Προς το περιεχόμενο

msi wind - ήρθε!!

mandreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

σήμερα είδα σε μια βιτρίνα κομπιουτερομάγαζου στην στουρνάρη ένα usb wifi και ένα άλλο προιόν, μια μεγάλη κεραία. Το Usb wifi είχε για για mac drivers. Σκέφτομαι να πάρω το usb, να του βάλω την μεγαλύτερh κεραία και μέσω usb extention να το έχω μακρυά μου λόγω ακτινοβολίας

Δημοσ.

εγω του εβαλα μια μνημη του ενος γιγα ακομα και ενα σκληρο 250 γιγα στις 7200,το μηχανιμα πεταει,αλλα δυστυχως ο σκληρος κανει αρκετο θορυβο

Δημοσ.

Μήπως ξέρει κανείς εάν είναι δυνατόν να τρέξει το wind προγράμματα όπως V?isual basic 6 , Visual Studio 2005, κλπ...; Το έχει δοκιμάσει κανείς σας; Υπαρχει αλλο μήχανημα ( laptop ) αλλά θα ηθελα κατι μικρό για συνεχεις μετακινησεις.Και αυτο οχι για να κατσω με τις ωρες και να γραφω κωδικα αλλα για καποια δουλεια που θα πρεπει να γινει και εισαι μακρια...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.

Ειναι σημαντικο αυτο που θελει καποιος να μπορει να του φανει και χρησιμο..:-D

Δημοσ.

Πολλά ζητάτε αλλά το καλο που έχει το μηχάνημα πέραν απο την φορητότητα ειναι ότι μας συντροφεύει ακόμα και με πολλες εφαρμογές, μεχρι φυσικά να ερθουν οι 2πυρηνοι..

Δημοσ.

Καλησπερα σας...σημερα το αγορασα επιτελους το msi πραγματικα φυσαει...ειναι απο τα πιο ομορφα και καλοσχεδιασμενα στην αγορα....μηπως μπορει να μου απαντησει καποιος αν γινεται να βαλω την μνημη χωρις να χαθει η εγγυηση?

Υ.Γ. Επισης θα ηθελα να ρωτησω σε οποιον το εχει, ποσο κραταει η μπαταρια του με wifi μονο ανοιχτο. ευχαριστω.

Δημοσ.
Καλησπερα σας...σημερα το αγορασα επιτελους το msi πραγματικα φυσαει...ειναι απο τα πιο ομορφα και καλοσχεδιασμενα στην αγορα....μηπως μπορει να μου απαντησει καποιος αν γινεται να βαλω την μνημη χωρις να χαθει η εγγυηση?

Υ.Γ. Επισης θα ηθελα να ρωτησω σε οποιον το εχει, ποσο κραταει η μπαταρια του με wifi μονο ανοιχτο. ευχαριστω.

Για το πρωτο δεν ξερω, εγω με τον κλωνο του multirama εβαλα επιτοπου 1GB χωρις να χαθει η εγγυηση. Για το δευτερο 2 ωρες με το ζορι.

Δημοσ.

Είμαι και εγώ στο παρατσακ να αγοράσω το u100, και θα ήθελα να μάθω δυο πραγματάκια.

1.Η μπαταρία που κρατάει 8 ώρες έχει βγει στο εμπόριο?

2. Είχα δεί κάποτε ένα περιφερειακό που μετέτρεπε εσωτερικούς σκληρούς και drives σε usb2. ΠΟυ μπορώ να βρω κάτι τέτοιο? Το θέλω για να δουλεύω ένα παλιό dvd-drive σε περίπτωση ανάγκης, μιας και το wind θα το δουλεύω σε μέρος που δεν θα έχω κάποιο pc πρόχειρο.

Δημοσ.
Είμαι και εγώ στο παρατσακ να αγοράσω το u100, και θα ήθελα να μάθω δυο πραγματάκια.

1.Η μπαταρία που κρατάει 8 ώρες έχει βγει στο εμπόριο?

2. Είχα δεί κάποτε ένα περιφερειακό που μετέτρεπε εσωτερικούς σκληρούς και drives σε usb2. ΠΟυ μπορώ να βρω κάτι τέτοιο? Το θέλω για να δουλεύω ένα παλιό dvd-drive σε περίπτωση ανάγκης, μιας και το wind θα το δουλεύω σε μέρος που δεν θα έχω κάποιο pc πρόχειρο.

για το 1 δεν ξερω για το 2 παρε το λινκ ''http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.750778'' το εχω κανει και γω αυτο με το καλωδιο και ειναι τελειο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...