21century Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Μπορει να εχει 3 χρόνια εγγύηση αλλά με μεγαλύτερο δίσκο, σασί φοράει το ίδιο αλλά έχει διαφορές. Πρώτον ο δίσκος σίγουρα δεν έιναι W.D όπως στο δικό μας μηχανάκι, δεύτερο έχει άλλη κάρτα ήχου απο την Realtek που λέγεται ALC αν θυμάμαι καλά και του μοιάζει...
FarCry Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Μπορει να εχει 3 χρόνια εγγύηση αλλά με μεγαλύτερο δίσκο, σασί φοράει το ίδιο αλλά έχει διαφορές. Πρώτον ο δίσκος σίγουρα δεν έιναι W.D όπως στο δικό μας μηχανάκι, δεύτερο έχει άλλη κάρτα ήχου απο την Realtek που λέγεται ALC αν θυμάμαι καλά και του μοιάζει... οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται εσυ κοιτα τον γαιδαρο στα δοντια μηπως απεκτησε τερηδονα... Chip integrated by Realtek® ALC888 http://www.techimo.com/forum/applications-operating-systems/213615-do-you-think-whs-will-run-msi-wind.html ιδια εχει και το wind. rebranded ειναι....μονο δισκο του αλλαξαν και προστεσαν 1 χρονο εγγυηση
mpohom Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 farcry δικιο εχεισ και γω του multirama αγορασα και ειναι ακριβως το ιδιο με μεγαλυτερο δισκο 3 χρονια εγγυηση και ασφαλεια κλοπης στα ιδια λεφτα.Δε κσερω τι λενε εμενα παντως δε με πειραζει που γραφει multirama αντι για msi προτειμω ουσια και οχι φιγουρες λες και αν ο σκληρος δεν ειναι wd και η καρτα ηχου δεν ειναι ι ιδια κατι εγινε.Οπωσ και να εχει ειναι ολοιδιο το msi μονο ο σκληρος αλλακσε ωστε να γινει ανταγωνιστικο αφου αποτελει και διαφημιση για την εταιρια.
FarCry Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 farcry δικιο εχεισ και γω του multirama αγορασα και ειναι ακριβως το ιδιο με μεγαλυτερο δισκο 3 χρονια εγγυηση και ασφαλεια κλοπης στα ιδια λεφτα.Δε κσερω τι λενε εμενα παντως δε με πειραζει που γραφει multirama αντι για msi προτειμω ουσια και οχι φιγουρες λες και αν ο σκληρος δεν ειναι wd και η καρτα ηχου δεν ειναι ι ιδια κατι εγινε.Οπωσ και να εχει ειναι ολοιδιο το msi μονο ο σκληρος αλλακσε ωστε να γινει ανταγωνιστικο αφου αποτελει και διαφημιση για την εταιρια. να σου πω το synaptic εχεις η το sentelic? ειμαι περιεργος να μαθω του multirama αν ειναι απο το first batch με synaptic PS: η εγγυηση ειναι στα Multirama οχι σε αντιπροσωπεια....πιο γρηγορα δηλαδη . και επισης με 160GB δισκο δε χρειαζεται να τον αλλαξεις. μονο 16 ευρω δινεις για αλλο 1GB ram και καθαρισες....
panos2000gr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Απο θερμική συμπεριφορά πως πάει το καινούργιο των multirama? Από ότι θυμάμαι το MSI ήταν ψυγείο.... Μπορεις να το εχεις ανετα στα πόδια σου?
FarCry Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Απο θερμική συμπεριφορά πως πάει το καινούργιο των multirama? Από ότι θυμάμαι το MSI ήταν ψυγείο.... Μπορεις να το εχεις ανετα στα πόδια σου? ρε το ιδιο ειναι. αμαν τι ρωτας rebranded λεμε.... αν εσυ συναρμολογισεις ενα pc και το ιδιο το συναρμολογησει το πλαισιο θα αλλαζει η θερμικη συμπεριφορα του? η διαφορα εκτος απο τον δισκο και την εγγυηση ειναι το Multirama που γραφει και το μεταλλικο button κατω απο το touchpad. και λειπει το αστερι της msi σε ενα κουμπι.
panos2000gr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 η διαφορα εκτος απο τον δισκο και την εγγυηση ειναι το Multirama που γραφει και το μεταλλικο button κατω απο το touchpad. και λειπει το αστερι της msi σε ενα κουμπι. Τι buttons έχουν βάλει στο touchpad? ...μη μου πεις τίποτα ψεύτικα πλαστικά που ξεβάφουν όπως κάτι παλιά acer kai fs.
FarCry Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Τι buttons έχουν βάλει στο touchpad? ...μη μου πεις τίποτα ψεύτικα πλαστικά που ξεβάφουν όπως κάτι παλιά acer kai fs. φαινεται στην εικονα δε το βλεπεις?
mpohom Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 farcry η εικονα δεν ισχυει μαλλον προκειται για λαθος στο site οπως και να χει αυτο που πειρα ειναι πλαστικο και ασπρο οπως το πρωτοτυπο για το touchpad δε κσερω πως να κσεχωριζω αν ειναι synaptic η sentelic μπορεις να μου πεις και ευχαριστως θα σου απαντησω.
mpohom Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Ουπς το βρηκα ειναι σχετικα με τη μπαρα καθετης ολισθισης μολις σχολασω θα σου απαντησω γιατι ειλικρινα δε κσερω δουλευω με ποντικι με το touchpad μου ερχετε να το σπασω.Οχι μονο το wind ολα τα λαπτοπ μη παρεξηγηθω.
Vatos_locos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 το ξέρω το ξεχωρίζω και όλα όσα στα greeklish γράφονται με ks στα ελληνικά γράφονται με Ξ,ξ
mpohom Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Ειδες τι κανει η δυναμη της συνηθειας !!!!
21century Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Μάλιστα! Αν το πάρει κάποιος να μας μεταφέρει τις εντυπώσεις του καθώς και πόσο χρεώνει η εταιρεία για να βάλεις επιτότου άλλο 1 γίγκα μνήμης..
Angeldust Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Μάλιστα! Αν το πάρει κάποιος να μας μεταφέρει τις εντυπώσεις του καθώς και πόσο χρεώνει η εταιρεία για να βάλεις επιτότου άλλο 1 γίγκα μνήμης.. 100? τη χρεώνει τη μνήμη. Ψάχνουν κορόιδα μάλλον... Τους ρώτησα αν τους πάω δικιά μου μνήμη να μου την περάσουν, πόσο θα κοστίσει, και μου είπαν οτι δεν γίνεται, μόνο οι δικές τους είναι συμβατές και @@
S2Katana Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Ξέρω, μπορεί να είμαι θύμα του μάρκετινκγ, αλλά επιμένω στο MSI.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.