Προς το περιεχόμενο

msi wind - ήρθε!!

mandreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ξαναήρθε το msi wind στο e-shop.Tώρα?Περιμένεις για το msi wind 6cell?Αγοράζεις msi wind 3cell και αργότερα όταν βγεί η μπαταρία την παίρνεις μόνη της? ή αγοράζεις το asus 1000h ?

Ω!Ρε! Μπλέξιμο!

Κάποιος που να έχει συγκρίνει και τα 2 με τα μάτια του να μας πει αντικειμενικά την γνώμη του?

Δημοσ.
Ξαναήρθε το msi wind στο e-shop.Tώρα?Περιμένεις για το msi wind 6cell?Αγοράζεις msi wind 3cell και αργότερα όταν βγεί η μπαταρία την παίρνεις μόνη της? ή αγοράζεις το asus 1000h ?

Ω!Ρε! Μπλέξιμο!

Κάποιος που να έχει συγκρίνει και τα 2 με τα μάτια του να μας πει αντικειμενικά την γνώμη του?

Το asus 1000h

Δημοσ.
Το΄χω ξαναγράψει, το Asus λογικά είναι ένα κλικ καλύτερο, αλλά έχω κολλήσει με το MSI.

Edit: Δεν το βλέπω στο eshop.

Είχε βάλει τη στιγμή που έγραψα το μαύρο και μετά απο λίγο έβγαλε και το μαύρο και το ρόζ.

Δημοσ.

Αν εξαιρέσεις το θέμα της μπαταρίας, το MSI το εχει σε όλα το Asus.

Εγώ θα περίμενα την 6άρα μπαταρία για το MSI... Βέβαια το λέω τώρα που το πήρα, αλλά αυτό είναι η σοφότερη επιλογή. Απλώς δεν είχα αρκετή υπομονή. :o

Δημοσ.
Με ποιο τροπο μπορω να συνδεσω το msi με την τηλεοραση για να βλεπω τα βιντεο πχ ταινιες?

έχει μία VGA έξοδο στα πλάγια μπλε χρώμα αγόρασε ένα VGA καλώδιο για να το συνδέσεις

αν έχεις LCD με VGA είσοδο αλλιώς διάλεξε σε πια είσοδο απο τις διαθέσιμες θες να την

συνδέσεις π.χ DVI και πάρε το κάταλληλο για την μετατροπή καλώδιο (VGA σε DVI)...

φτηνό είναι κάπου στα 10-15 ευρώ ...

Δημοσ.

άνοιξα το laptop και η ημερομηνία δείχνει 1 Ιανουαρίου 2005 και ώρα ότι νάνε:mad:

γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό??

και το έχω και στο δίκτυο του σπιτιού μου οπότε έπρεπε να ρυθμίζει αυτόματα η ημερομηνία από το internet σωστά??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...