heyou Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δεν καταλαβαινω ομως για ποια παραπανω λεφτα μιλαμε, εχουμε και λεμε :1000Η (160GB, 6Cell battery) 449? (τόσο το εχει το ΠΛΑΙΣΙΟ) U100 (160GB, 3Cell battery) 439? + 60? (6Cell battery) = 499? Στο τελος θα ξεχασουμε και τα μαθηματικα που ξερουμε. Η μηπως δεν ειναι ετσι ?????? Ναι αλλά θα έχεις μια 3cell + μια 6 cell μπαταρίες, άρα περισσότερη διάρκεια από οτι αν ειχεσ μονο μια 6 cell.
kleidokratwr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Υπολόγισε και καμια 30ριά μέτρα μπαλαντέζα ώστε να αυξάνεις και τις πιθανότητες να βρείς ρεύμα. Α, και ένα πολύμπριζο. Μήπως, λέω μήπως, σκοπός μας είναι η φορητότητα;
ktsak Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Ναι αλλά θα έχεις μια 3cell + μια 6 cell μπαταρίες, άρα περισσότερη διάρκεια από οτι αν ειχεσ μονο μια 6 cell. Ε ναι, και αν δωσεις αλλα 60 €θα εχεις και αλλη μια μπαταρια και συνολικα πάνω απο το διπλασιο χρονο λειτουργιας. και μετα θα παρεις και ενα φορτηγο να κουβαλας ολα αυτα τα πραγματα. Και ετσι θα εχεις το SUPER φορητο Οπως ειπε και ο φιλος παραπανω ξεφυγαμε τελειως.
heyou Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Χρησιμοποιώ το wind για επαγγελματικούς λογούς και πραγματικά το να τοποθετήσω μια μπαταρία ακόμα στη τσάντα που έχω το wind δεν ειναι ιδιαίτερο βάρος,ειδικα αν με βοηθάει απο θέμα αυτονομίας. Καλή η πλάκα με τις μπαλαντέζες,φορτηγα κτλ αλλά αν εγω θέλω παραπάνω αυτονομια ουδόλως με ενδιαφερουν οι πλακες αυτες. Την δουλεια μου την κανω μια χαρα...
kleidokratwr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δεν χρησιμοποιώ το wind για επαγγελματικούς λόγους και μου φαίνεται αστείο να κουβαλάω πολλαπλές μπαταρίες και 300 αξεσουάρ όταν την ίδια στιγμή φωνάζω οτι ένα απο τα μεγαλύτερα προτερήματα του μηχανήματος μου είναι το μικρο μέγεθος και το μόνο 1 κιλό βάρος του. Δεν είσαι ο μέσος χρήστης. Ο μέσος χρήστης θέλει μια μπαταρία και γι αυτό απαιτεί να είναι όσο πιο μεγάλη γίνεται. Είναι ο ίδιος ακριβώς λόγος που θέλει μεγάλο δίσκο για να μην τραβάει μαζί εξωτερικό δισκάκι, απαιτεί το cardreader του netbook να διαβάζει όλες τις κάρτες ώστε να μην κουβαλά cardreader εξωτερικό, και πάει λέγοντας.
S2Katana Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Εχει ένα point o Kleidokratwr, αν και η 6cell είναι παράλογα ακριβή κατά τη γνώμη μου.
orfeas76 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Το You120 θα έχει 6cell ?? 2πύρηνο atom ??? οθόνη 8.9 ή 10in?? Το Wi-Fi n είναι compatible με a/b/g ? Αξίζει η αναμονή του?
jimakos75 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Ρε παιδια, εχω δει ενα βιντεο στο youtube για το πως συνδεουμαι το msi με τηλεοραση. Πηγα στο πλαισιο να ζητησω ενα καλωδιο απο tv out σε hdmi tv και λεει πως δεν υπαρχει τετοιο αλλα μονο dvi σε dvi καλωδιο υπαρχει. Οντως αληθευει αυτο? Δεν χανει ποιοτητα πχ ενα εργο οταν το βλεπεις σε μεγαλυτερη οθονη? κι ας εχεις ρυθμισει την καρτα να βγαζει μεγαλυτερη αναλυση.
panther_512 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Dvi σε HDMI φυσικά και υπάρχει. Όμως το wind δεν έχει έξοδο DVI αλλά VGA. Το VGA είναι αναλογικό σήμα, συνεπώς θέλει ειδικό μετατροπέα για να γίνει ψηφιακό.
kostasfalcon Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Το You120 θα έχει 6cell ??2πύρηνο atom ??? οθόνη 8.9 ή 10in?? Το Wi-Fi n είναι compatible με a/b/g ? Αξίζει η αναμονή του? Θα εχει 6 cell, 10αρα οθονη wifi n, ιδιο cpu με αυτον του u100, και 3g module για καρτες sim.
akalos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Ρε παιδια, εχω δει ενα βιντεο στο youtube για το πως συνδεουμαι το msi με τηλεοραση. Πηγα στο πλαισιο να ζητησω ενα καλωδιο απο tv out σε hdmi tv και λεει πως δεν υπαρχει τετοιο αλλα μονο dvi σε dvi καλωδιο υπαρχει. Οντως αληθευει αυτο? Δεν χανει ποιοτητα πχ ενα εργο οταν το βλεπεις σε μεγαλυτερη οθονη? κι ας εχεις ρυθμισει την καρτα να βγαζει μεγαλυτερη αναλυση. 1.εαν εχεις τηλεοραση με vga,τοτε δεν εχεις προβλημα αλλα δεν θα εχεις ηχο απο τα ηχεια της τηλεοραση σου. 2.εαν εχεις τηλεοραση με dvi-d,χρειαζεσαι ανταπτορα vga to dvi αλλα δεν περναει παλι ο ηχος. πρεπει να συνδεσεις τα ηχεια σου με την εξοδο της καρτα ηχου. η ποιοτητα εξαρταται απο την τηλεοραση σου,το αρχειο που βλεπεις,και τον player σου. μιλαμε παντα για αρχεια video. ο καλυτερος τροπος ειναι με hdmi αλλα δεν υπαρχει δυνατοτητα με τα netbook,προς το παρον. θα κυκλοφορησει συντομα το asus n10jc που θα εχει εξοδο hdmi και θα μας λυσει τα χερια σε αυτο το θεμα.
kostask1 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 μακάρι να μπορούσαμε να είχαμε και ήχο στην tv από το laptop...
chrismas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 μακάρι να μπορούσαμε να είχαμε και ήχο στην tv από το laptop... Νομίζω γίνεται εάν συνδέσεις την έξοδο ήχου (ακουστικών) το laptop με την είσοδο της tv.
jimakos75 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Dvi σε HDMI φυσικά και υπάρχει. Όμως το wind δεν έχει έξοδο DVI αλλά VGA. Το VGA είναι αναλογικό σήμα, συνεπώς θέλει ειδικό μετατροπέα για να γίνει ψηφιακό. Ναι σωστα, αρα , υπαρχει καλωδιο να συνδεσω το msi απο vga σε HDMI?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.