kosmasgr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Ε τότε μια χαρά Αξίζει η αγορά με αλλαγή μπαταρίας
pctechgr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Και θα έχεις και 2 μπαταρίες δηλ περισσότερο ακόμα χρόνο
kosmasgr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 ναι αλλά δεν βρίσκω μπαταρία για το συγκεκριμένο εχεις δεί κάτι ?
pctechgr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 οι 6 cell από Σεπτέμβριο , αν και έχει ακουστεί ότι μπορεί να παίξει και κάτι σε στυλ ανταλλαγής, θα δούμε
gdimoulas7 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Ρε παιδες ολα ωραια και καλα με το μηχανημα αλλα το ερωτημα ειναι ενα...wow παιζει?Ας πει καποιος που το εχει δοκιμασει.Αμα παιζει το χω παρει και γω καρφωτος και λιωσιμο τον αυγουστο στις παραλιες :o:o
panospc Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά για ρίξε μια ματιά εδώ http://www.youtube.com/watch?v=5FLQC1qZiCY και εδώ http://www.youtube.com/watch?v=xklg1x8TeEM και εδώ μια λίστα με παιχνίδια που παίζουν http://wiki.msiwind.net/index.php/Windows_Games
use_your_brain Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δεν άντεξα να μην το πάρω μιας και συγκρατούσα τον εαυτό μου από τότε που είχε βγει το EEE PC με την 7άρα οθόνη που μου φαινόταν πολύ μικρή. Οι πρώτες μου εντυπώσεις, πολύ ξεκούραστη οθόνη και τα διάφορα site φαίνονται πολύ καλά σε αυτήν χωρίς να χρειάζεται να κάνεις scroll δεξιά και αριστερά όπως στο μικρό Asus. Το πληκτρολόγιο το συνηθίζεις γρήγορα και εχει καλή αίσθηση. Πολύ καλός ο Atom για office, internet,messenger κτλ. Ακόμα και με πολλές εφαρμογές ανοικτές τα πήγαινε πολύ καλά λόγο Hyper-Threading. Αν έχετε προβλήματα με το ασύρματο δίκτυο, μην ανησυχείτε είναι γνωστό πρόβλημα και λύνεται αν περάσετε τον τελευταίο driver από το site της MSI. Σε γενικές γραμμές μπορώ να πω ότι είναι καλύτερο από ότι περίμενα και θα μου κάνει παρέα φέτος το καλοκαίρι στις διακοπές για να μπορώ να κοιτάω τα mail κτλ. Με μια δεύτερη μπαταρία αργότερα θα με υπερκαλυμμένος…
giorgos_g Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δεν άντεξα να μην το πάρω μιας και συγκρατούσα τον εαυτό μου από τότε που είχε βγει το EEE PC με την 7άρα οθόνη που μου φαινόταν πολύ μικρή. Οι πρώτες μου εντυπώσεις, πολύ ξεκούραστη οθόνη και τα διάφορα site φαίνονται πολύ καλά σε αυτήν χωρίς να χρειάζεται να κάνεις scroll δεξιά και αριστερά όπως στο μικρό Asus. Το πληκτρολόγιο το συνηθίζεις γρήγορα και εχει καλή αίσθηση.Πολύ καλός ο Atom για office, internet,messenger κτλ. Ακόμα και με πολλές εφαρμογές ανοικτές τα πήγαινε πολύ καλά λόγο Hyper-Threading. Αν έχετε προβλήματα με το ασύρματο δίκτυο, μην ανησυχείτε είναι γνωστό πρόβλημα και λύνεται αν περάσετε τον τελευταίο driver από το site της MSI. Σε γενικές γραμμές μπορώ να πω ότι είναι καλύτερο από ότι περίμενα και θα μου κάνει παρέα φέτος το καλοκαίρι στις διακοπές για να μπορώ να κοιτάω τα mail κτλ. Με μια δεύτερη μπαταρία αργότερα θα με υπερκαλυμμένος… καλορίζικο! να κανονίσουμε για group buy όταν κυκλοφορήσουν
--b}{d-- Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Πείτε και κανέναν κακό λόγο ρε παιδιά, να έχουμε μια 2η δικαιολογία κι εμείς που λέμε να περιμένουμε για Σεπτέμβρη
use_your_brain Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 -;2250655']Πείτε και κανέναν κακό λόγο ρε παιδιά, να έχουμε μια 2η δικαιολογία κι εμείς που λέμε[/u'] να περιμένουμε για Σεπτέμβρη Χεχε σε καταλαβαίνω και εγώ σε αναμένα κάρβουνα ήμουν... το ήθελα σε άσπρο αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ Πάντως αν βρω κάτι αρνητικό τις επόμενες μέρες θα το γράψω για να έχεις καλύτερες αντιστάσεις
pctechgr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Αν υπάρχει κάτι αρνητικό, εκτός από την μπαταρία και τον Σεπτέμβριο το ίδιο θα είναι.. Και βέβαια δεν είναι σίγουρο αν θα το δούμε Ελλάδα τον Σεπτέμβριο με την 6 μπαταρία
Hal9000 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 -;2250655']Πείτε και κανέναν κακό λόγο ρε παιδιά, να έχουμε μια 2η δικαιολογία κι εμείς που λέμε[/u'] να περιμένουμε για Σεπτέμβρη Η μπαταρία με διαφορά. Παίζει να έχει τη χειρότερη αυτονομία σε laptop μέχρι στιγμής που έχω δεί. 'Ολα τα άλλα είναι άψογα. mkv μη περιμένετε να δείτε. 'Ολα τα άλλα χωρίς κανένα πρόβλημα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Λοιπον τώρα με προσβάλεις:mad: Τι θα περίμενες απο ένα 13χρονο ε΄??? Δεν θα περίμενες να ξέρει να προγραμματίζει στην C++... Όμως εγω ξέρω!!!! Πάρτο πίσω αυτο που είπες τώρα:mad: Ok, το παιρνω πισω (κι εγω ετσι θα αντιδρουσα εαν ημουν 13...) Παντως εξωτερικη πλακετουλα με επεξεργαστη 2MHz, μνημη Electronically Eraseable PROM 2KiB και συνδεση με σειριακη θυρα για να κανει διαφορες βλακειουλες μια χαρα προγραμματιζω κι εγω Πάντως εγω θα προτιμούσα να συγκεντρώσω λίγα χρήματα παραπάνω και να πάρω έναν κανονικό lattop;);) Εδω συμφωνουμε! Εξαλλου ''ο πιο φτηνος μα συναμα κανονικος λαπτοπ'' εχει στο e-shop 400?... Αγαπητε Hal9000, η μπαταρια ποσο κραταει μιας που μιλησες για αυτονομια (και φαινεται να ξερεις απο πρωτο χερι ?
Hal9000 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Αγαπητε Hal9000, η μπαταρια ποσο κραταει μιας που μιλησες για αυτονομια (και φαινεται να ξερεις απο πρωτο χερι ? Ακριβώς δεν το έχω μετρήσει ακόμα αλλά σίγουρα κάτω από 2 ώρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.