jimakos75 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δηλαδη παω και αγοραζω ενα dimm 2g ddr2 800 ταχυτητα?
yiannakas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 σήμερα είδα σε μια βιτρίνα κομπιουτερομάγαζου στην στουρνάρη ένα usb wifi και ένα άλλο προιόν, μια μεγάλη κεραία. Το Usb wifi είχε για για mac drivers. Σκέφτομαι να πάρω το usb, να του βάλω την μεγαλύτερh κεραία και μέσω usb extention να το έχω μακρυά μου λόγω ακτινοβολίας
jimakos75 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Αν μπορουσαμε να κανουμε το wifi σε Ν εσωτερικα στο U100, θα επιανε καλυτερα? γινετε?
IKARIWTHS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 εγω του εβαλα μια μνημη του ενος γιγα ακομα και ενα σκληρο 250 γιγα στις 7200,το μηχανιμα πεταει,αλλα δυστυχως ο σκληρος κανει αρκετο θορυβο
S2Katana Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Nαι, νομίζω πως τελικά ο εργοστασιακός 80άρης είναι bottleneck.
ace73 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Μήπως ξέρει κανείς εάν είναι δυνατόν να τρέξει το wind προγράμματα όπως V?isual basic 6 , Visual Studio 2005, κλπ...; Το έχει δοκιμάσει κανείς σας; Υπαρχει αλλο μήχανημα ( laptop ) αλλά θα ηθελα κατι μικρό για συνεχεις μετακινησεις.Και αυτο οχι για να κατσω με τις ωρες και να γραφω κωδικα αλλα για καποια δουλεια που θα πρεπει να γινει και εισαι μακρια... Ευχαριστώ εκ των προτέρων
nikosBruin Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Θα τα τρέχει. Δεν έχω το MSI, αλλά έχω το Asus 900 και τρέχει μια χαρά το VB.Net 2008 express edition.
ace73 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. Ειναι σημαντικο αυτο που θελει καποιος να μπορει να του φανει και χρησιμο..
21century Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Πολλά ζητάτε αλλά το καλο που έχει το μηχάνημα πέραν απο την φορητότητα ειναι ότι μας συντροφεύει ακόμα και με πολλες εφαρμογές, μεχρι φυσικά να ερθουν οι 2πυρηνοι..
Orlandob Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Καλησπερα σας...σημερα το αγορασα επιτελους το msi πραγματικα φυσαει...ειναι απο τα πιο ομορφα και καλοσχεδιασμενα στην αγορα....μηπως μπορει να μου απαντησει καποιος αν γινεται να βαλω την μνημη χωρις να χαθει η εγγυηση? Υ.Γ. Επισης θα ηθελα να ρωτησω σε οποιον το εχει, ποσο κραταει η μπαταρια του με wifi μονο ανοιχτο. ευχαριστω.
kostasfalcon Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Καλησπερα σας...σημερα το αγορασα επιτελους το msi πραγματικα φυσαει...ειναι απο τα πιο ομορφα και καλοσχεδιασμενα στην αγορα....μηπως μπορει να μου απαντησει καποιος αν γινεται να βαλω την μνημη χωρις να χαθει η εγγυηση? Υ.Γ. Επισης θα ηθελα να ρωτησω σε οποιον το εχει, ποσο κραταει η μπαταρια του με wifi μονο ανοιχτο. ευχαριστω. Για το πρωτο δεν ξερω, εγω με τον κλωνο του multirama εβαλα επιτοπου 1GB χωρις να χαθει η εγγυηση. Για το δευτερο 2 ωρες με το ζορι.
theoritikos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Είμαι και εγώ στο παρατσακ να αγοράσω το u100, και θα ήθελα να μάθω δυο πραγματάκια. 1.Η μπαταρία που κρατάει 8 ώρες έχει βγει στο εμπόριο? 2. Είχα δεί κάποτε ένα περιφερειακό που μετέτρεπε εσωτερικούς σκληρούς και drives σε usb2. ΠΟυ μπορώ να βρω κάτι τέτοιο? Το θέλω για να δουλεύω ένα παλιό dvd-drive σε περίπτωση ανάγκης, μιας και το wind θα το δουλεύω σε μέρος που δεν θα έχω κάποιο pc πρόχειρο.
Orlandob Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Είμαι και εγώ στο παρατσακ να αγοράσω το u100, και θα ήθελα να μάθω δυο πραγματάκια.1.Η μπαταρία που κρατάει 8 ώρες έχει βγει στο εμπόριο? 2. Είχα δεί κάποτε ένα περιφερειακό που μετέτρεπε εσωτερικούς σκληρούς και drives σε usb2. ΠΟυ μπορώ να βρω κάτι τέτοιο? Το θέλω για να δουλεύω ένα παλιό dvd-drive σε περίπτωση ανάγκης, μιας και το wind θα το δουλεύω σε μέρος που δεν θα έχω κάποιο pc πρόχειρο. για το 1 δεν ξερω για το 2 παρε το λινκ ''http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.750778'' το εχω κανει και γω αυτο με το καλωδιο και ειναι τελειο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.