toxotis70 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν ξερω τι διαθεσιμοτητα εχουν τα multirama για το δικο τους ht xpress book, αλλα αν υπαρχει γιατι δεν αγοραζεις το παραπανω? στην ουσια ειναι το ιδιο πραγμα και παιρνεις μεγαλυτερο δισκο και εγγυηση και το παιρνεις με 399 ευρω. Eχω παει 2 φορες στα multirama και δεν υπαρχει ουτε δειγμα!!!
kostasfalcon Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Η αληθεια ειναι οτι εχει γινει αναρπαστο το μηχανακι των multirama, και σιγουρα ποιο ομορφο απο το advent που δινει ο Κωτσοβολος.
Missionary Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Επίσης μου είπαν στα multirama ότι η καινούργια παρτίδα που θα φέρουν εντός των ημερών (το αργότερο την δευτέρα μου είπαν) θα έχει επεκτάσιμη μνήμη (ram) εως και 3GB! οπότε χώνεις ένα dimάκι των 2gb και είσαι άρχοντας
21century Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Ομορφο ειναι αλλα με μικρή μπαταρία, αν του βάλουν 6 κυψελών τότε θα λεει και φυσικά με την ίδια τιμή..
manifest Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Ομορφο ειναι αλλα με μικρή μπαταρία, αν του βάλουν 6 κυψελών τότε θα λεει και φυσικά με την ίδια τιμή.. αυτο το ποστ ειναι το δευτερο στο θεμα!! τελικα ο 21century δεν ειναι bot? :lol:
JIMBOAthens Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Eχω παει 2 φορες στα multirama και δεν υπαρχει ουτε δειγμα!!! Υπήρχε 1 κομμάτι σήμερα στο κατάστημα της Λ. Βουλιαγμένης στον Άλιμο...
FarCry Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 msi wind μαυρο U90 395 ευρω cosmodata στουρναρη
Delirium Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Η αληθεια ειναι οτι εχει γινει αναρπαστο το μηχανακι των multirama, και σιγουρα ποιο ομορφο απο το advent που δινει ο Κωτσοβολος. Περι αισθητικης, κολοκυθοπιττα
S2Katana Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Σωστός, να κοιτάτε πρώτα την τσέπη σας!
panther_512 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Ένας ακόμη κάτοχος MSI wind U100 δηλώνει παρών. Το αγόρασα χθές 390 ευρώπουλα σε προσφορά της μιάς μέρας. Σήμερα η τιμή του επέστρεψε στα 450. Πολύ εντυπωσιασμένος από το φορητάκι, πολύ ποιοτική κατασκευή, τουλάχιστον εξωτερικά. Πολύ θολωμένος όμως από το wi-fi. Αγόρασα το wind μαζί με έναν ρούτερ Buffalo WHR-G125 και κατάφερα να σπάσω τελείως τα νεύρα μου. Συνδέεται για ένα λεπτό, μετά απόσυνδέεται, μετά ξανά τα ίδια και πάλι από την αρχή. Ο Acer Aspire μου δεν μπορεί να συνδεθεί καθόλου... Μάλλον ο ρούτερ είναι ελλατωματικός, αύριο θα τον πάω για άλλαγμα. Αν κάποιος έχει καμιά άποψη περι του θέματος, του είμαι ευγνώμων. Από κεί και πέρα, το μηχανηματάκι κάνει κάτι περίεργους μεταλλικούς θορύβους όταν το αφήνω στην ησυχία του. Κάτι κλανκ-κλούνκ πολύ σιγανά, αλλά τα πιάνει το αυτί... Bios version 1.05 Αυτά για την ώρα....
FarCry Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Ένας ακόμη κάτοχος MSI wind U100 δηλώνει παρών. Το αγόρασα χθές 390 ευρώπουλα σε προσφορά της μιάς μέρας. Σήμερα η τιμή του επέστρεψε στα 450. Πολύ εντυπωσιασμένος από το φορητάκι, πολύ ποιοτική κατασκευή, τουλάχιστον εξωτερικά. Πολύ θολωμένος όμως από το wi-fi. Αγόρασα το wind μαζί με έναν ρούτερ Buffalo WHR-G125 και κατάφερα να σπάσω τελείως τα νεύρα μου. Συνδέεται για ένα λεπτό, μετά απόσυνδέεται, μετά ξανά τα ίδια και πάλι από την αρχή. Ο Acer Aspire μου δεν μπορεί να συνδεθεί καθόλου... Μάλλον ο ρούτερ είναι ελλατωματικός, αύριο θα τον πάω για άλλαγμα. Αν κάποιος έχει καμιά άποψη περι του θέματος, του είμαι ευγνώμων. Από κεί και πέρα, το μηχανηματάκι κάνει κάτι περίεργους μεταλλικούς θορύβους όταν το αφήνω στην ησυχία του. Κάτι κλανκ-κλούνκ πολύ σιγανά, αλλά τα πιάνει το αυτί... Bios version 1.05 Αυτά για την ώρα.... αν τα 2 netbooks συνδεονται μεταξυ ασυρματα τοτε ειναι θεμα του ρουτερ σου...
clairvoyant Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 panther αυτον τον ηχο τον έχω ακούσει κι εγώ και η αλήθεια είναι πως τρόμαξα λιγάκι (εκείνη τη στιγμή κρατούσα τον φορητό κάθετα για να διαβάσω, ξαπλωμένος, ένα e-book).. θέλω να ελπίζω πως δεν είναι από τον δίσκο..
jordanplat Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Ένας ακόμη κάτοχος MSI wind U100 δηλώνει παρών. Το αγόρασα χθές 390 ευρώπουλα σε προσφορά της μιάς μέρας. Σήμερα η τιμή του επέστρεψε στα 450. Πολύ εντυπωσιασμένος από το φορητάκι, πολύ ποιοτική κατασκευή, τουλάχιστον εξωτερικά. Πολύ θολωμένος όμως από το wi-fi. Αγόρασα το wind μαζί με έναν ρούτερ Buffalo WHR-G125 και κατάφερα να σπάσω τελείως τα νεύρα μου. Συνδέεται για ένα λεπτό, μετά απόσυνδέεται, μετά ξανά τα ίδια και πάλι από την αρχή. Ο Acer Aspire μου δεν μπορεί να συνδεθεί καθόλου... Μάλλον ο ρούτερ είναι ελλατωματικός, αύριο θα τον πάω για άλλαγμα. Αν κάποιος έχει καμιά άποψη περι του θέματος, του είμαι ευγνώμων. Από κεί και πέρα, το μηχανηματάκι κάνει κάτι περίεργους μεταλλικούς θορύβους όταν το αφήνω στην ησυχία του. Κάτι κλανκ-κλούνκ πολύ σιγανά, αλλά τα πιάνει το αυτί... Bios version 1.05 Αυτά για την ώρα.... Κατέβασε τούς καινούργιους drivers για το WLAN από την MSI http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=135&prod_no=1474) ( και θα λυθεί το πρόβλημα.Το ίδιο έκανε και σε μένα.Όσο για τον θόρυβο το ακούω και εγώ αλλά δεν νομίζω ότι είναι τίποτα.Το δουλεύω τρεις μήνες και όλα καλά.
hristos 22 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Περι αισθητικης, κολοκυθοπιττα Συμφωνο και επαυξανω........το ιδιο σε διαφορετικη τιμη....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.