολις πηρα μια 7200 για το Acer aspire one 150 απο ebay, ειναι ιδια με αυτη που εχει το Wind στη φωτο προηγουμενως, απλα δειτε την αυτονομια με τα παντα κλειστα και τη φωτεινοτητα της οθονης στο ελαχιστο: και εχεις και την 3 cell καβατζα για οταν το θελεις πιο φορητο...
gherudos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Πάντως στο ebay είναι αρκετά χαμηλές οι τιμές των 6-cell. Όχι original φυσικά. Παράλληλα περιμένω και ένα email από το ευρωπαϊκό support της MSI, διότι ο admin στα official forum της MSI λέει ότι στην Ευρώπη, το warranty αυτοκόλλητο δεν παίζει κανένα ρόλο και ότι μπορούμε άφοβα να το αφαιρέσουμε για να βάλουμε έξτρα ram. Άμα ισχύει φεύγω βούρ για ένα dim-άκι ram και θα είμαστε κομπλέ.... Μόλις μάθεις με ενημερώνεις αμέσως!!!!
FatMellonMike Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Τελικά παρήγγειλα αυτή: http://global.ebay.com/Battery_for_MSI_Wind_U100_Series_BTY-S11_BTY-S12_6-cell/400013516449/item με 50 €, δηλαδή σχεδόν την μισή τιμή τιμή από το e-shop. Όταν την παραλάβω, θα σας πω τις εντυπώσεις μου.
v-tidus Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μόλις μάθεις με ενημερώνεις αμέσως!!!! Είχα στείλει το καλοκαίρι μήνυμα στην msi για το ίδιο ακριβώς θέμα, και μου είπαν ότι είναι θέμα της αντιπροσωπίας της κάθε χώρας, και πως εκείνοι θα χειριστούν το θέμα. Η αντιπροσωπία (alman) δεν αφήνει πάντως... 90€ μαζί με τα εργατικά η μνήμη, αλλιώς την χάνεις την εγγύηση... Εγώ πάντως την έβαλα μόνος μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.