Προς το περιεχόμενο

msi wind - ήρθε!!

mandreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το αρχειο που εχω δωσει για bios update γινεται απο dos οποτε δεν παιζει ρολο αν εχεις wifi ενεργο. Δεν ειχα κανενα προβλημα και στο ανεπισημο 1,08 που ειχα περασει αλλα και στο επισημο 1,09.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το αρχειο που εχω δωσει για bios update γινεται απο dos οποτε δεν παιζει ρολο αν εχεις wifi ενεργο. Δεν ειχα κανενα προβλημα και στο ανεπισημο 1,08 που ειχα περασει αλλα και στο επισημο 1,09.

Όλα τα Bios update για το wind σε dos γίνονται. Είτε μέσω περιβάλλοντος Windows ή κανονικά.

Το πρόβλημα είναι ότι μικροδιαφοροποιήσεις στο hardware των wind μεταξύ τους οδηγεί σε τελείως διαφορετικές συμπεριφορές του μηχανήματος μετά το Bios update.

Το καλύτερο παράδειγμα ήταν η έκδοση 1.07. Πολλοί που έκαναν το update με bootable usb-stick δημιούργησαν σοβαρότατα προβλήματα (απενεργοποίηση των USB, Wi-Fi, keyboard etc), ενώ άλλοι όχι.

Αντίθετα, κανένας δεν είχε πρόβλημα με το winflash utility, δεδομένου όμως ότι ακολούθησε πιστά όλα τα βήματα.

Tα προληπτικά βήματα είναι ακριβώς αυτό: Προληπτικά.

Μπορεί να μή χρειαστούν, μπορεί όμως και να σε σώσουν από δύσκολες καταστάσεις.

Δημοσ.
γινεται στον msi με την καρτα που φοραει να ορισεις full screen on secondary device (tv, video mirroring ) οπως στις nvidia καρτες ετσι ωστε οτι avi παιζεις σε οτι player να γινεται αυτοματα full screen στην tv ???

καμια ιδεα ?

Δημοσ.

συγχωρέστε με για την ασχετοσύνη μου, παρήγγειλα το wind, τι χρειάζομαι τώρα για να έχω σύνδεση στο νετ? Θα πάω ταξίδι και θέλω να πιάνω μέσα στο τρένο. Υπάρχει πακέτο σύνδεσης μόνο για λίγες ημέρες ή για όσο χρόνο το χρησιμοποιείς? Τι όγκο δεδομένων θα έχω που θα βλέπω με ip κάμερες το σπίτι μου?

ευχαριστώ

Δημοσ.
συγχωρέστε με για την ασχετοσύνη μου, παρήγγειλα το wind, τι χρειάζομαι τώρα για να έχω σύνδεση στο νετ? Θα πάω ταξίδι και θέλω να πιάνω μέσα στο τρένο. Υπάρχει πακέτο σύνδεσης μόνο για λίγες ημέρες ή για όσο χρόνο το χρησιμοποιείς? Τι όγκο δεδομένων θα έχω που θα βλέπω με ip κάμερες το σπίτι μου?

ευχαριστώ

'Ενα που ξέρω προπληρωμένο είναι της wind που χρειάζεσαι μια κάρτα f2g και

2 μέρες : 10€

7 μέρες : 30€

Μέγιστη χρήση 1gb/ημέρα.

Πανάκριβο σίγουρα αλλά για μία φορά που το χρειάζεσαι το βάζεις.

Επίσης εννοείτε χρειάζεσαι ενα usb modemaki ή ευκολότερα ένα κινητό με HSDPA γιατί με gprs θα σέρνεται.

Δημοσ.

Μήπως ξέρει κανείς εάν είναι δυνατόν να τρέξει το wind προγράμματα όπως Matlab, Modelsim, Visual Studio 2005, κλπ...; Το έχει δοκιμάσει κανείς σας; Είμαι βλέπετε φοιτητής οπότε θα ήθελα να σιγουρευτώ ότι κάποιες αναγκαίες εφαρμογές θα μπορούν να τρέξουν χωρίς πολλά προβλήματα πριν προβώ στην αγορά του...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

παιδια μολις χτες ηρθε το wind u100 απο αμερικη,εχω την υποψια οτι δεν εχει bluetooth πως θα το διαπιστωσω?με fn &f11 ανοιγει μονο το wireless,το μοντελο ειναι το ms-n011 αν δε κανω λαθος

Δημοσ.

Λοιπον στο γνωστό κατάστημα για το φορητό είδα ότι αναφέρει 'Εγγύηση: 2 χρόνια on site (ισχύει και αναδρομικά για όλες τις αγορές προϊόντων MSI Wind).' Καλο νέο και επιτέλους ξενοιάζουμε. Οσο για την μπαταρία -που θελω να αγοράσω- θα περιμένουμε παιδιά τα νέα σας.

Δημοσ.

το WIFI δεν μου λειτουργεί, πατάω το fn + 11 αλλά αν και δείχνει ότι ανάβει το φωτάκι του wifi δεν ενεργοποιείται. Μέσα στο faq της MSI λέει να ανοίξω το netbook και να δω αν η κάρτα είναι καλά μέσα κουμπωμένη.

Το αυτοκόλλητο της εγγύησης βγαίνει εύκολα με σεσουάρ και ξυραφάκι (το γνωστό παλιό κόλπο)?

ευχαριστώ

Δημοσ.

Για τους φίλους που ρωτάνε πιο πάνω:

1) Μπαταρία έχει βγει (6 cell) και την πουλάνε στο ebay.

2) To αυτοκόλλητο δεν βγαίνει με την καμία, δεν χάνει κανείς τίποτα να δοκιμάσει, αλλά μάλλον θα σκιστεί στην προσπάθεια.

Δημοσ.

Θελω να αναβαθμισω την μνημη. Υπαρχουν μνημες πιο γρηγορες απο καποιες αλλες? δηλαδη μπορουμε να βαλουμε 2 g μνημη με 800 ταχυτητα η 533 πρεπει να ειναι? και αν εσεις μου προτεινεται καποια συγκεκριμενη μαρκα, θα σας ευχαριστουσα πολυ.

Δημοσ.

Βασικά πρέπει να είναι 667....

Μόνο 1 γιγα μπορείς να βάλεις, εκτός και αν απενεργοποιήσεις την οnboard μνήμη (πράγμα επίφοβο, καθώς μπορεί να μην μπορείς να ανοίξεις το μηχάνημα μετά), τότε μόνο θα μπορείς να βάλεις ένα dimm των 2gb.

Εγώ έχω βάλει 1 gb corsair και δουλεύει φίνα.

Δημοσ.
Βασικά πρέπει να είναι 667....

Μόνο 1 γιγα μπορείς να βάλεις, εκτός και αν απενεργοποιήσεις την οnboard μνήμη (πράγμα επίφοβο, καθώς μπορεί να μην μπορείς να ανοίξεις το μηχάνημα μετά), τότε μόνο θα μπορείς να βάλεις ένα dimm των 2gb.

Εγώ έχω βάλει 1 gb corsair και δουλεύει φίνα.

Μα λεει οτι μπορει να βαλεις μεχρι 2 g μνημη παντου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...