Προς το περιεχόμενο

msi wind - ήρθε!!

mandreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τι μαρκα μνημη προτεινεται και ποσες θυρες για μνημη εχουμε στο u100? Μια η δυο?

Λοιπόν έχει 2 sockets και εγώ έχω βάλει και προτείνω την Kingston KVR667D2S5/1G - 1GB 667MHz DDR2 Non-ECC CL5 SO DIMM.

Δουλεύει απροβλημάτιστα! ;)

Δημοσ.

Ρε παίδες το αγαπημένο μας μηχανάκι από χθες μου βγάζει το εξής πρόβλημα:

Πάταω shut down για να κλείσει και κολλάει στην οθόνη που λέει "Αποθήκευση .... .δεδομένων στον δίσκο" (κάπως έτσι) και κλείνει μόνο άμα πατήσω το power button του laptop παρατετάμενα... το άφησα σήμερα μισή ώρα μήπως ξεκολλήσει αλλά δεν κλείνει με τίποτα. τις πταίει? :(

Δημοσ.
Λοιπόν έχει 2 sockets και εγώ έχω βάλει και προτείνω την Kingston KVR667D2S5/1G - 1GB 667MHz DDR2 Non-ECC CL5 SO DIMM.

Δουλεύει απροβλημάτιστα! ;)

2? και μεχρι ποσο μνημη μπορεις να βαλεις?

Δημοσ.

Το συνολικό ειναι μόνο μεχρι 2 γίγκα μνήμης, δηλαδή δεν δέχεται ντιμάκια των 2 και 2 γίγκα...

Δημοσ.
Ρε παίδες το αγαπημένο μας μηχανάκι από χθες μου βγάζει το εξής πρόβλημα:

Πάταω shut down για να κλείσει και κολλάει στην οθόνη που λέει "Αποθήκευση .... .δεδομένων στον δίσκο" (κάπως έτσι) και κλείνει μόνο άμα πατήσω το power button του laptop παρατετάμενα... το άφησα σήμερα μισή ώρα μήπως ξεκολλήσει αλλά δεν κλείνει με τίποτα. τις πταίει? :(

Έκανες πρόσφατα BIOS Upgrade; Και αν ναι, έχεις ενεργοποιήσει σε κάποιο ποσοστό το overclock που προσφέρει το νέο BIOS;

Το συνολικό ειναι μόνο μεχρι 2 γίγκα μνήμης, δηλαδή δεν δέχεται ντιμάκια των 2 και 2 γίγκα...

Συγγνώμη ίσως δεν ήμουν σαφής. Εννοώ πως έχει ένα ελεύθερο socket για μνήμη στο οποίο μπορείς να βάλεις μέχρι 1GB και 1GB που έχει από την μάνα του,

Δημοσ.
Ή 2GB και απενεργοποιείς την onboard.

και γιατί να το κανεις αυτό? για να πληρώσεις παραπάνω? :P

Δημοσ.
και γιατί να το κανεις αυτό? για να πληρώσεις παραπάνω? :P

Όχιιιι.....για να ζυγίζει λιγότεροοοο...Μπουχαχαχα, αστειάκιιιιι!!!:X:p:devil:

Δημοσ.
Δεν έχω κάνει update στο bios όχι...

Δοκίμασε να τρέξεις από το prompt του DOS την εντολή chkdsk/f με σκοπό στην επόμενη επανεκκίνηση να ψάξει/επιδιορθώσει το δίσκο για corrupted αρχεία κλπ. και εκτός των άλλων ψάξε τον Η/Υ σου για SPYWARE, ADWARE κλπ...

Δημοσ.

Το εχω αγορασει εδω και 2 μηνες και ειναι φοβερα σταθερο.

Μπορει καποιος να μου πει που θα βρω μπαταρια 6cell?????????

Δημοσ.

Παιδια, εχω αγορσασει μνημη Transcend 1 dimm ddr2 2g 800 διοτι μου ειπαν οτι μπορει να τρεξει τα 800 αντι 667 και 533. εκανα λαθος? τελικα ποσες θυρες εχουμε για μνημη? να το ανοιξω και να βαλω την μνημη που πηρα η να την επιστρεψω?

Δημοσ.
Παιδια, εχω αγορσασει μνημη Transcend 1 dimm ddr2 2g 800 διοτι μου ειπαν οτι μπορει να τρεξει τα 800 αντι 667 και 533. εκανα λαθος? τελικα ποσες θυρες εχουμε για μνημη? να το ανοιξω και να βαλω την μνημη που πηρα η να την επιστρεψω?

Το wind έχει μόνο ένα ελεύθερο socket για memory upgrade και μπορεί να δεχθεί μνήμες μέχρι 667Mhz και μέχρι 1GB.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...