Προς το περιεχόμενο

msi wind - ήρθε!!

mandreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδες ολα ωραια και καλα με το μηχανημα αλλα το ερωτημα ειναι ενα...wow παιζει?Ας πει καποιος που το εχει δοκιμασει.Αμα παιζει το χω παρει και γω καρφωτος και λιωσιμο τον αυγουστο στις παραλιες :o:o:o

Δημοσ.

Δεν άντεξα να μην το πάρω μιας και συγκρατούσα τον εαυτό μου από τότε που είχε βγει το EEE PC με την 7άρα οθόνη που μου φαινόταν πολύ μικρή. Οι πρώτες μου εντυπώσεις, πολύ ξεκούραστη οθόνη και τα διάφορα site φαίνονται πολύ καλά σε αυτήν χωρίς να χρειάζεται να κάνεις scroll δεξιά και αριστερά όπως στο μικρό Asus. Το πληκτρολόγιο το συνηθίζεις γρήγορα και εχει καλή αίσθηση.

Πολύ καλός ο Atom για office, internet,messenger κτλ. Ακόμα και με πολλές εφαρμογές ανοικτές τα πήγαινε πολύ καλά λόγο Hyper-Threading.

Αν έχετε προβλήματα με το ασύρματο δίκτυο, μην ανησυχείτε είναι γνωστό πρόβλημα και λύνεται αν περάσετε τον τελευταίο driver από το site της MSI.

Σε γενικές γραμμές μπορώ να πω ότι είναι καλύτερο από ότι περίμενα και θα μου κάνει παρέα φέτος το καλοκαίρι στις διακοπές για να μπορώ να κοιτάω τα mail κτλ.

Με μια δεύτερη μπαταρία αργότερα θα με υπερκαλυμμένος…

Δημοσ.
Δεν άντεξα να μην το πάρω μιας και συγκρατούσα τον εαυτό μου από τότε που είχε βγει το EEE PC με την 7άρα οθόνη που μου φαινόταν πολύ μικρή. Οι πρώτες μου εντυπώσεις, πολύ ξεκούραστη οθόνη και τα διάφορα site φαίνονται πολύ καλά σε αυτήν χωρίς να χρειάζεται να κάνεις scroll δεξιά και αριστερά όπως στο μικρό Asus. Το πληκτρολόγιο το συνηθίζεις γρήγορα και εχει καλή αίσθηση.

Πολύ καλός ο Atom για office, internet,messenger κτλ. Ακόμα και με πολλές εφαρμογές ανοικτές τα πήγαινε πολύ καλά λόγο Hyper-Threading.

Αν έχετε προβλήματα με το ασύρματο δίκτυο, μην ανησυχείτε είναι γνωστό πρόβλημα και λύνεται αν περάσετε τον τελευταίο driver από το site της MSI.

Σε γενικές γραμμές μπορώ να πω ότι είναι καλύτερο από ότι περίμενα και θα μου κάνει παρέα φέτος το καλοκαίρι στις διακοπές για να μπορώ να κοιτάω τα mail κτλ.

Με μια δεύτερη μπαταρία αργότερα θα με υπερκαλυμμένος…

καλορίζικο! να κανονίσουμε για group buy όταν κυκλοφορήσουν :-)

Δημοσ.

Πείτε και κανέναν κακό λόγο ρε παιδιά, να έχουμε μια 2η δικαιολογία κι εμείς που λέμε να περιμένουμε για Σεπτέμβρη :P

Δημοσ.
-;2250655']Πείτε και κανέναν κακό λόγο ρε παιδιά, να έχουμε μια 2η δικαιολογία κι εμείς που λέμε[/u'] να περιμένουμε για Σεπτέμβρη :P

Χεχε σε καταλαβαίνω και εγώ σε αναμένα κάρβουνα ήμουν... το ήθελα σε άσπρο αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ :-D

Πάντως αν βρω κάτι αρνητικό τις επόμενες μέρες θα το γράψω για να έχεις καλύτερες αντιστάσεις :-D

Δημοσ.

Αν υπάρχει κάτι αρνητικό, εκτός από την μπαταρία και τον Σεπτέμβριο το ίδιο θα είναι..:-D

Και βέβαια δεν είναι σίγουρο αν θα το δούμε Ελλάδα τον Σεπτέμβριο με την 6 μπαταρία

Δημοσ.
-;2250655']Πείτε και κανέναν κακό λόγο ρε παιδιά, να έχουμε μια 2η δικαιολογία κι εμείς που λέμε[/u'] να περιμένουμε για Σεπτέμβρη :P

Η μπαταρία με διαφορά. Παίζει να έχει τη χειρότερη αυτονομία σε laptop μέχρι στιγμής που έχω δεί. 'Ολα τα άλλα είναι άψογα. mkv μη περιμένετε να δείτε. 'Ολα τα άλλα χωρίς κανένα πρόβλημα.

• Moderators
Δημοσ.
Λοιπον τώρα με προσβάλεις:mad::mad::mad:

Τι θα περίμενες απο ένα 13χρονο ε΄???

Δεν θα περίμενες να ξέρει να προγραμματίζει στην C++... Όμως εγω ξέρω!!!!

Πάρτο πίσω αυτο που είπες τώρα:mad::mad::mad:

Ok, το παιρνω πισω (κι εγω ετσι θα αντιδρουσα εαν ημουν 13...)

Παντως εξωτερικη πλακετουλα με επεξεργαστη 2MHz, μνημη Electronically Eraseable PROM 2KiB και συνδεση με σειριακη θυρα για να κανει διαφορες βλακειουλες μια χαρα προγραμματιζω κι εγω :P

Πάντως εγω θα προτιμούσα να συγκεντρώσω λίγα χρήματα παραπάνω και να πάρω έναν κανονικό lattop;););)

Εδω συμφωνουμε! Εξαλλου ''ο πιο φτηνος μα συναμα κανονικος λαπτοπ'' εχει στο e-shop 400?...

Αγαπητε Hal9000, η μπαταρια ποσο κραταει μιας που μιλησες για αυτονομια (και φαινεται να ξερεις απο πρωτο χερι ;) ?

Δημοσ.

Αγαπητε Hal9000, η μπαταρια ποσο κραταει μιας που μιλησες για αυτονομια (και φαινεται να ξερεις απο πρωτο χερι ;) ?

Ακριβώς δεν το έχω μετρήσει ακόμα αλλά σίγουρα κάτω από 2 ώρες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...