Προς το περιεχόμενο

msi wind - ήρθε!!

mandreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μεχρι 1g? μα λεει οτι παιρνει μεχρι 2?

Παίρνει 2GB συνολικά! Το 1GB το έχει ήδη embedded, οπότε μπορείς να βάλεις μέχρι άλλο 1GB και να έχει συνολικά 2GB.

Δημοσ.
Δηλαδη δεν μπορω να βαλω 2g σε 1 dimm και το αλλο να το αφησω κενο?

το 1 είναι μέσα. δεν κουνιέται......ΑΜAΝ ας πυροβολήσει κάποιος τον πιανίστα :devil:

Δημοσ.
Δηλαδη δεν μπορω να βαλω 2g σε 1 dimm και το αλλο να το αφησω κενο?

Αυτό δεν το γνωρίζω ακριβώς γιατί όταν το άνοιξα είχα πρόσβαση μόνο στο ένα ελεύθερο socket και επίσης δεν νομίζω ότι μπορείς να αφαιρέσεις την υπάρχουσα μνήμη του γιατί είναι "κολλημένη" στο M/B. Άσε που θα πρέπει να λύσεις τελείως τον φορητό για να κάνεις κάτι τέτοιο.

Και πάλι γιατί πήρες 2GB RAM; Άφου το 1GB το είχε ήδη!

Δημοσ.

Πρωτον γιατι ειχα ρωτησει εδω μεσα για να βαλω 2g στα 800 και μου ειπαν ναι και δεν ηξερα πως το 1g ειναι σε σημειο τετοιο που δεν αφαιρειται. για αυτο ρωταω τωρα κι ασ φαινονται ηλιθιες οι ερωτησεις μου αλλα σιγουρα τετοιες αποριες εχουν κι αλλοι.

Δημοσ.
Πρωτον γιατι ειχα ρωτησει εδω μεσα για να βαλω 2g στα 800 και μου ειπαν ναι και δεν ηξερα πως το 1g ειναι σε σημειο τετοιο που δεν αφαιρειται. για αυτο ρωταω τωρα κι ασ φαινονται ηλιθιες οι ερωτησεις μου αλλα σιγουρα τετοιες αποριες εχουν κι αλλοι.

κοίτα δεν έχω κάτι μαζί σου....αλλα συνεχεια τις ίδιες ερωτήσεις κάνουν και άλλοι....καλο θα ήταν να διαβάσεις και λίγο τα προηγούμενα posts....

Δημοσ.

Φιλε μου δεν τιθεται θεμα παρεξηγησης, αλλα διαβαζοντας τα προηγουμενα οδηγηθηκα σε λαθος επιλογη μνημης ως αναφορα την ποσοτητα μνημης. Δεν πειραζει, θα παω να αγορασω 1g dimm ddr2 . και πληροφοριακα, με συμβουλεψαν να αγορασω μνημη με ταχυτητα 800.

Δημοσ.
Φιλε μου δεν τιθεται θεμα παρεξηγησης, αλλα διαβαζοντας τα προηγουμενα οδηγηθηκα σε λαθος επιλογη μνημης ως αναφορα την ποσοτητα μνημης. Δεν πειραζει, θα παω να αγορασω 1g dimm ddr2 . και πληροφοριακα, με συμβουλεψαν να αγορασω μνημη με ταχυτητα 800.

axxxxxxxx :o

δεν κατάλαβα ότι το 2g που είχες γράψει αναφερόσουν σε 2GB.....επειδή σου απάντησε ο προηγούμενος στο θέμα τις χωρητικότητας νόμιζα ότι ρωτούσες μονο για την ταχύτητα..:eek:

να κάπως έτσι γίνονται οι παρεξηγήσεις :mad:

Δημοσ.

Φιλε μου βρισε με εχεις καθε δικαιωμα στο δινω εγω!! χι χι χι . λοιπον θα κανω την ερωτηση τελευταια φορα και απαντησε μου με ενα ναι η οχι (χι χι χι) για να μην βγαλω λαθος συμπερασμα . πηρα 2g ddr2 στα 800 σε 1dimm. μονο του ειναι στη συσκευασια. να το βαλω η να το αλλαξω με 1g dimm? η μαρκα ειναι transcend. και συγνωμη αν σας κουρασα.

Δημοσ.
Φιλε μου βρισε με εχεις καθε δικαιωμα στο δινω εγω!! χι χι χι . λοιπον θα κανω την ερωτηση τελευταια φορα και απαντησε μου με ενα ναι η οχι (χι χι χι) για να μην βγαλω λαθος συμπερασμα . πηρα 2g ddr2 στα 800 σε 1dimm. μονο του ειναι στη συσκευασια. να το βαλω η να το αλλαξω με 1g dimm? η μαρκα ειναι transcend. και συγνωμη αν σας κουρασα.

αν μπορείς άλλαξε το.αν έχει μικρή διαφορα στην τιμή δοκίμασε να δεις αν βλέπει το 1GB από τα 2 το σύστημα σου και κράτησε το να το έχεις και για μελλοντική χρήση. κάποια netbooks έχουν μονο ένα slot οποτε χρειάζεται να βγάλεις το 1GB και να βάλεις 2. οποτε σε περίπτωση που αλλάξεις netbook με 1 slot στο μέλλον απλά μεταφέρεις την μνήμη

Δημοσ.

ΑΛΛΑ!!! 667!!!!!! ΟΧΙ 800!!

EDIT: To e-shop έφερε μπαταρίες 6 κελιών, αλλά είναι λίγο ακριβές, γύρω στα 90κάτι...

Έχει και το e-bay μπαταρίες βέβαια, κάπως φθηνότερα.

Δημοσ.

Αν έχεις κανει το update του BIOS σε 1.09, τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα 2GB, με τη προϋπόθεση ότι θα απενεργοποιήσεις την onboard ram μέσω επιλογής στο BIOS.

Τη χρήση dim των 2GB και την απενεργοποίηση της onboard ram προτιμούν αυτοί που θέλουν να λειτουργούν το Wind τους στο 24% overclocking.

Δημοσ.
ΑΛΛΑ!!! 667!!!!!! ΟΧΙ 800!!

EDIT: To e-shop έφερε μπαταρίες 6 κελιών, αλλά είναι λίγο ακριβές, γύρω στα 90κάτι...

Έχει και το e-bay μπαταρίες βέβαια, κάπως φθηνότερα.

γιατί μωρέ θα πάθει κάτι αν αγοράσει 800? σιγά τι διαφορα στην τιμή. θα χρειαστούν και για μελλοντική χρήση. 1 euro διαφορα έχει δες στο skroutz για το έλεος δηλαδή

-----Προστέθηκε 1/12/2008 στις 01 : 36 : 36-----

Τη χρήση dim των 2GB και την απενεργοποίηση της onboard ram προτιμούν αυτοί που θέλουν να λειτουργούν το Wind τους στο 24% overclocking.

γιατί? κανονικά γίνεται και χωρίς. έχει πρόβλημα η εσωτερική μνήμη και δεν τραβάει? :confused:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...