Προς το περιεχόμενο

msi wind - ήρθε!!

mandreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
η δεξιά θύρα usb όπως κοιτάμε το λαπτοπ όταν πάω να βάλω usb το τραβάει λες και έχει μαγνήτη:shock: γνωρίζει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό ???

επίσης απ'οτι παρατήρησα κουνιέται αρκετά το εσωτερικό της θύρας.μόνο από δεξιά όμως.

Πρέπει να υπάρχει μαγνητάκι στο σασί για να συγκρατεί το καπάκι της οθόνης όταν το κλείνεις. Δεν είναι τίποτε το ανησυχητικό.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αλήθεια ξέρει κανείς παιδιά αν έρθει σύντομα και σε άλλο κατάστημα πέραν του Καρφού το λαπτοπάκι με την 6αρα cell?Θα διαθέτει και μεγαλύτερο σκληρό άραγε?

Δημοσ.

Η συγκεκριμένη ερώτηση έχει γίνει 50 φορές και η απάντηση είναι η ίδια... Όχι δεν υπάρχει πληροφόρηση για το που θα έρθει, και αν, με τη μεγάλη μπαταρία...

Δημοσ.
Πρέπει να υπάρχει μαγνητάκι στο σασί για να συγκρατεί το καπάκι της οθόνης όταν το κλείνεις. Δεν είναι τίποτε το ανησυχητικό.

;) ok

άλλη μια ερώτηση.

όταν ανοίγει το λαπτοπ κάνει έναν έντονο θόρυβο αλλά δεν μπορώ να προσδιορίσω από τι είναι.για πολύ λίγα δευτερόλεπτα όμως.στην αρχή δεν έκανε τώρα το κάνει.

σίγουρα πάντως δεν είναι το ανεμιστηρακι...

κανένας έμπυρος???

το βασικό μου πρόβλημα όμως από τη στιγμή που πήρα το υ100 είναι ότι δεν μπορώ να κάνω σύνδεση μεταξύ του htc kaiser μέσο bleutooth με το activesync .

λέει η σύνδεση PAN δεν επιτρέπεται.αυτό που θέλω ειναι να συγχρονίσω το activesync αλλα τζίφος(ναι το έχω σύνδεση πρώτη φορα με καλώδιο στο pc)

υπάρχει κανείς που να έχει κάνει bluetooth σύνδεση με το activesync??

όταν κάνω μοίρασμα σύνδεσης από τo kaiser συνδέεται κανονικά με το laptop (μέσο bluetooth βεβαια)και παίρνει internet το laptop.μετά πατάω να κάνει σύνδεση και μέσο bleutooth και μου δείχνει ότι συνδέονται.

όταν όμως πάω να να κάνω σύνδεση μόνο μέσο bluetooth για να κάνω συγχρονισμό με το activesync μου γράφει ότι η σύνδεση pan δεν επιτρέπεται

καμιά μικρή βοήθεια???

από όσο διάβασα και έψαξα όταν πραγματοποιώ τι σύνδεση πρέπει να μου βγάλει το kaiser εκτός από serial port και wireless stereo και επιλογή activesync.σωστα??

όσο και να το παίδεψα δεν μου βγάζει καμία τέτοια επιλογή

μη μου πείτε μόνο ότι φταίνε οι driver του laptop γιατί 2 φορές κατά λάθος συνδέθηκε και έκανε συγχρονισμό αλλά μετά δεν ξέρω τι έγινε και δεν συνδέεται.επίσης δεν ξέρω και πως το κατάφερα...

κάποιες φορές που πάω να κάνω σύνδεση μου γράφει κάτω δεξιά ''σφάλμα στο έλεγχο ταυτότητας.αποτυχία σύνδεσης''

όποια βοήθεια δεκτή :(

Δημοσ.

Καλά, η MSI τα έχει κάνει λίγο μπάχαλο με τα configurations του Wind. Αλλού διατίθεται με σκληρούς 80 και 120GB, αλλού με 80 και 160GB.

Δημοσ.

Το pda4u έφερε πάλι stock αλλά πολύ ακριβό.Απο την στιγμή που όλοι το δίνουν 399? εσύ πώς πουλάς με 485?.Πολύ κρίμα γιατί έχει την πολύ καλή εγγύηση 0 pixel για 30 μέρες και θα το προτιμούσαν πολλοί γιαυτό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...