Προς το περιεχόμενο

msi wind - ήρθε!!

mandreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και επειδη θα βγει? θα πουλησουμε αυτα που αγορασαμε για να παρουμε το καινουργιο?

e ναι. :P

δηλαδή εσύ τι λες να κανεις?

Δημοσ.

Ρε παιδια ειδα σιγουρα στα moultirama και στα publick(πως λεγονται)το μαυρο U100 με 160 gb και νομιζω με την μεγαλη μπαταρια.......και νομιζω οτι το εχουν και καμια βδομαδουλα νομιζω οτι στo δευτερο το ειδα και 419 ευρω:-)

Δημοσ.
Ρε παιδια ειδα σιγουρα στα moultirama και στα publick(πως λεγονται)το μαυρο U100 με 160 gb και νομιζω με την μεγαλη μπαταρια.......και νομιζω οτι το εχουν και καμια βδομαδουλα νομιζω οτι στo δευτερο το ειδα και 419 ευρω:-)

Στο PUblic υπαρχει το 10" με 120 δισκο και μικρη μπαταρια. Εκανες λαθος

Δημοσ.
AXAXOYXA δεν εχω να πω κατι αλλο......

ok. τότε πήγαινε αγόρασε ασύρματη κάρτα N, δίσκο 120GB και 6 cell μπαταρία βάλτα και μετά γελα :P

A και πες μου ποσο πήγε το μαλλί έτσι? :-)

(sim κάρτα για 3g βεβαια δε μπορείς να βάλεις :-D)

Δημοσ.
ok. τότε πήγαινε αγόρασε ασύρματη κάρτα N, δίσκο 120GB και 6 cell μπαταρία βάλτα και μετά γελα :P

A και πες μου ποσο πήγε το μαλλί έτσι? :-)

(sim κάρτα για 3g βεβαια δε μπορείς να βάλεις :-D)

Προσωπικα δεν με χαλαει που δεν εχει Ν επανω, ο δισκος μου ειναι ΗΔΗ 160αρης (το multirama xpress book εχω) για την μπαταρια δεν εχω προβλημα να δωσω 100 ? αν και μου φτανουν οι 2 ωρες και κατι, οσον αφορα για το 3G φιλε μου εργαζομαι στην Wind οποτε επεσες στην περιπτωση εχω ηδη το usb e 169 το οποιο εδεσε αψογα με το μικρο μου :-D

Δημοσ.

Η φορητότητα παίζει μεγάλ ορόλο οπότε μόνο με 2 ώρες και κάτι δεν λέει, ούτε να αγοράσουμε αλλο λες και μας περισσεύουν απο τα μπατζάκια...

Δημοσ.
Η φορητότητα παίζει μεγάλ ορόλο οπότε μόνο με 2 ώρες και κάτι δεν λέει, ούτε να αγοράσουμε αλλο λες και μας περισσεύουν απο τα μπατζάκια...

Δεν με χαλαει να δωσω 100 ? να αγορασω μια μπαταρια για 5αρη χρηση....Με χαλαει ομως να σκασω μεσα σε 2 μηνες παλι 400+ Θα αισθανομουνα πολυ μακακας.

Δημοσ.

Στο Multirama φερανε το U100 μαυρο, με τον 160g δισκο στα 439ευρω και μου ειπαν οτι μεσα στο Νοεμβριο θα ερθει η 6αρα μπαταρια στα 60ευρω.

Δημοσ.

σκέτη η μπαταρία ή και η έκδοση με την μεγάλη μπαταρία?

άσχετο μήπως είχε wind και eee 1000h μαζί για να μπορεί κάποιος να κάνει real life σύγκριση?

Δημοσ.
Στο Multirama φερανε το U100 μαυρο, με τον 160g δισκο στα 439ευρω και μου ειπαν οτι μεσα στο Νοεμβριο θα ερθει η 6αρα μπαταρια στα 60ευρω.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΩ MSI WIND KAI ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ 1000Η....ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΑΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΕΦΤΑ...ΑΥΤΗ ΤΟ ΠΗΡΕ ΜΕ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑ 100 ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΟ "ΔΕΣ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΑ"...ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΝΟ ΑΞΙΖΕΙ ...ΑΛΛΙΩΣ MSI RULES

Δεν καταλαβαινω ομως για ποια παραπανω λεφτα μιλαμε, εχουμε και λεμε :

1000Η (160GB, 6Cell battery) 449€ (τόσο το εχει το ΠΛΑΙΣΙΟ)

U100 (160GB, 3Cell battery) 439€ + 60€ (6Cell battery) = 499€

Στο τελος θα ξεχασουμε και τα μαθηματικα που ξερουμε. Η μηπως δεν ειναι ετσι ?????? :confused:

Δημοσ.

Εφόσον η μπαταρία θα είναι στα 60 ευρώ ειναι σχειτκά καλά, θα κανει και στο φορητό της msi και στο δικό του φορητό, οπότε λέω να περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις, μάλλον αν βρώ θα την αγοράσω και δεν αποκλείεται να την φέρουν και ηλεκτρονικά καταστήματα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...