fazer Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Καλύτερα μην μπλέξεις με εισαγωγές παραεισαγωγές και τέτοια φίλε μου για να μην έχεις και τις επιβαρύνσεις του Τελωνείου... Σίγουρα πολύ σύντομα -αν ξέρει κανείς ας μας πεί πότε-έρχεται η έκδοση του msi με 6άρα μπαταρία και έτσι θα σωθούμε όλοι!!!
Ozone Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Καλύτερα μην μπλέξεις με εισαγωγές παραεισαγωγές και τέτοια φίλε μου για να μην έχεις και τις επιβαρύνσεις του Τελωνείου...Σίγουρα πολύ σύντομα -αν ξέρει κανείς ας μας πεί πότε-έρχεται η έκδοση του msi με 6άρα μπαταρία και έτσι θα σωθούμε όλοι!!! παρασκευη φερνει το κορφουρ με 6cell. ομως λιγα κοματια γυρω στα 100.
S2Katana Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Mε τόσο λίγα κομμάτια, σκοτωμός θα γίνει... Tnx πάντως που το είπες.
jonakis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μηπως ξερουμε και σε ποιο απο ολα?Η θα φερει απο 1 κομματι στο καθε CF....lol
21century Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Ποιος αναμένεται να τα φέρει παιδιά, γιατί σίγουρα θα υπάρξουν και άλλες παραγγελίες τις επόμενες εβδομα΄δες αλλά τη τιμή την βλέπω πάνω απο τα 400 ευρώ..
S2Katana Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Αφού μέχρι τώρα είναι 399 ευρώ μια καλή τιμή, γιατί να ανέβει παραπάνω? Υπάρχει και το ίντερνετ, άλλωστε...
frou-frou Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Aπο το Cf δεν αγοράζω με τπτ υπολογιστή. Προτιμώ το Multirama Χpress book που είναι το ίδιο μηχάνημα ακριβώς απλά με αυτοκόλλητο Multirama. Kαι με 3 χρόνια εγγύηση και 160gb σκληρό δίσκο. Το κοίταξα από κάτω και γράφει MSI και έχει αυτοκολλητάκια της Msi . Aκόμα το σκέφτεστε?
S2Katana Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Xαχα, ο δικός σου λόγος για το Xpress Book έχει λίγο μεγαλύτερη βαρύτητα.
kostask1 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 η δεξιά θύρα usb όπως κοιτάμε το λαπτοπ όταν πάω να βάλω usb το τραβάει λες και έχει μαγνήτη γνωρίζει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό ??? επίσης απ'οτι παρατήρησα κουνιέται αρκετά το εσωτερικό της θύρας.μόνο από δεξιά όμως.
jonakis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι αλλα εδω λεμε αν θα φερει το καινουριο με την 6cell μπαταρια!!!Εγω αυτο περιμενω...Αλλιως ποιος ο σκοπος ενος υπερφορητου! Φιλικά παντα!
Nick1150 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Γειά σας παιδιά, Ίσως να φανεί περίεργο που κάνω αυτή την ερώτηση, αλλά ψάχνομαι για desktop (μόνο το κουτί) για να αντικαταστήσω ένα παλιό που έχω με max 300ευρώ. Σχετικό θέμα που έχω φτιάξει εδώ. Σκέφτηκα λοιπόν ότι σχεδόν με τα ίδια χρήματα μπορώ να πάρω΄το μικρό αυτό και να το συνδέσω με μια turboX 17άρα lcd που έχω, με το πληκτρολόγιο, ποντίκι, κάμερα, εκτυπωτή και ταυτόχρονα αν ποτέ το χρειαστώ (έχω 2 laptops ήδη στο σπίτι βέβαια) το παίρνω και παραμάσχαλα. Η ερώτηση είναι όμως πόσα usb έχει (θέλω 6 ), και αν θα μπορεί να παίξει αυτό ; Τέλος XP Pro μπορεί να πάρει χωρίς να "χαλάσει" τους όρους τηε εγγύησης; ευχαριστώ
Ozone Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Aπο το Cf δεν αγοράζω με τπτ υπολογιστή. γιατι δεν αγοραζεις απο το κορφουρ?
pctechgr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 να και το u90 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.904117
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.